Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני מתחיל ללמוד בשנה הקרובה וכרגע אני ללא רכב. אני מבין קצת ברכבים אבל לצערי לא יותר מדי .

יש לי התלבטות וכמה שאלות - אני צריך רכב לנסיעות קצרות (כרגע מאזור השרון לגוש דן , ולעיתים רחוקות נסיעות ארוכות) , אני מחפש רכב חסכוני מבחינת דלק , תיקונים/חלפים זולים - לשאר הדברים יש לי קצת פחות דרישות.

השאלה שלי היא כזאת - קראתי את המדריכים לקניית רכב והבנתי שקניית רכב משנתונים נמוכים זה הימור מסויים ותמיד יהיו לי הוצאות (אם מדברים על שנתונים 2000-2004 )

ראיתי שיש גם אפשרות לקנות רכב דרך חברות גדולות שהיו רכבים של השכרה (גם ליסינג?) להשקיע קצת יותר כסף ולקנות רכבים משנתונים קצת יותר רציניים.

התקציב עדין לא סגור - בהתחלה תיכננתי להוציא 15-20 K כולל ישור קוו , אחר כך ראיתי חברות גדולות שמוכרים רכבים משנתונים 2007-8 ב35+-.

אז הינה השאלות :

1.האם יש סוג של מימון מסויים מצד החברות הגדולות? (באמת שאין לי מושג איך זה עובד) , הבנתי שצריך לשלם סכום התחלתי , לאחר מכן משלמים בין שנתיים לשלוש סכום מסויים כול חודש , ולבסוף משלמים את ההפרש . מה קורה שמדובר על רכב שנמכר ב35 אלף ש"ח?

2.האם יש אחריות מסיימת על רכב כזה מצד החברה? האם צריך לבדוק רכב כזה במכון חיצוני? (אני לא מדבר על מגרש של סוחר מכוניות , למרות שהבנתי שכולם אותו דבר גם המפורסמות וגם הקטנות )

3.על איזה מכוניות חסכוניות כדאי לי לכוון?

שוב אני מדגיש שאני מעדיף להוציא סכום קטן מבחינה כלכלית , אבל אני מפחד לקנות רכב זול ובסופו של דבר לשלם ביוקר..

אני ימשיך עם השאלות לאחר קבלת התשובות

תודה לעוזרים ושבת שלום

פורסם

יש מימון שמקבלים אם אתה אדם עובד. המימון בהתאם למשכורת שלך. אם נכנסת משכורת מינימום בחצי משרה, תקבל מימון של 200-300 שקל מקסימום בחודש. אם יש לך משכורת מלאה, תוכל לקבל גם 600-700 ש"ח בחודש.

הפונקציה העיקרית כאן היא הריבית, פה יש לך מקום למיקוח.

קח בחשבון שיש היום המון הלוואות סטודנטים עד 30 אלף ש"ח במחירים נמוכים יחסית, ככה שאתה יכול לקנות גם רכב של 50 אלף ש"ח שלא זקוק לשום יישור קו וכמעט שום הוצאות על תיקונים במשך זמן רב.

הכל כמובן כפוף לכמות הכסף שיש לך להוציא על הרכב מדי חודש להחזר הלוואה.

אני מוצא את השיטה הזו נעימה הרבה יותר מהוצאה חד פעמית של כסף על רכב ישן שדורש הוצאות מרובות אח"כ, או קניה במכה אחת של רכב ששווה 50K.

• תוכן חדש...