Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 200,000 שח. הכותרת נערכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לרכוש רכב חדש, התקציב הוא 200000 ש"ח.

הכיוון הוא רכב מנהלים \ גי'פ \ גי'פון.

אני לא איש של שטח, פשוט מעולם לא ניסיתי אבל אם יהיה גי'פ או ג'יפון אני לא פוסל לצאת קצת לשטח.

אני נוסע הרבה מאד, סדר גודל 200+ ק"מ ביום, חשובה לי מאד הנוחות, חשוב לי מראה ורמת אבזור גבוהה.

חשוב לי שהרכב יהיה מרווח ויאפשר גם הסעת 4-5 בצורה נוחה.

צריכת דלק היא לא issue.

עד עכשיו חשבתי על הIX35 של יונדאי בגרסת הelite 2.4, אבל אני לא נעול. ראיתי את הרכב, נהגתי עליו וההתרשמות שלי היא טובה, אבל החלטתי לפנות אליכם לחשוב אם יש אולי משהו אחר ששווה לי לשקול.

אשמח להמלצות, תודה

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

יכולה להמליץ מהניסיון האישי שלי על אופל אינסיגניה, היא ספורטיבית (מנוע טורבו) ונוחה ובכייף אפשר להיכנס 5 אנשים

פורסם

מתחת ל- 200K אפשר למצוא את המאזה CX5 טויוטה RAV 4 והונדה CRV.

קצת מעל, אני שמעתי על מישהו שהצליח להוציא אודי Q3 במחיר של 230K. היתרון שלו הוא בסמל, הרבה פחות בשטח.

בגזרת המנהלים, אפשר למצוא את האודי A4, ב.מ.וו סדרה 3, וולוו S60 ושברולט מאליבו החדשה.

ממליץ לבצע נסיעת מבחן ולקבל החלטה מושכלת יותר.

פורסם

הקפטיבה והאורלנדו גם יוכלו להתאים לצרכים.

על האורלנדו היה שרשור ארוך פה בפורום שתוכל להתרשם.

בקטגוריית הבנזין: מנוע ECOTEC 2.4 ל' המספק 169 כ"ס או מנוע V6 3.0 ל' המספק 258 כ"ס.

בנוסף, מנוע טורבו-דיזל, בנפח 2.2 ליטרים, המספק 163 כ"ס.

תיבת 6 הילוכים חדשנית "טיפטרוניק", שתאפשר לך לנהוג במצב אוטומטי מלא או במצב ידני.

שבעה מקומות ישיבה מפנקים ומודולריים לכל מטרה, מושב נהג עם כוונון חשמלי (8 כוונים), ועוד מלא פינוקים ברמת האיבזור.

פורסם
שלום,

...

אשמח להמלצות, תודה

לדעתי האישית אין כל ערך מוסף בכאילו ג'יפים לסוגיהם, למעשה יש דווקא כמה סיבות טובות להמנע מהם.

לאור דרישותייך, אני ממליץ על מאזדה 6 החדשה בגרסתה הבכירה (פרימיום פלוס) או סקודה סופרב 2.0 טורבו.

סקודה סופרב (מפרט טכני ואבזור)

למה כן?

- מנוע חזק וגמיש.

- תיבת הילוכים כפולת מצמדים זריזה.

- מרווח פנים.

- אבזור מכובד, בין הטובים ביותר באיזור של ה200,000 ש"ח.

- פחות בולטת ויותר סולידית.

- ייתכן ותוכל לקבל הנחה מסויימת, לאור הדגם המחודש (מתיחת פנים) אשר הוצג בחו"ל לאחרונה (אני לא יודע אם כבר משווקים אותו בארץ, לדעתי עדיין לא).

למה לא?

- עיצוב משמים (בלשון המעטה).

- אם הנאה מנהיגה היא פקטור, אז הסקודה עושה את העבודה, אך לא עושה אותה מאהבה :)

- ככל הנראה, תהיה פחות אמינה ממאזדה 6. יחד עם זאת, ראוי לציין כי דגם ה2 ליטר טורבו, למיטב ידיעתי, אינו בעל תקלות/בעיות רבות כמו שילובי מנוע-גיר אחרים בקונצרן VAG.

- היבואן הוא צ'מפיון מוטורס, על כל המשתמע מכך.

מאזדה 6 (מפרט טכני ואבזור)

למה כן?

- אבזור מכובד ביותר, דומה מאוד בהיקפו לסקודה, הכולל גם מערכות בטיחות וחסכון בדלק מתקדמות (אותן לא תמצא בסקודה) כמו: התראה על רכבים בשטח מת, מערכת מניעת תאונה (במהירויות נמוכות, עד 30/40 קמ"ש). בנוסף תמצא בה גם מערכת עצור וסע (דימום מנוע) ואגירת אנרגיית בלימה.

- עיצוב מעולה.

- איכות הרכבה וצפי אמינות טוב.

- מרווח פנים טוב (אם כי אני מניח שלפחות במושבים האחוריים, הסופרב מרווחת יותר).

- מנוע אטמוספרי, אוהב סל"ד (בהשוואה לגל המנועים המוגדשים בשנים האחרונות) ובו זמנית בעל זמינות מומנט טובה כבר בסל"ד די נמוך.

- התנהגות כביש הטובה בקטגוריה.

- תיבת הילוכים פלנטרית (לא כפולת מצמד), פעולה חלקה. כאשר מהירות ההחלפה שופרה, אם כי תיבה כפולת מצמדים עדיין תהיה זריזה יותר.

