Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת קיטור (מותר?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ד"ר, מה שחבר שלך עדיין לא גילה זה כשהוא חתם על העברת בעלות הוא חתם על חתונה קטולית.

למכור עוד 3 שנים רכב בן 4+ יד שניה מהשכרה זו משימה בלתי אפשרית.

חמי מנסה למכור כיום רכב בן 6 מליסינג עם ק"מ ממוצע במצב מצויין והוא מאוד מתקשה.

לא הורידו לו 20% מהמחירון רק בגלל העיניים היפות שלו, הורידו לו מכיוון שאם מחר הרכב חס וחלילה הולך טוטאלוס הוא יקבל 20% מתחת למחירון מחברת הביטוח. בנוסף את רוב ההנחה הזו הוא יצטרך לגלגל לבעלים הבא של האוטו.

אני רואה שאתה איש מכירות מעולה, אתה יודע טוב מאוד להציג את היתרונות אבל החסרונות נעלמו.

למכור רכב ידני וקטן זו תמיד משימה קלה :lol:

אתן לך דוגמא - יש פה בחור בפורום שמוכר אלטו פרטית ב-35K. תחשוב כמה טלפונים הוא היה מקבל אם היה מפרסם אותה ב-28K...טירוף מערכות - וזה רק אם הוא מוכר במחירון.

עכשיו עוד נקודה - אתה לא משלם באחוזים. אתה משלם בשקלים. ואם בשביל להשיג פנדה 2012 (דוגמא) צריך לשלם 54 אלף ש"ח ובמקום זה אתה משלם 45K, אז יש לך הנחה של 9K. בעוד 3 שנים, הרכב שווה אולי 30K, ואז יש לך מרווח די נאה - 20% מהווים 6K הנחה, שזה בעצם 3K שאתה יכול לגלגל לקונה הבא או לשמור אצלך (תלוי בכמה הרכב מבוקש).

מי שנוסע מעט מאוד (במקרה של חבר שלי זה ככה, חצי שנה נסע 4000 ק"מ) הוא גם יכול למכור ללא כל הפחתה, כאילו היה מדובר ברכב פרטי לגמרי. זה מה שהיה במשך שנים עם רכבים כמו דייהו מאטיס, יונדאי אטוס, סיריון ישנה וכו'. שום רישום השכרה לא הפריע.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
99% מהמוכרים מוציאים שם רע לכל השאר...

:lol:

למכור רכב ידני וקטן זו תמיד משימה קלה :lol:

אתן לך דוגמא - יש פה בחור בפורום שמוכר אלטו פרטית ב-35K. תחשוב כמה טלפונים הוא היה מקבל אם היה מפרסם אותה ב-28K...טירוף מערכות - וזה רק אם הוא מוכר במחירון.

עכשיו עוד נקודה - אתה לא משלם באחוזים. אתה משלם בשקלים. ואם בשביל להשיג פנדה 2012 (דוגמא) צריך לשלם 54 אלף ש"ח ובמקום זה אתה משלם 45K, אז יש לך הנחה של 9K. בעוד 3 שנים, הרכב שווה אולי 30K, ואז יש לך מרווח די נאה - 20% מהווים 6K הנחה, שזה בעצם 3K שאתה יכול לגלגל לקונה הבא או לשמור אצלך (תלוי בכמה הרכב מבוקש).

מי שנוסע מעט מאוד (במקרה של חבר שלי זה ככה, חצי שנה נסע 4000 ק"מ) הוא גם יכול למכור ללא כל הפחתה, כאילו היה מדובר ברכב פרטי לגמרי. זה מה שהיה במשך שנים עם רכבים כמו דייהו מאטיס, יונדאי אטוס, סיריון ישנה וכו'. שום רישום השכרה לא הפריע.

הגטס שלי הייתה ידנית. 2009. עם 65,000 ק״מ. מחירון לאחר שקלול ליסינג היה 37. מכרתי ב31. רכב ידני מלוקק.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
הגטס שלי הייתה ידנית. 2009. עם 65,000 ק״מ. מחירון לאחר שקלול ליסינג היה 37. מכרתי ב31. רכב ידני מלוקק.

כי זה גטס :lol: הוא לא מקיים את ההבטחה של רכבים ידניים קטנים להיות חסכוניים.

פורסם

אני כבר ארבע חודשים לערך מחפש רכב.

וכל פעם לומד מחדש על בשרי את הגמישות של המושג "שמור". לאנשים אין טיפת בושה.

ובאמת, לשקר על קילומטרז' זה הדבר הכי אדיוטי שקיים, כי זה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו כשאתה נכנס לרכב.

מה אנשים חושבים לעצמם ?

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

חחח

יש דברים שבאמת מפתיעים בתעוזה של אנשים.

לכתוב "יש ספר רכב מהיום הראשון על הכביש". ספר בהחלט קיים כמעט ריק לגמרי כי הרכב היה במוסכי מדרכה...

לכתוב "מצב מכני מצוין" והרכב מרעיש ומשתעל כשהוא מעביר הילוכים...

גם המונח "כמו חדש" פתוח מסתבר לפרשנויות רבות.

פורסם

שבוע שעבר, "שמור ומטופל"

פותחים סוויטש והדבר הראשון שיש זה נורת ABS מהבהבת וסימן של טיפול (אפילו ציור כזה של רכב על ליפט)

מתי טיפלתם ברכב? אהה, לא ממש זוכר. מתישהו.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

• תוכן חדש...