Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מולטי ויטמינים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתחיל להשתמש במולטי ויטמין,אך נתקלתי במוצרים שערכים של הויטמנים ממש גבוהים מהמומלץ ליום.

אשמח לקבל המלצה' למוצר שמתאים לבן אדם שבסך הכול רוצה לנהל אורך חיים בריא, ולא בשביל מפתחי גוף,

שרוצים למות ממנת יתר של ויטמין A:shock:

מה דעתם על המוצר הבא?

http://www.bodybuilding.com/store/gardenoflife/rawoneformen.html

פורסם

אני לוקח צנטרום, כל לילה לפני השינה, זה הזמן המומלץ לקחת ויטמינים, פעם-פעמיים בשבוע אני מוסיף לזה כדור של ניאצין, משהו עצבני שממש מנקה את הגוף וגורם לך להתגרד ולהזיע לאיזה חצי שעה, תענוג :)

haters will hate

פורסם

לך לשוק וקנה פירות וירקות העונה. תהנה גם מטעמם וגם מהתועלת הבריאותית שלהם. בניגוד לתוספי הויטינים שבריאים בעיקר לחשבונות הבנק של היצרנים.

בנצי אינו דוגמא - הוא חי בארה"ב ושם התזונה הרבה פחות מאוזנת מאשר בארץ, בעיקר צריכת הרבה פחות ירקות והרבה יותר בשר אדום, שני מנהגים שפוגעים בבריאות.

בנצי - שאלה לי אליך: למה אתה נוטל ניאצין? אם זה לבריאות הלב אתה יכול להפסיק את השימוש בו, מחקרים שפורסמו לאחרונה גרמו אכזבה רבתי מהשפעת הניאצין על בריאות הלב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה אדם בריא ואין לך בעיה רפואית שמצריכה השלמות..

לך על טבעי, אכילה של מזון עתיר ויטמינים שזה בעיקר פרות וירקות טריים.

יש מצבים שבקיצורי דרך עושים דווקא דרך ארוכה יותר.

בהצלחה.

פורסם

אמרו פה הכל כבר. אני רק אציין שתאכל בננות, יש בה הרבה סוגי ויטמינים.

הדבר היחיד שקשה לקבל באוכל זה ויטמין D (שנמצא בדגים, כבדים וכדומה), אבל גם זה לא מצריך תוספים, אלא לראות קצת אור שמש. (לא מתוך הבית, אלא לצאת אל השמש).

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה על התגובות.

לאחרונה החלטתי לעבור לתזונה שמבוססת על 80 אחוז דגים.

ולא תמיד יוצא לאכול פירות או ירקות.ובזמן הזה לא כול כך בטוח שהפירות/ירקות מכילים את אותם הויטמנים.

אז חשבתי לחזק עם מולטי ויטמין כמובן לא בתור תחליף.

בעניין האופטי מן למשל זה מוצר שמכלים ערכים גבוהים מהמומלץ בגדר מנת יותר

למה הוא מומלץ מה פיספסתי?

פורסם
לך לשוק וקנה פירות וירקות העונה. תהנה גם מטעמם וגם מהתועלת הבריאותית שלהם. בניגוד לתוספי הויטינים שבריאים בעיקר לחשבונות הבנק של היצרנים.

בנצי אינו דוגמא - הוא חי בארה"ב ושם התזונה הרבה פחות מאוזנת מאשר בארץ, בעיקר צריכת הרבה פחות ירקות והרבה יותר בשר אדום, שני מנהגים שפוגעים בבריאות.

בנצי - שאלה לי אליך: למה אתה נוטל ניאצין? אם זה לבריאות הלב אתה יכול להפסיק את השימוש בו, מחקרים שפורסמו לאחרונה גרמו אכזבה רבתי מהשפעת הניאצין על בריאות הלב.

אני מתגורר בקליפורניה, איפה שיש מודעות גדולה למזון בריא, אוכל, בעיקר ביתי ותמיד עשיר בירקות עם צבעים שונים, כשאוכלים בחוץ אוכלים במסעדות טובות.

מאוד חשוב להקפיד על תזונה נכונה, משק הבית שלנו שמכיל רק 2 אנשים צורך כמויות אדירות של ירקות ופירות, אני קונה בערך 20 קילו ירקות ופירות כל שבוע, מה שלא אוכלים הופך למיץ, אני עושה מיץ ירוק ועשיר שמכיל ברוקולי, פטרוזיליה, סלק, ג'ינג'ר, שום ועוד.

בבישול כל הרכיבים טריים, אתמול הכנו עוף (אורגני) עם רוטב חרדל ושמנת על מצע של אספרגוס וקינואה.

בכל מקרה לגביי הניאצין, הוא עוזר לייצב את הכולסטרול הטוב, בסך הכל מדובר על ויטמין B3 שמסייע להעלות את רמת הHDL בדם (HDL זה מה שנקרא כולסטרול טוב) האשה שלי רופאה וכל דבר שאני מכניס לגוף שלי מלווה בשאלות של ילד קטן שצמא לעוד מידע.

20130406_172030_zps8c3dcbc5.jpg

20130406_183345_zps847aa3f0.jpg

haters will hate

פורסם

יופי של ירקות, עושה לי תאבון, אחרי שחיסלתי חצי קופסא של סלט שרי עם בצל ירוק.

לגבי הניאצין - הוא אכן עוזר להסדיר את רמות הכולסטרול - אבל זו תוצאה מעבדתית. תכלעס, כאשר בודקים אם הוא מונע התקפי לב - התשובה היא שלילית. וד"א - זה נכון לגבי עוד שורה של תרופות שנותנות יופי של תוצאות מעבדה אבל לא משפיעות על הבריאות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנצי קודם כול שאפו על ההשקעה.

אבל לא חבל שהפרלמנט הורס את כול הבריאות שאתה כול כך מתאמץ לשמור? (:

פורסם

בגללל הפרלמנט הוא צרים עוד 20 מג ויטמין C ביום.

פורסם

אכן העישון הוא צרה שאני לא אוהב אבל לפחות אני מתנחם בכוס קפה או יין בצמוד לסיגריה.

עבדתי רבות על סיבולת לב ריאה, ולמרות העישון אני חושב שאני בכושר די טוב, בטווח הרחוק - לא רוצה את זה, אני שונא את הריח וגם די שונא את הטעם. זה יגיע.

haters will hate

• תוכן חדש...