Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמי פיאט אונו???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לדעת חוץ מדגמי האונו טורבו, איזה דגמים של פיאט אונו נחשבים לחזקים?

רציתי גם לדעת יתרונות של פיאט אונו (דברים טובים שאפשר להגיד על האוטו) אנא לא לכתוב חסרונות של האוטו!

ואיזה דגם הכי כדי לקנות? כך שיחזיק למשך כשלוש שנים בלי הרבה בעיות ואחזקה זולה, אך גם דגם שיחשב כ"ספורטיבי" מבין דגמי האונו.

ועוד שאלה היא מה יש לכם להגיד על דיהטסו שרייד מהדגם הזה (הפנסים האחוריים בצורת מלבן)daihatsu_charade_2321.jpg

מנוע גדול... סוסים דוהרים... שואג כמו אריה... ומהיר כמו ברדלס...

פורסם
שלום לכולם רציתי לדעת חוץ מדגמי האונו טורבו, איזה דגמים של פיאט אונו נחשבים לחזקים?

רציתי גם לדעת יתרונות של פיאט אונו (דברים טובים שאפשר להגיד על האוטו) אנא לא לכתוב חסרונות של האוטו!

ואיזה דגם הכי כדי לקנות? כך שיחזיק למשך כשלוש שנים בלי הרבה בעיות ואחזקה זולה, אך גם דגם שיחשב כ"ספורטיבי" מבין דגמי האונו.

ועוד שאלה היא מה יש לכם להגיד על דיהטסו שרייד מהדגם הזה (הפנסים האחוריים בצורת מלבן)

ה S70 היא בעיקרון הכי חזקה מבין הגירסאות הרגילות.

מנוע 1400 סמ"ק, משקל קל ומנוע מתאים = ביצועים טובים.

חלקי חילוף יש בשפע (ובזול), הפירוקיות מלאות והסחירות טובה כל עוד מדובר באקסמפלר שמור. גם אקסמפלרים שמורים שהיו בעברם חברה/השכרה נמכרים מהר כל עוד הם במצב מכאני טוב (ויש כאלה).

לחפש בסבלנות זה הכי חשוב (יש המון למכירה, אבל מעט מאוד במצב טוב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ביקשת שלא לכתוב על חסרונות האונו וזו דרישה שקל לעמוד בה. אין הרבה חסרונות ובלבד שהרכב הספיציפי שמור ומטופל.

היתה לנו אונו S70 1400 ומדובר ברכב זריז,מרווח יחסית לגודלו,התנהגות כביש למעלה מסבירה ובמשך 3 שנים שהיה אצלנו לא היתה שום תקלה,מטיפול לטיפול ובעלויות סבירות. חלקים בשפע ובזול,כולם מטפלים בו קל מאד לאחזקה.

כפי שנאמר,אקזמפלר שמור יתן תמורה מצויינת למחיר.

הדייהטסו אמינה מאד, במידה והרכב הוא בעל מנוע 1300 אזי גם ביצועיו לא רעים. אחיזה בינונית ונוחות פחותה מזו של הפיאט. פחות תקלות מאשר בפיאט אבל חלקים הרבה יותר יקרים. האונו היא יותר מכונית לנהג,הדייהטסו היא פתרון טוב יותר למי שמחפש כלי תחבורה בסיסי ואמין.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה על התשובות. 8)

שאלה נוספת בנושא היא איזה שיפורים חיצוניים אפשר לעשות לאונו כך שיראה יפה ולא "ערסמוביל"?

ואיזה שיפוריים מכאניים אפשר לעשות לאונו, לא לעשות מזה מכונית ספורט :lol: , פשוט לשפר קצת את הביצועים ואחיזה (ודברים כדומה)?

פורסם
תודה על התשובות. 8)

שאלה נוספת בנושא היא איזה שיפורים חיצוניים אפשר לעשות לאונו כך שיראה יפה ולא "ערסמוביל"?

רוצה עצה?

שמור על הרכב נקי. זה השיפור החיצוני הכי יפה ויעיל לדעתי.

אם אתה ממש מתעקש, שים מגנזיום או טאסות יפות (תלוי בתקציב) רק אל תשכח לאבטח אותן.

מעבר לזה, זה פשוט בדיחה (לטעמי האישי)

אבל קודם אני חושב שכדאי לרכוש את הרכב.

פורסם

יש מצב ששמת תמונה של שרייד בהודעה?

אני מצטרף לד"ר ואומר שהשיפור הכי יפה הוא אוטו נקי, מסודר, במצב מכני טוב ולאו דווקא מאובזר.

טאסות ב70 שקלים, וילון אחורי ב40, כיסוי הגה פשוט וריפודים חדשים יעשו את העבודה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

האם יש סיכוי שמשרד הרישוי יאשר ג'אנטים 15" לאונו?

ואיזה חברה אתם מציעים, שמייצרת ג'אנטים יפים אך לא יקרים.

פורסם
האם יש סיכוי שמשרד הרישוי יאשר ג'אנטים 15" לאונו?

אם אני לא טועה מידת הצמיגים באונו היא 13'', צמיגים מנופחים זה סתם מצועצע ולעיתים אף מכער את הרכב. (דעתי האישית בלבד). לגבי האישור אין לי מושג.

בנוגע למגנזיום - ישנן לא מעט סדנאות שיפורים וחנויות לאביזרי רכב. תברר ותשיג את המחיר הטוב ביותר. בהצלחה.

פורסם

ג'נטים 15' זה לא לעניין.

חפש ג'נטים של פונטו טורבו(14') או של אונו טורבו(13'). הם הכי מתאימים ללוק של האונו.

וכמובן שעדיף גירסת 3 דלתות ללוק ספורטיבי.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...