Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין לרכוש רכב שנתון 09 מאדם פרטי. ברישיון הרכב כתוב שהרכב בבעלות לאומי ליסינג, אבל הוא טוען שהרכב שלו לחלוטין וזה סוג של ליסינג מימוני. יש לו ספר טיפולים מלא של הרכב. בעלים קודמים 00. אני מפחד שאוכל מדובר בליסינג שעבר הרבה בחיים שלו..

א. האם אפשר לסמוך עליו? איזה הוכחות אני צריך לדרוש ממנו?

ב. כתוב שהבעלים של הרכב זה לאומי - אז איך נבצע העברת בעלות?

ג. האם יש למישהו המלצה למכון בדיקה טוב באיזור פ"ת?

תודה רבה

פורסם

א. אתה צריך לבדוק שהוא אכן החזיק ברכב בסוג של ליסינג מימוני, כפי שהוא טוען, ושלא מדובר בסוחר שקנה את הרכב מחברת ליסינג כלשהיא וכעת מנסה למכור לך אותו תוך מסווה של שקרים.

ספר טיפולים עם קבלות על שמו יהיה דרך לא רעה לעשות את זה.

ב. הבנק צריך לתת למוכר ייפוי כוח להעברת בעלות. מן הסתם זה יעשה רק אחרי שהמוכר ישלם את כל חובותיו לבנק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תבקש לראות את החוזה ליסינג שהוא חתום עליו.

הרבה רכבים כאלה מתגלגלים לסוחרים.

אם זה אכן סוחר, הוא יגיד לך שהוא איבד את החוזה או משהו דומה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...