Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי שיעורים פרטיים זו אופציה מעולה.

וכמובן כמו שהציעו בחודשי הקיץ תטחן עבודה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

שמירה, אל תתפשר, תחפש מקום שמוגדר בו שלומדים במשמרות.

שיעורים פרטיים, כסף מעולה, אבל רק אם אתה בונה לך רצף של כמה שעות ביום וקליינטורה קפדנית.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בנוסף לאמור לעיל, אתרום מניסיוני כסטודנט בכל הקשור לצמצום ההוצאות:

רכב: אם יש לך רכב- נצל אותו בצורה יותר יעילה- תעשה שיתופי נסיעות (גם אם זה לא הכי כיף ונוח, זה עדיין לא מעט כסף).

אם למשל תסיע כל יום בין 2 ל-4 טרמפיסטים במשך, נניח, 4 ימי הלימודים בשבוע- מצד אחד הטרמפיסטים נהנים מקיצורי זמן ונוחות (לאסוף אותם מהבית ומוריד אותם קרוב ליעד)- וזה לרוב מסתכם בתוספת 10 דק' נסיעה לצד מבחינת התארכות הנסיעה. ואולי אף תוך הוזלה עבורה בעלויות ביחס לתחבורה ציבורית.

ומצד שני- אתה מרוויח כיסוי דלק, ואולי אף ביטוחים ואחזקה שוטפת. אני מכיר כמה שמ7 חודשי הלימוד בנטו במהלך השנה, הם מכסים את כל ההוצאות הרכב לכל השנה כולה מבחינת דלק וביטוח.

בנקים ושאר נותני שירות: אל תהסס לחפור להם. אם לקחת הלוואה למשל- תעשה סקר שוק מבחינת הריביות. סלולר? תבדוק עלויות. אוכל? תבדוק אם זה מוצדק התמורה למחיר שאתה משלם עליו. ולא חסר עוד במה להתייעל, תאמין לי. ואל תהסס להתייעץ וללמוד מנסיונם של אחרים.

ידע הוא כוח- אל תהסס לחפור ברשת- הרבה מההנחות והזכויות והטיפים לסטודנטים מתגלים רק אחרי חפירה. וזה חוסך לא מעט כסף. אותו הכלל חל על הרבה דברים בחיים. ואגב- קארספורום הוא מכרה זהב (ויהלומים) אמיתי בכל הקשור למידע בנושאי התייעלות וחיסכון בחיים.

עוד דבר- אתה טוב במשהו? נצל את זה. אתן לך אפילו 2 כיוונים:

א. איביי ומסחר אינטרנטי: תזכור את המשפט הבא: "כשעובדים- אין זמן לעשות כסף". ויש רק יוצא מן הכלל יחיד למשפט הזה- וזה מסחר.

תחשוב על רעיונות למסחר באיביי, אמנם לא קל, אבל אפשרי.

לחלופין- "תגשים" חלומות לאנשים- לדוגמא- אני למשל מדי פעם מביא מחשב נייד איכותי מחו"ל ובהפרש ניכר של מחיר שמגיע לכמה אלפיות טובות, ומוכר אותו למי שהזמין אותו מראש וכן שילם עליו מקדמה (צריך פה הרבה אמון) ועל הדרך עושה אלפייה וחצי אם לא יותר.

ב. אני למשל, עשיתי חידוש פנסים לאוטו שלי, וראיתי כי טוב, עשיתי להורים, ולמספר חברים (2-3 חברים). משם זה התגלגל מפה לאוזן, אנשים באים אלי, ויש חודשים שאפשר להגיע ל600-800 לחודש, וזה מ3-4 רכבים (שעתיים עבודה). לא צריך להשתגע. פה ושם מגיע מישהו, וסגרת עוד סכום קטן בחודש. עוד דבר- עשיתי עבודת גבס למישהו, בפרק זמן קצר ותוך רווח גבוה (בסופ"ש אחד). ותאמין לי שלא חסר ביקוש לידיים טובות.

ג. אתה טוב במחשבים- תוכנה? תקשיב לסובב אותך. אם שמעת מישהו שצריך פירמוט לווינדוס וכדו'- תציע שירות בתשלום. זה דבר שאפשר לעשות תוך הכנת שיעורים ואפילו ניתן להריץ פקודה אוטומטית בCMD שתעשה לך את כל ההתקנות ממאגר קבצים מוכן מראש.

לסיכום- אעיד על עצמי: אני מחזיק רכב, וחי מהכנסה של כ3000 לחודש ועדיין מצליח לחסוך 1000 ש"ח לחודש בקביעות (שנכנסים לקופת חיסכון), ותאמין לי שאני לא מתנזר מכל מיני הנאות- יש לי תחביב של אופניים, מדי פעם מתפנק על צעצוע כזה או אחר (שעון, משקפי שמש), ועוד.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

איזה להפיק מסיבות? זה מצריך לא מעט זמן מול הפייסבוק, חלוקת פליירים, טלפונים ועוד המון מסביב...

תתחיל למלא לוטו/טוטו/ווינר.

אם יש לך רובאי מתאים אז לא חסרים עבודות אבטחה בשכר גבוה שמתאימות לסטודנטים, אני הסתדרתי ככה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מציעים אצלכם עבודות לסטודנטים במכללה/אוניברסיטה?

למשל להיות אחראי על איכות הסביבה (לדאוג שירוקנו את הקרטוניה בזמן) או ג'ובים מונפצים כאלה שדורשים קצת טיול והרבה טלפונים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא מציעים אצלכם עבודות לסטודנטים במכללה/אוניברסיטה?

למשל להיות אחראי על איכות הסביבה (לדאוג שירוקנו את הקרטוניה בזמן) או ג'ובים מונפצים כאלה שדורשים קצת טיול והרבה טלפונים?

מה שהוא אמר. אצלנו שולחים לפעמים מיילים שמציעים עבודה של יום (לסייע נגיד למדור רישום) או כל מיני דברים קטנים כאלה שאתה יכול לתקתק ביומיים גג, ולקבל סכום נחמד. כדאי לך לברר במזכירות אם יש דברים כאלו אצלכם. כדוגמא, שלחו שלשום מייל שביקש מישהו שיעזור בסידור מסמכים במזכירות ליום אחד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם אתה לומד תחום ריאלי, אז שיעורים פרטים לתלמידי תיכון / סטודנטים זה כסף מצוין. השכר נע בין 80-120 לשעה, ואני הייתי מאוד נהנה מזה.

גם "להתנדב" לעשות עבודות לסטודנטים אחרים, אפשר לעשות מזה בין אלף לאלפיים שקלים לעבודה בכמה ימים.

• תוכן חדש...