Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אני תלמיד בכיתה י"א ונתנו לנו עבודה בפסח לכתוב עיתון בית ספר משנת 67' (אנחנו קוראים את The Wave:roll: )

יש סעיף בעבודה שדרש מאיתנו לכתוב כתבות יצירתיות על נושאים שאנחנו בוחרים והחלטתי שאני רוצה לסקר מכונית בקצרה.

חיפשתי קצת באינטרנט ובסוף בחרתי את ה- Pontiac GTO (ללכת על מוסטנג 67' ? או על אוטו אחר ?).

עכשיו כל הנושא על זה של מכוניות הוא די חדש לי ורק בזמן האחרון אני התחלתי להתעניין, ללמוד קצת על פנים המכונית, אז בכלל קשה לי לעשות סיקור קצר במיוחד באנגלית.

אני לא מצפה כמובן שמישהו יגיש לי את העבודה על מגש של כסף, אני רוצה להשקיע ולהגיע תוצאות יפות :D

קיוויתי שמישהו פה יוכל לתת לי אולי איזה אתר שמסקר את המכונית בקצרה ולא מגולל את כל ההיסטוריה שלה, כי זה מה משצאתי באינטרנט ונראה לי שעצה מאחד פה יחסוך לי הרבה זמן :-D

משם אני מקווה להסתדר.

ובתור פתיחה לכתבה, מצאתי משהו על המותג Pontiac מהאתר poc-uk הבריטי:

The Pontiac Motor Company has a distinguised history dating back to the latter part of the nineteenth century, when Edward Murphy established the Pontiac Buggy Co. in Pontiac, Michigan.

In the early 1900's he turned his interests towards automobiles and in 1907 the Oakland Motorcar Co. was formed, which shortly afterwards became part of General Motors. The first car to actually carry the Pontiac name appeared in 1926 as a sister car to the Oakland and was such a success with the introduction of the 'L'-head V8 engine that in 1932 the Oakland marque was discontinued entirely.

For 1934, the famous 'Silver Streaks' appeared on the bonnet of Pontiacs and by 1937 they formed a continuous motif down the front of the grille, giving it more than a passing resemblance to the famous diesel-electric express locomotives of the day. These, plus the famous Indian Head mascot, became the symbol of the Pontiac motorcar for over 20 years.

With the introduction of the Bonneville in 1957, Pontiac started to shed its rather staid image acquired over the years. The rest is now history, with Pontiac enjoying success after success...

The 1959 "Wide Track" range; the introduction of the Grand Prix personal luxury car in 1962; the 1964 GTO that started the muscle car craze; the 1967 Firebird; the 1969 Trans Am which continued until 2002; the Fiero in 1984 and of course the 2004 GTO...

מה אתם אומרים ?

תודה לעוזרים.

שבת שלום וחג שמח לכולם!

:)

פורסם
לא הבנתי, אתה רוצה לעשות סיקור על אוטו או על חברה שמייצרת רכבים? מצד אחד בחרת את הפונטיאק GTO, ומצד שני מה שציטטת כאן הוא בעצם ההיסטוריה של חברת פונטיאק.

הקטע שהבאתי על פונטיאק הוא בשביל להתחיל את הכתבה.

פתיחה בקיצור.

חיפוש של 30 שניות בגוגל ...

זה עצלנות, כי זו התוצאה הרביעית בגוגל, הראשונה היא בויקיפדיה...

הגעתי לזה, זה ארוך לי מדי. ממש ארוך.

אני צריך לא יותר מעמוד.

ותאמין לי שעצלנות לא תמצא אצלי.

אם לא הייתי סוגר את הכרום הייתי מראה לך כמה טאבים פתוחים ולאיפה הגעתי.

בבקשה לא להתייחס בזלזול :evil:

QUOTE=GhostBuster;3815341]....]

הכי פשוט בעולם. תשאל את גוגל. הוא יודע הכל.

הגעתי לויקיפדיה, ראיתי את ההתגלגלות של הרכב עם השנים.

אני פוחד ללכת על זה כי זה מצריך ממני קצת עריכה פה ושם והורדה של פרטים, שאני לא יודע אם רלוונטים לי או לא.

