Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מבקש המלצה לצמיגים, וטווח מחירים ראלי.

אני לא כולכך מרוצה מהצמיגים המקוריים, לוקח להם הרבה זמן להחמם ועד אז הם לא כולכך להיט.

אני לא מודע, ואין לי מושג מה הטווח מחירים ולכן אני מתייעץ.

שינוי מידה לא בא בחשבון.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
שלום לכולם.

מבקש המלצה לצמיגים, וטווח מחירים ראלי. .

ראיתי על הרכב הנ"ל שני סוגי צמיגים הראשון dunlop dz101 שאתה מדבר עליו ?? והשני הוא ה EXCELLENCE של גודייר ששמעתי עליו הרבה דברים טובים . הסט של דנלופ יעלה לך סביבות 2300 באתר GANTIM אך הגודייר אין לי מושג. אתה יכול לבדוק עוד דגמים פה: http://tires4u.co.il/default.asp?search=1&iGarageID=&sc=&ar=0&r=16&a=45&s=215&m=0&CarType=1

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

על הרכב יש בריגסטון er300 אאלט.

יש הבדל משמעותי בין צמיגים קרים לחמים, הרגשה של פלסטיק קשה, או צמיג שמנופח יתר על המידה(למען הסר ספק הרכב עם לחץ אוויר תקין).

אני מחפש אחיזה משופרת כמובן יותר מהמקור,וממה שאני מבין התקציב צריך להיות באזור ה2500 שח?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

לא להתקרב ל DZ101 צמיג גרוע.

אתה יכול לרכוש

בריג'סטון ER3B

מישלין PILOT SPORT PS3 GRNX

פירלי P7

יוקוהומה AD08

כל אלה צמיגים טובים מאד

ההמלצה מישלין עדיפות ראשונה

קובי

:-)

פורסם
לא להתקרב ל DZ101 צמיג גרוע.

לפי מה נקבע הטענה שלך?:shock:

אני נסעתי על הצמיגים האלה 4 שנים במידה 195\55\15 והייתי מבסוט עליהם מאוד,

אוחזים מצויין מהרגע הראישון גם בקיץ וגם בחורף,שקטים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

1+ מצטרף

פורסם

מצטער על הניסוח - לא צמיג גרוע - צודק

אחיזה לא טובה במיוחד ברטוב ומרעישים.

קראתי חוות דעת מכל העולם לגבי הצמיגים הללו על הדבר הזה.

עדיף לבחור צמיג אחר שגם מבצע ולא רק נראה ספורטיבי.

הם טובים לנסיעות רגילות אבל לא לספורטיבי.

אם תעשה חיפוש קצר תיראה גם חוות דעת

מאנשים כאן בפורום שכותבים כל זה

למשל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=399717&highlight=dz101+%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%91

וגם כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=466704&highlight=dz101+%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%91

ולמשל גם EDEN82 כותב

הרכב שלי לדוגמא נועל צמיגי דאנלופ דירזה DZ101 שמוגדרים כצמיגי אולטרא לקיץ ואכן בכביש יבש גם עם מתיחת מגבלות הצמיגים לא מצייצים ומשאירים את הרכב בנתיבו ללא כל דרמה, בכביש רטוב המצב שונה, לא צריך יותר מעליה קלה כדי לגרום לצמיג להתחיל לפרפר ולא צריך להביא את הרכב למגבלות כדי לגרום לתחת להתחיל לפסוע הצידה (וכל הרבעיית צמיגים עדיין עם בשר ובני שנה וחצי ובאותה מידה שלך)

אז נכון הם לא ספורטיביים אבל במחיר אפשר למצוא צמיג מעט יותר טוב במיוחד עם אחיזה ברטוב.

עוד דוגמה מהעולם - פורום אחר של בעלי מיאטה

http://clubroadster.net/vb_forum/32-brakes-wheels-tires-sponsored-jscspeed-com/42939-nitto-nt-neogen-vr-dunlop-direzza-dz101.html

ויש הרבה כאלה בעולם

קובי

:-)

פורסם

בהקשר לנושא הזה יש לי גם התלבטות ולא מצאתי הרבה מידע ברשת (יש לי את אותו רכב ואני מתכנן להחליף צמיגים בקרוב)

אני דווקא כן הייתי מרוצה מהצמיג המקורי של קונטיננטל er3 אך הוא מאוד יקר

מישהו מכיר את הצמיג של טויו Proxes-CF2 ויכול לתת חוות דעת?

הוא קצת זול יותר מהגודייר Exxellence (שהוא כרגע הבחירה העיקרית שלי) השאלה היא אם הוא טוב כמוהו

(מעניין אותי אחיזת כביש טובה גם ביבש גם ברטוב ושקט מהצמיגים)

• תוכן חדש...