Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שם דירה שאני שוקל לרכוש וההיתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר ויכול לשפוך אור על השכונה מבחינת אוכלוסיה ודרכי גישה, תודה.

פורסם

אני מניח שהדירה שראית היא בפרויקטים החדשים, של רבי הקומות.

מדובר בשכונה ותיקה, שרובה אוכלוסיה ממעמד בינוני מינוס, עם הרבה משפחות קשות יום ומשפחות עולים מאתיופיה.

במעטפת של השכונה יש בתים פרטיים של משפחות מבוססות יותר.

המגדלים החדשים מיועדים כצפוי ל"מעמד הביניים" המפורסם, במטרה למשוך אוכלוסיות שיחזקו קצת את החתך הסוציו-אקונומי.

לגבי דרכי גישה - המיקום ממש ביציאה הצפון-מערבית של רחובות, תוך חמש דקות אתה בכביש לאשדוד או לחילופין בצומת עין הקורא משם אתה יוצא לכביש 431/כביש גהה/נתיבי איילון לפי בחירתך. זאת כמובן בהתייחס לרכב פרטי. התחבורה הציבורית נוראה, ואם אתה צריך רכבת זה בקצה הצפון מזרחי של העיר ותצטרך להגיע ברכב או באוטובוס שפעיל רק בשעות השיא (ולוקח לו כרבע שעה להגיע לרכבת).

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
אני מכיר אדם שגר שם ופרצו לו לבית הפרטי, לא פעם אחת ולא פעמיים.

לצערנו הפריצות לא מעידות על כלום.

במסגרת עבודתי אני ניתקל כמעט כל יום בפריצות בעיקר באזורים שנחשבים יוקרתיים כדוגמת סביון .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

"נחשבת" לא מי יודע מה, אבל בתכל'ס צמודה לרחובות ההולנדית, ואם בונים שם מגדלים שיביאו אוכלוסיה חזקה יותר, אז יש סיכוי שכל האיזור יקבל "פוש" חיובי, אם לא קיבל קצת כבר... גרתי לפני כמה שנים ב"הולנדית" איזו תקופה, כשהיא רק התחילה להתפתח, וכפר גבירול הפך כבר אז למקום שמחירי השכירות בו עולים והביקוש בו גדל. אז גם לא היתה יציאה מהירה מהשכונה, ועכשיו כבר יש.

תלוי מה הצורך ומה התקציב, יכול להיות שזו דוקא השקעה נבונה במחיר טוב.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...