Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטלוויזיה 32'+ רמקולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי פורום,

אני בתהליכי חיפוש והמלצה לטלוויזיה 32' אינץ לחדר השינה ולרמקולים שיתחברו אליה.

אין לי אופצייה בכלל לעלות מעבר ל-32 אינץ'. ניסיתי להנדס את זה בכמה צורות ודרכים ופשוט זה בלתי אפשרי. 32 נכנס בול ובודחק.

בנוסף אני צריך המלצה לסט רמקולים נחמדים (לא חייב מעולים. תיכף תבינו למה) שיוסיפו לטלוויזיה צליל נחמד.

שימושים:

סרטים ביס, סרטים באופן כללי וX BOX.

תקציב: נמוך. 2000-2300 שקל להכל (טלוויזיה+ רמקולים). אולי יהיה אפשרי לעלות ל-2500 אבל זה רק אולי ורק אם זה יתן שיפור משמעותי.

בגלל התקציב הנמוך אני מבין שאני לא יקבל את הטוב ביותר אבל מחפש משהו שיתן מענה סביר+ לדרישות.

בינתיים הומלץ לי על סמאסונג (איכותית מאוד) או על פאנאסוניק (מעולה ו5 שנות אחריות מלאה) באזור 1500-1600 שקל (לפני שאמרתי לו שאני קונה במזומן. ניתן להוריד קצת במחיר על זה).

דבר נוסף- אני מפ"ת ומחפש מקום מומלץ לקנות בו.

תודה ולילה טוב.

פורסם

מהתנסות של חברה שרכשה בזמן האחרון - בדוק את פנסוניק 32X50M. איכות תמונה גבוהה. אפשר לקנות באינטרנט ב- 1500 -1600 ש"ח (לדוגמה באולסייל תן הצעה נמוכה יחסית שלא תתקבל, ואת השאר תסגר בשיחה שתגיע) עם הובלה ואחריות יורוקום ל-5 שנים. השימוש לשידורים, סרטים.

לסמסונג היה (כבר כמעט לא משווקים) דגם מוצלח D550 אבל עברו לסדרת E ולפי בדיקת תכולת העיניים הנ"ל לא הלהיבה אותה.

בגודל 32 אין הבדל משמעותי ביין HDR ו-, FHD , נקודה ששווה כ-300 ש"ח של שוני במחיר בגודל המדובר.

שים לב שעבור משחקים עדיף קצב רענון גבוה ושיהיה חיבור שיתאים לקונסולה.

השקעה ברמקולים היא כבר סיפור מפה עד שם. חכה לראות מה ימליצו לך כאן. חובה להקשיב למערכת לפני קניה, כי נתונים על הנייר הם לא בהכרח מה שטוב לאוזן. האם יש מגבר או שגם אותו אתה מוסיף לרכישה ואז לא נשארת יתרה לרמקולים.

אצלי הקונסולה מחוברת בצורה של וידאו לטלביזיה וסאונד למגבר וממנו ל-5 רמקולים. סידור טוב...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

קודם כל תודה על התשובה המהירה!

גם לי המליצו על הפאנסוניק (אבל זה היה בחנות והמוכר אז לא ידעתי עד כמה זה אמיתי).

לגבי רמקולים. זה הכל כלול במחיר.

לדוגמא: http://ksp.co.il/?uin=15339

איך אלו? טובים? לא טובים? אני לא מחפש את שיא האיכות. את שיא האיכות אחפש אחרי שאשתחרר מצה"ל ואחרי הלימודים. עד אז רוצה להסתפק בדברים טובים אבל לא היי אנד.

הX BOX יתחבר דרך חיבור HDMI והרמקולים או לקונסולה או לטלוויזיה. נחליט אחרי שאני יחליט על טלוויזיה.

• תוכן חדש...