Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט תאונה - מי לדעתכם אשם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התאור המדוייק של התיעוד שצרפת הוא "כמעט ונפגע" אשר הסתיים במזל, בטוב.

חלילה וחס באם הדבר היה מסתיים בפגיעה, אז יש להניח כי הגורם לתאונה הינו הרכב אשר מנסה לכאורה להשתלב בנתיב נסיעתך

ללא מתן זכות קדימה / שמירת מרחק.

פורסם

כש הייתי "צעיר לא מנוסה" אותה סיטואציה קרתה לי בתוך העיר באמצע פנייה וירידה,עקפתי רכב ומלפני הרכב הנעקף היה עוד רכב אז סליחה מראש אבל אני חייב, האישה שנהגה ברכב הנעקף החליטה שהיא עוקפת גם,

מחוסר ברירה באמצע פנייה בירידה דפקתי ברקס כדי שלא תעיף אותי לשטח הפרדה הרכב לא בלם ישר התחת נזרק מברקס פתאומי כי זה באמצע פנייה במהירות מכובדת כבר באמצע עקיפה שימו לב עם הדלת האחורית שברתי לה את הפנס האחורי חחח כי היא עוד בלמה!במקרה הייתי חייל מסכן שבקושי החזיק רכב והיא הייתה אישתו של מורה נהיגה שבמקום לשאול מה שלומי ישר הכניס לי לשיניים טופס לחתום שאני אשם ושאם אני לא יחתום הוא יזמין משטרה ובוחן(שכמובן חברים שלו שהוא שותה איתם בירה בימי שישי ואני לא סתם אומר את זה ללא בסיס כי ראיתי את "המשטרה" "והשוטרים" שהגיעו ומיד לחצו לו יד ועוד שניה נשיקות וחיבוקים) ככה שאפילו הסוכן ביטוח שלי אמר לי תחתום ועזוב אותו...

אחרי כחודשיים מתקשרים אליי מהחברת ביטוח וזה הלך ככה:שלום,האם אתה מאשר לשלם ל X על תיקון רכב מסוג פולו בלה בלה בלה 10000 ש'ח!:shock: (על פנס אחורי!) עד היום אני לא מבין איך הוא עשה את זה.כנראה גם השמאי חבר שלו:lol:

ועכשיו לעניין שאתה שאלת:הוא זה שאשם מפני שהוא מפריע לתנועה שלך,והוא לא הסתכל במראות ומנסה להשתלב בנתיב שלך בצורה מסוכנת ללא שמירת מרחק בטוח ממך.

פורסם

מה שאני שונא במצבים האלה שקורים לי כל יום, למה לעזאזל הם לא מאותתתתיים??

פשוט באלי להחזיק סלסלה עם עגבניות רקובות באוטו ולזרוק על כל שעושה עבירת תנועה,

כמו למשל היום אני נכנס למושב נכנס כבר לכיכר בא ולצאת, ומימין נכנס מישהו במהירות עם עגלה על הג'יפ

והייתי צריך לבלום ולעצור באמצע כיכר כדי שמר. כבודו יעבור ואני מסתכל עליו בפרצוף של WTF ? והוא מסתכל בפרצוף ביחד עם אישתו כאילו אני אשם

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני התרגלתי כבר לא משנה איזה נתיב אני נוסע ברגע שיש השתלבות של נתיבים

אני מוריד את הרגל מהגז ופשוט משייט, תמיד יהיה אידיוט תורן שינסה להכנס לי לנתיב

שמקרה שלי זה 99% נוהגים במאזדה 3.

404

פורסם

בהחלט הוא. הוא שמבצע מעבר נתיב ועליו לעשותו באחריות.

עצוב מאוד שעבירה כזו שיכולה להביא לתוצאות הרות אסון לא נאכפת בכלל (!!!) על ידי המשטרה.

ככה לא עוברים נתיב.

פורסם

יש לי הרגשה שבדיוק נכנסת לשטח המת במראה שלו, אם היא הייתה מכוונת במקרה הטוב.

אולי אפילו הוא רצה לתת לאוטובוס להשתלב ולכן עבר לנתיב השמאלי (אח"כ לשמאלי ביותר על-מנת לעקוף).

אין מה לעשות, זה קורה (יותר מדי), לא תמיד זה במודע ולא נעים בכל מקרה - עדיף שיסתיים ככה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לדעתי אתה אשם.

רואים בבירור כי נהג המאזדה עובר בחדות מהנתיב הימני לשמאלי אך גם לו יש אשמה מעורבת כניראה המראה שלו לא מכוונת, ולקראת שהוא רוצה להשתלב בנתיב שלך רואים בבירור שניסית להגביר מהירות כדי למנוע ממנו להשתלב, ממש כמו הישראלי המכוער ותסלח לי על הביטוי, אתה רואה רכב היה לך מרחק גדול מאוד שבו אתה מבחין ברכב עובר בין נתיב לנתיב יכלת פשוט ממש מעט להפחית את המהירות ולתת לו ליסוע בשקט.

ועל כך נאמר בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם, גם אם הוא אמור להיות האשם יכלת למנוע את זה כי לך היה מרחק גדול להבחין ברכב ולמנוע את המצב הזה מבלי לחפש אשמים לכאורה.

אני שמח בשבילך שלא היית מעורב בתאונה, אך לדעתי האישית אם היית לוקח את הסרטון לבית משפט יכול להיות שהאתה היית מקבל בראש, כי אתה מאחורה, והוא לפניך.

עריכה: לאחר צפיה בסרטון שוב ושוב עם רמקולוים בעוצמה ניתן לשמוע את המנוע שלך לפתע מעלה סל"ד כאילו שלחצת חזק יותר על הגז וזה עוד יותר מחזק את מה שאמרתי קודם, ורק ברגע האחרון החלטת לבלום.

פורסם
אני התרגלתי כבר לא משנה איזה נתיב אני נוסע ברגע שיש השתלבות של נתיבים

אני מוריד את הרגל מהגז ופשוט משייט, תמיד יהיה אידיוט תורן שינסה להכנס לי לנתיב

שמקרה שלי זה 99% נוהגים במאזדה 3.

+1 / LIKE :mm_yeah:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

רק התחלתי לראות את הסרטון, ותוך 2 שניות הבנתי בדיוק מה הולך לקרות. והאמת, מה שחשבתי זה מה שקרה: בחרת להיות צודק, אבל לא חכם. הרי צריך להיות עיוור כדי לפספס אותו, אז אני מניח שידעת בדיוק מה הולך לקרות, ועדיין הגעת למצב שהגעת. למה? כדי להיות צודק? מזל טוב אתה צודק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו +1

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...