Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פג׳ו שנת98 ידנית , מנוע 1400 שלוש דלותות

פתחתי אשכול אחד ולא הגעתי לשום מסקנה , אם כדאי לי לקחת או לא ,

לרכב יש טסט עד חודש הבא מחיר 10,500

(וסגרתי איתו שיעשה לו טסט ב10,500)

הרכב נראה מושקע אומר שהוסיף לן המון דברים אבל שוב, הכל באוויר ללא קבלות או הוכחות.

מה אתם אומרים ?

פורסם

בשביל תשובה עניינית תספק קצת יותר פרטים מעבר למחיר...

כמה הרכב עשה? מנוע הוחלף? בדקת אותו? יד?

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הרכב נראה מושקע אומר שהוסיף לן המון דברים אבל שוב, הכל באוויר ללא קבלות או הוכחות.

מה אתם אומרים ?

להדביק עץ ריח למראה ברכב זה לא מושקע וזה לא "תוספות".

מה המוכר טוען שהוסיף?

ראית את התוספות?

בדקת את הרכב ויזואלית?

הרכב נלקח לבדיקה במכון טסטים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חח ליאור שתהייה בריא לא הגעת עדיין למסקנה?? עניתי לך על כל הדבריים האפשריים בכל ההודעות ששלחת לי ואני יקצר ויאמר לך סופית, אם עדיין יש לך התלבטות או שתרד מזה או לא יודע מה אתה צריך להיות 100% עם ההחלטה שלך ולא 50/50.

נ.ב. אני עדיין לא מבין למה לא הלכת למוסך כבר לבדוק את כל הדברים שאתה חושש מהם?

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

כבר פתחת שרשור וקיבלת תשובות (קראתי את כולו).

נשמע שהרכב נמכר לך במחיר הגון. סיכון יש בכל עסקת קנייה.

לך על זה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בשביל תשובה עניינית תספק קצת יותר פרטים מעבר למחיר...

כמה הרכב עשה? מנוע הוחלף? בדקת אותו? יד?

הרכב עשה 150 ק״מ לטענתו , יד חמישית *שנת 98 , הוחלף : ראש מנוע רצועת טימיג , פילטרים , דוד , קלאץ חדש (לטענתו מקורי) ועוד כמה דברים שהוא אמר ואני לא זוכר אבל השאר שטויות.. תוספות של גלגלי מגנזיום מגבר מערכת פנסי ערפל ..

לטענתו הכל סודר ברכב אין בעיות התחממות , או נזילות ..

ולא בדקתי כי אינני יודע לבדוק , ואין לו קבלות ולא כלום .. רק על המצבר ..

אשמח לתשובה

פורסם

השירשור הקודם לא הספיק?

דבר ראשון לפני שאתה סוגר מחיר בטלפון קח את האוטו לבעל מקצוע שמכיר את הרכב וייתן לך חוות דעת מקצועית על מצבו.

הרי אתה בעצמך אומר שקבלות על הטיפולים אין, זה לא אומר שהם לא בוצעו, אבל זה כן אומר שצריך לבדוק את הרכב טוב טוב.

רק אחרי שתקבל חוות דעת תדון על המחיר יכולות להיות הפתעות ולא מעט.

אחרי זה שאל את עצמך שתי שאלות:

האם אתה שלם לחלוטין עם המחיר שאתה הולך לשלם?

האם אתה מוכן להוציא בסביבות ה2000 שקלים בשנה על טיפולים(רכב ישן ואני לוקח תסריט לא אופטימי).

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

סע לאורן שירותי רכב ,הוא פירסם שאצלו הבדיקה לפני קניה היא ללא תשלום .זו העצה הכי טובה בשבילך .בצע אותה .

כך תוכל להיות שלם עם עצמך גם אם תקנה וגם אם לא תקנה .

רחוב המרכבה 15 חולון .

פורסם
השירשור הקודם לא הספיק?

דבר ראשון לפני שאתה סוגר מחיר בטלפון קח את האוטו לבעל מקצוע שמכיר את הרכב וייתן לך חוות דעת מקצועית על מצבו.

הרי אתה בעצמך אומר שקבלות על הטיפולים אין, זה לא אומר שהם לא בוצעו, אבל זה כן אומר שצריך לבדוק את הרכב טוב טוב.

רק אחרי שתקבל חוות דעת תדון על המחיר יכולות להיות הפתעות ולא מעט.

אחרי זה שאל את עצמך שתי שאלות:

האם אתה שלם לחלוטין עם המחיר שאתה הולך לשלם?

האם אתה מוכן להוציא בסביבות ה2000 שקלים בשנה על טיפולים(רכב ישן ואני לוקח תסריט לא אופטימי).

שמע, אני לא מבין ברכבים המחיר הוא 10,000 שקל , ועם טסט הוא רוצה 10,500 יענו שאני משלם חצי ממנו (מהטסט ) השאלה גם לגבי הדגם הגם החלקים שלו זולים? האם יש להם נטייה להתקלקל מהר ?

בכל אופן , עכשיו אני קורא שהבדיקה בחינם באורן, אני כנראה אסע לשם עם בעל הרכב ונראה ..

פורסם
שמע, אני לא מבין ברכבים המחיר הוא 10,000 שקל , ועם טסט הוא רוצה 10,500 יענו שאני משלם חצי ממנו (מהטסט ) השאלה גם לגבי הדגם הגם החלקים שלו זולים? האם יש להם נטייה להתקלקל מהר ?

בכל אופן , עכשיו אני קורא שהבדיקה בחינם באורן, אני כנראה אסע לשם עם בעל הרכב ונראה ..

עריכה: טוב בסוף החלטתי לרדת מהרכב, נמשיך לחפש

• תוכן חדש...