Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מייבשי כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכולם שלום,

המייבש כביסה שלנו מרעיש מזה זמן מה, פירקתי אותו והרעש מגיע מהמנוע (שללתי שהנקור הוא מהמניפה כי פירקתי את המכסה שלה)האם למישהו יש רעיון?

תודה

פורסם

פתח מכסה אחורי והסר את הרצועה המניעה (צלם לפני כן את המותחן כדי שתדע להחזיר).

תפעיל את המייבש - מרעיש? ככול הנראה הבעיה במיסבי המנוע.

לא מרעיש? חפש בעיה במיסב של הדוד או במניפה.

פורסם

כנראה מיסבים.

לפני שלושה חודשים רכשתי מנוע משופץ למכונת כביסה אצל 'אביב' ברח' קיבוץ גלויות ת"א - עלה 250 ש"ח, המנוע הזה אמור להיות זול יותר.

אגב, אם אתה ניגש אליו קח איתך את הישן שאותו תמסור כנגד המנוע המשופץ.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המייבש שוב פעם עשה רעש ונראה ששבק חיים.

פירקתי את המנוע וכאשר הוא מחוץ לתושבת הוא מסתובב בלי בעיה, איך שאני מחזיר אותו לתושבת (ועדיין לא שם את הרצועה) יש זימזום ומנוע בקושי מסתובב. שוה פעם הוצאתי פירקתי- עבד, החזתרי לתושבת - לא עבד.

אני כבר עובד עצות, ממש לא בא לי לשלם 500 ש"ח על מנוע או 1000 שח + על מייבש חדש

פורסם

ממה שרואים בתמונה ללא רצועה, עדיין הצד השני של הציר מחובר למניפה. יכול להיות אחד משני דברים:

1. המניפה תפוסה.

2. המנוע גמור ובעומס המניפה הוא לא מסתובב/מרעיש.

עלייך לבדוק מי מהאפשרויות היא הנכונה.

• תוכן חדש...