למה לא?

- בקרוב מאוד כבישי הארץ יוצפו במאזדה 6, ואלא אם כן תבחר בצבע אדום, הרכב יהיה כשאר עדר הליסינג (למעט אולי תאורת הלד + קסנון כפול והחישוקים הגדולים יותר).

- חישוקים במידה גדולה, 19''. סט צמיגים עלול להגיע למחירים מאוד גבוהים. בנוסף, אני די בטוח שהם פוגמים במידת מה באיכות הנסיעה לעומת חישוקי ה17'' בגרסאות הפשוטות יותר.

- בהשוואה לסופרב, חלק מהחומרים מעט פחות נעימים (אך עמידים לאורך זמן).

-------------------------------------------------------------

בהתחשב ברכב הנוכחי שלך, מה בנוגע לרכבים ספורטיביים יותר?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בכמה מוכרים היום את ה IX?

לפני שנה סגרתי איתם על 194 אש"ח אבל בדקה האחרונה ביטלתי את ההזמנה. לפני חודשיים הוא הוצע ב 184K ש"ח לעמיתי חבר.

לפי דעתי הוא כבר מזמן לא תחרותי מספיק יחסית לשאר הרכבים בקטגוריה. פלסטיקה מגעילה ממש, מנוע מיושן, בזבזן ולא באמת חזק, אין מערכת מקורית (מתקינים בארץ דאבל דין) וגם החיישנים בהתקנה מקומית.

בנוסף לזה הרכב עומד לפני מתיחת פנים די מקיפה.

בטווח מחיר של 200K הייתי בודק את ה 6 החדשה, המלאיבו החדשה שועשה רושם שנותנת חבילה מעולה והפורד קוגה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא סגור על כך שהרכב נכנס בתקציב,אבל שווה בדיקה מונדאו אקובוסט טיטניום 240 כס פינוקים מכאן ועד להידעה חדשה..חסרון עיקרי,מוחלף בקרוב.

ג'ולייטה מילאנו ,מאובזרת בצורה לא רעה,חזקה נעימה והכי חשוב אלפא..

אם אינך זקוק לישיבה הגבוהה ברכב אין סיבה ללכת על ג'יפון,ואם אתה מתעקש בכל זאת הפורד קוגה מרשים מאד..

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
שלום,

אני לא איש של שטח, פשוט מעולם לא ניסיתי אבל אם יהיה גי'פ או ג'יפון אני לא פוסל לצאת קצת לשטח.

אני נוסע הרבה מאד, סדר גודל 200+ ק"מ ביום, חשובה לי מאד הנוחות, חשוב לי מראה ורמת אבזור גבוהה.

חשוב לי שהרכב יהיה מרווח ויאפשר גם הסעת 4-5 בצורה נוחה.

צריכת דלק היא לא issue.

עד עכשיו חשבתי על הIX35 של יונדאי בגרסת הelite 2.4, אבל אני לא נעול. ראיתי את הרכב, נהגתי עליו וההתרשמות שלי היא טובה, אבל החלטתי לפנות אליכם לחשוב אם יש אולי משהו אחר ששווה לי לשקול.

אשמח להמלצות, תודה

מה דעתך על הפריוס פלאג אין !

עולה 190K

8)

פורסם

במקום ה-IX35, הייתי בודק את הפורד קוגה (טיטניום) - במידה וחשקת בג'יפון.

המליצו כאן על המונדיאו, קח בחשבון שנחשף דגם חדש לחלוטין (ומרשים מהותית) שאמור להגיע ארצה לקראת סוף השנה.

בנוסף, הסופרב עברה מתיחת פנים קלה ונעימה, גם היא אמורה להגיע ארצה בחודשים הקרובים (ב-200K נכנסת ה-2.0TSI).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

התקציב הוא 200000 ש"ח.

אני נוסע הרבה מאד, סדר גודל 200+ ק"מ ביום,

לדעתי אתה חייב דיזל (חישוב זריז יביא למעל 40K בשנה)

בוואגיות יש לך ייטי דיזל,טיגואן\טוראן ? (איתן גם אמור להשאר לך הרבה עודף..)

לא עולה לי בראש כרגע עוד אופציות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לדעתי אתה חייב דיזל (חישוב זריז יביא למעל 40K בשנה)

בוואגיות יש לך ייטי דיזל,טיגואן\טוראן ? (איתן גם אמור להשאר לך הרבה עודף..)

לא עולה לי בראש כרגע עוד אופציות :)

כדאי דיזל בגלל עלות הדלק או חיי המנוע וכו' ?

אם זה משיקולי דלק - לא רלוונטי, דלק הוא הוצעה מוכרת מבחינתי.

לגבי כל מה שרשמתם-

אני כן בכיוון של ג'יפון, את הCX5 אני ממש לא אוהב, פשוט לא נראית לי. לגבי הקוגה הסתכלתי עליה ומבחינת מראה היא לא מדהימה, בנתונים היא נשמעת לא רעה בכלל.

המלצות לספורטיביות\הרפתקניות למיניהן כמו האלפא זה לא הכיוון.

אינפיניטי- המחיר של הIX35 היום הוא באזור ה200, קצת פחות.

לגבי מתיחת הפנים, ראיתי שהציגו בג'נבה את הדגם החדש השאלה מתי הוא יגיע לארץ, בסוכנות טוענים שזה עוד שנתיים לפחות.

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...