אולי הייתי צריך להיות יותר חד בלשוני.

אני צריך סקירה פשוטה, לא של נהג מקצועי. סה"כ המורה קוראת את זה ולא נראה לי שהיא בעניין של מכוניות בכלל (דרך אגב, היא אמריקאית אז אולי זה יקרוץ לה :wink: )..

מה לדעתך אני יכול להוריד כאן ? זאת אומרת בלי צורך להעמיק עד כדי כך. יש פרטים שאני צריך להוריד פשוט כי אני לא כ"כ מבין על מה מדובר שם.

לדוגמה, ערכתי את הטקסט מחדש - הורדתי את המשפטים שאני חושב שלא רלוונטים לי:

The GTO underwent a few styling changes in 1967. The louver-covered tail lights were replaced with eight tail lights, four on each side. Rally II wheels with colored lug nuts were also available in 1967. The GTO emblems located on the rear part of the fenders were moved to the chrome rocker panels. Also the grill was changed from a purely split grill, to one that shared some chrome.

The 1967 GTO came in three body styles:

Hardtop - 65,176 produced

Convertible - 9,517 produced

Sports Coupe - 7,029 produced

The GTO also saw several mechanical changes in 1967. The Tri-Power carburetion system was replaced with a Rochester Quadrajet four-barrel carburetor. The 400 cubic inch engine was available in three models: economy, standard, and high output, everyone produces a different bhp. The high output engine produced the most power for that year at 360 bhp (270 kW) at 5100 rpm, and produced 438 lb•ft (594 N•m) at 3600 rpm.

1967 also saw the installation of significant safety equipment as required by federal law. A new energy-absorbing steering column was accompanied by an energy-absorbing steering wheel, padded instrument panel, non-protruding control knobs, and four-way emergency flashers.

The two-speed automatic transmission was also replaced with a three-speed Turbo-Hydramatic TH-400. Front disc brakes were also an option in 1967.

מה אתה אומר ?

זה בסדר ?

תודה לכולם על העזרה!

דרך אגב, למה לעז*** אסור לפרסם לינקים עד שאין לי 20 הודעות ?!

מעצבן :x

פורסם

מה שרשום באנגלית, ימלא לך עמוד אחד (כתב 12, שורה וחצי רווח - סטנדרט).

לפי דעתי הקטע שהבאת ממש ממש קצר.

אתה רוצה לעשות סיקור על הדגם, לא לתת פרסומת.

ממליץ לך לעבור על הקטע שהפנתי אותך אליו, הוא מכיל מידע רב יותר, וכן מנוסח בצורת כתבה, ולא עלון מידע\פרסומת.

פורסם
מה שרשום באנגלית, ימלא לך עמוד אחד (כתב 12, שורה וחצי רווח - סטנדרט).

לפי דעתי הקטע שהבאת ממש ממש קצר.

אתה רוצה לעשות סיקור על הדגם, לא לתת פרסומת.

ממליץ לך לעבור על הקטע שהפנתי אותך אליו, הוא מכיל מידע רב יותר, וכן מנוסח בצורת כתבה, ולא עלון מידע\פרסומת.

אוקיי, אשמע לעצתך.

ערכתי קצת את הטקסט, יצא לי בול עמוד.

The 1967 Pontiac GTO stands as one of the most beautiful muscle cars of all time. To their iconic muscle car's pleasing nose, Pontiac designers added simple polished "chain link" grille inserts. At the tail, they resculpted some edges and cleaned up the lamps. Without disturbing the matchless lines of the '66, the stylists had created an aesthetic triumph.

Something fresh lurked behind the 1967 Pontiac GTO's gorgeous new grille: The standard engine was now a 400-cid enlargement of the 389-cid V-8. Compression was unchanged, and the base version, with its four-barrel carburetor, again made 335 horsepower. But taking over the 360-horsepower slot from the discontinued tri-carburetor setup was a new single four-barrel High Output option. It cost $77 extra and added a higher-lift camshaft, free-flow exhaust manifolds, and an open-element air cleaner. Of the 81,722 GTOs built for '67, 13,827 were equipped with the HO engine.

