Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעיה מוכרת עם אזעקת הקוברה שהותקנה בארץ לכן היא החשודה העיקרית בזליגת מתח שהחלה לפני שבועיים...

מבדיקה שערכתי עם מנורה (12V!!) ניתקתי את קוטב המינוס מהמצבר וחיברתי אליו ואל כבל המינוס את המנורה והיא התחילה להבהב באור חזק! (יכול להיות שלא בדקתי נכון?)

איך אני יכול להניח אצבע על מקור הצרכן הזולל?

תודה רבה והמשך יום נעים

פורסם

לא נראה לי שעם מנורה תוכל למצא את מקור הזליגה אבל אם תרצה לבדוק את זה לעומק וגם שיהיה לך לעתיד תוכל לקנות פלוק(רב מודד) שאיתו יהיה לך יותר קל לבדוק :http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=h-handicrafttools&db463282=2255432

8)
פורסם

לא ניסיתי למצוא את מקור הזליגה. קראתי באיזה שרשור שאם מנתקים קוטב שלילי ומחברים אליו ואל הכבל שלו מנורה של 5V היא אמורה לדלוק חלש וזה לגיטימי מאחר ויש זליגה נורמלית והיא באזור ה0.3

אני ביצעתי את הבדיקה עם מנורה 12V והיא דלקה במלוא העצמה וכבתה לפרקים. :shock:

אני אבצע בדיקה מעמיקה יותר באמצעות רב מודד שאשאיל משכן שלי אחה"צ.. רציתי בינתיים לדעת כיצד אני מבצע בדיקה שכזו ואם יש מישהו שמוכן לעזור 8)

פורסם
לא ניסיתי למצוא את מקור הזליגה. קראתי באיזה שרשור שאם מנתקים קוטב שלילי ומחברים אליו ואל הכבל שלו מנורה של 5V היא אמורה לדלוק חלש וזה לגיטימי מאחר ויש זליגה נורמלית והיא באזור ה0.3

אני ביצעתי את הבדיקה עם מנורה 12V והיא דלקה במלוא העצמה וכבתה לפרקים. :shock:

אני אבצע בדיקה מעמיקה יותר באמצעות רב מודד שאשאיל משכן שלי אחה"צ.. רציתי בינתיים לדעת כיצד אני מבצע בדיקה שכזו ואם יש מישהו שמוכן לעזור 8)

אם ביצעת את הבדיקה עם מנורה 12V והיא דלקה לך חזק יכול להיות שיש לך באמת זליגה רצינית,מה שכן אני לא מבין גדול בזה (אף פעם לא ניסיתי את השיטה)אבל זה נשמע כאילו ביצעת את השיטה נכון מבחינת הגיון

בכל אופן אני לא יבלבל אותך בהצלחה תודיע על התקדמות.

8)
פורסם
מישהו יכול להסביר כיצד מבצעים בדיקה של זליגת מתח באמצעות רב מודד?

החוט השחור מחובר ל COM האדום לחור שרשום לידו 10A. החוגה מצביעה על הכיתוב 10A. ניתוק קוטב הפלוס מהמצבר ונגיעה עם חוט אחד בכבל המשוחרר וחוט שני בקוטב המצבר שממנו ניתקת (הפלוס) ואז תראה את כמות הזרם. כדי למצוא את הצרכן השתיין בזמן הבדיקה תוציא פיוז אחרי פיוז עד שתראה את הזרם נופל למינימום ותדע באיזה צרכן מדובר בדיוק.

פורסם

קודם כל אין דבר כזה זליגת מתח, יש זליגת זרם

30mA זה זרם מזערי שאין סיכוי שיגמור לך את המצבר

ואם אתה רוצה לדעת בדיוק מאיפה הזליגה הזאת באה אז תוציא פיוז פיוז כמו שאמרו לך מקודם

חג שמח

פורסם

אין סיכוי שיגמור את המצבר בשבוע ללא הנעה?

חג שמח נהוג לאחל בערב יום העצמאות לא בערב יום הזיכרון.

פורסם

צריכת הזרם שלך תקינה לחלוטין. בכל מיקרה מה שאני יכול להציע לך ממיקרה שקרה למישהי במישפחה לא מיזמן עם יונדאי גטס: גם צריכת הזרם שלה הייתה כזו והיא לא הבינה למה ניגמר המצבר אחרי לילה. חשדתי בנעילה המרכזית דרך השלט ואמרתי לה שתנסה לנעול רק עם המפתח. מאז לא ניגמר המצבר.

• תוכן חדש...