Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בזווית שהנהגת הזו הייתה, אין לה שום סיכוי לראות אותך מגיע. במצב כזה אתה אמור לצפות שיקרה מה שקרה.

צודק.

שימו לב בכביש , ותהיו ערניים למה שקורה, קצת לוותר לא יזיק.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כולכם חיים בסרט, הוא לא נסע מהר, רואים ביחס למכוניות שכמעט עומדות שהוא נוסע לאט.

בנוסף, ממש כשהוא היה מקביל ליונדאי, הפג'ו עוד הייתה נתיב אחד שמאלה מהיונדאי! ממש לא סביר שהוא יצטרך לעצור, או יחשוב לעצור כי הפג'ו אמורה עוד רגע לדלג שני נתיבים במכה עם הרגל על הגז בלי להסתכל.

הגזמתם לגמרי.

אה, נהגים שנזכרים ברגע האחרון שהם צריכים לפנות/לרדת בפניה הקרובה זה משהו שלא קורה? אז יש לי חדשות אליך: זה קורה כל הזמן, בכל מקום, בכל העולם!

עניין של "נסע מהר או לאט" לא שייך לכאן. תהליך המניעה אינו נעוץ רק בנסיעה "לאט." אם את כל ההתנגשויות היו מונעים על ידי נסיעה "אטית" זה היה הרבה יותר פשוט... יש כאן ענין של מיקום בכביש, תזמון ההאטה, מוכנות לעצירה, התמקדות בדברים הנכונים ועוד הרבה היבטים מעבר לנסיעה אטית.

יש נהגים חכמים שצליחו להתחמק ממפגש "קרוב" עם הרבה נהגים אידיוטים במשך השנים. אני מכיר מקרים רבים שבהם נהגים מיומנים מנעו התנגשויות שבהן רכב אחר איים לפגוע בהם, לכאורה באשמתו לחלוטין, מאחור (בעמידה במקום ברמזור/פקק), מהצד (בצומת מרומזר), מלפנים (בכביש דו-נתיבי) ובמצבים רבים אחרים.

כדי לעשות את זה לא צריך לזחול ב-5 קמ"ש. צריך רק להיות מרוכז, אפילו לא דרוך, ולדעת לחפש את הסכנות ולהכיר ולהתמחות במספר דרכי התמודדות פשוטות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...