For another $263, the 1967 Pontiac GTO's HO mill could be fitted with Ram Air. These ultimate GTO V-8s had extra-strong valve springs and a longer-duration cam; they were underrated at 360 horsepower. The Ram Air package consisted of hardware that opened the otherwise nonfunctional hood scoops, plus a pan that went around the open-element air cleaner and mated to the hood with a foam-rubber skirt.

Ram Air was a factory option ordered for 751 cars, but the pan and scoop parts were shipped in the trunk of the car for installation by the dealer. The owner was advised to refit the closed-scoop hardware during wet weather.

Three- and four-speed manual transmissions, both with Hurst shifters, were offered for the 1967 Pontiac GTO. Ram Air versions could use the stick or an automatic, but the 4.33:1 axle ratio was mandatory. Replacing the two-speed automatic was the three-speed Turbo Hydra-matic. When it was ordered with a center console, the gear lever was relocated from the steering column to the floor and a Hurst Dual Gate shifter was used. The driver could leave the lever in Drive, or slide it into an adjacent gate for fully manual shifting.

© The interior of the 1967 Pontiac GTO was topflight in almost every way.

Detail revisions fine-tuned the GTO's styling, while underhood, a 400-cid V-8 replaced the hallowed 389. This car has the optional hood-mounted tach, which looked cool, but was hard to read in rain or direct sunlight. The cabin was still top-flight, even if the dash did trade wood trim for a woodgrain vinyl applique.

Among other new options for the 1967 Pontiac GTO were power front disc brakes ($105) and a hood-mounted tach ($84).

Return to Classic Muscle Cars Library.

THE 1967 PONTIAC GTO

Specifications

Wheelbase, inches: 115.0

Weight, lbs: 3,425

Number built: 81,722

Base price: $2,871

Top Available Engine

Type: ohv V-8

Displacement, cid: 400

Fuel system: 1 x 4 bbl.

Compression ratio: 10.75:1

Horsepower @ rpm: 360 @ 5400

Torque @ rpm: 438 @ 3800

Representative Performance

0-60 mph, sec: 6.6

1/4 mile, sec @ mph: 14.66 @ 99

יש עוד כמה דברים להוריד פה ושם אני חושב אבל אין לי כוח כבר והראש כואב לי :oops:

תודה על העזרה.

אני אתייעץ עם חברי הקבוצה (זאת וואחד עבודה :-P ) ונראה מה יהיה יותר טוב.

שבת שלום לכולם ושוב תודה על העזרה!

פורסם

אז נתנו לך לכתוב כתבה, והחלטת פשוט להעתיק אותה, בלי לכתוב כלום בעצמך?

הגעתי לזה, זה ארוך לי מדי. ממש ארוך.

אני צריך לא יותר מעמוד.

ותאמין לי שעצלנות לא תמצא אצלי.

אם לא הייתי סוגר את הכרום הייתי מראה לך כמה טאבים פתוחים ולאיפה הגעתי.

בבקשה לא להתייחס בזלזול :evil:

איך לא נתייחס אלייך בזלזול, כשאתה מבזה את עצמך?

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אז נתנו לך לכתוב כתבה, והחלטת פשוט להעתיק אותה, בלי לכתוב כלום בעצמך?

איך לא נתייחס אלייך בזלזול, כשאתה מבזה את עצמך?

אני לא "פשוט מעתיק אותה".

אני עורך ומשלב בין כמה טקסטים נוספים שמצאתי כדי להשיג את הכתבה הפשוטה ביותר והכי רלוונטית לי.

אם אתה רוצה לקרוא לזה "העתקה" - אודרוב אני לא אמנע ממך.

הלוואי ויכולתי לכתוב לבד- אבל כבר אמרתי בהודעה הראשית שאני לא כ"כ מבין כמו אנשים פה. אז אתה יכול להבין את הקושי, במיוחד בשפה האנגלית שאני לא מכיר שם את כל השמות של חלקי הרכב וכו'.

פורסם

במיוחד באנגלית, קצר וקולע, ארוך וצולע.

אל תחפור ותיכנס ליותר מידי פרטים לעומק.

את המורה זה לא מעניין כמה כ"ס ואיזה סוג עור יש במושבים. (זה כמו שתדבר איתי על ציורים ואומנות, אני תוך 3 דקות כבר משתעמם ומאבד את הריכוז בשיחה)

היא רוצה לראות שאתה זורם עם הכתיבה, כניסות ויציאות יפות, פסקאות עם פואנטה.

אני לפני כמה שנים סיימתי את כל העבודה השחורה (חיבורים וכו').

קודם כל היה לי אוצר מילים לא מצויין אבל היה טוב מאוד, יש לי המון ידע בהרבה נושאים (כל עוד זה מעניין אתה תמצא אותי עד 4 בבוקר קורא וקורא בלי לעצור), והיה לי לוגיקה בראש, איך למשוך לבנאדם את העיניים בכתיבה ולא לעייף אותו.

ככה המורה נתנה לי את כל המגנים 90 או קצת יותר.

ויותר מזה, בשביל בגרות לא צריך לדעת אנגלית ברמה גבוהה מאוד, צריך כולה לדעת מה רוצים שתמצא.

קח דוגמא בעברית, ותשפר אותה קצת באנגלית.

- בחרתי לכתוב על הפונטיאק GTO מודל 67', בגלל שהרכב מושך אותי מאוד כמו גם הרבה מאוד קונים אחרים שחלקם מחזיקים ברכב הזה עד היום. (תיזהר, כי לפעמים אסור לכתוב דיעה אישית).

החברה פונטיאק הוקמה על ידי X, במשך השנים היא צמחה ושגשגה ולאט לאט הפכה לפנטזיה של המבוגרים של היום :"הלוואי והיה לי פונטיאק".

רוב דגמי הפונטיאק עוצבו על ידי Y, אבל דגם הGTO של מודל 67' עוצב על ידי Z שככל הנראה טעמו היה דומה למעצבי מכוניות הOLDSCHOOL שזה סגנון אשר היה נפוץ באותם שנים, כמו מוסטאנג 67 וקמארו וכו'.

בקיצור אתה צריך לשחק בכתיבה אבל רק על המידע הכללי, לא להכנס לפרטים.

היא לא הולכת לקנות את הרכב, ולכן הכי גרוע לכתוב פרטים טכניים (גם היום אני מכיר אנשים שלא מעניין אותם פרטים טכניים, ותאכלס במכוניות לעם זה שטויות.)

מה גם שאתה יכול לעשות העתק-הדבק, לא יקרה כלום, רק תיזהר ותעבור טוב על מה שאתה מעתיק, ותדאג שיהיה תחביר טוב.

(יש לי חבר, עשה עבודה במקצוע אחר, והייתה מילה ארוכה אז הוא קיצר לראשי-תיבות SS, והוא כתב ככה, ובא הבוחן, שואל אותו מה הכוונה פה SS?, הוא לא ידע להסביר, אז הבוחן אמר לו, תראה גם לחיילים של היטלר קראו SS, הוא יצא משם בפאדיחה, ורדו כמה נקודות רק על זה).

פורסם

אוליי האנגלית לא משהו, והידע הטכני לא בשמיים, אבל במקום לשאול את מה ששאלת, היית יכול לרשום חלופה כדלקמן:

"שלום, אני צריך לכתוב עבודה באנגלית, החלטתי לקחת על עצמי לכתוב מאמר\כתבה על פונטיאק GTO שנת 67, אשמח אם תוכלו להגיד מה כדאי לכלול בכתבה: נתוני מנוע, רמות גימור, אוליי להוסיף בקצרה היסטורייה של הרכב"

כך היה ניתן להסיק שיש בידך חומר רב, ואתה רק צריך עזרה בלדעת מה להכניס לשם.

אגב, לערוך טקסט משמע לקרוא אותו מס פעמים, לדלות ממנו את המידע הקריטי (נתונים יבשים, תאריכים, וכו'), ולסגנן את הכל לבד - זאת כל המטרה.

כמובן שאם אתה לא כותב את הכתבה במילים שלך, ופשוט מעתיק אותה AS IS (או "עורך" אותה כלשונך), מורה טוב יתקיל אותך בשאלות.

בזמנו כתבתי כתבה על קרול שלבי ז"ל, אבי הAC COBRA, ולאחר שמצאתי לא מעט חומר, ישבתי מס' שבועות על מנת לסגנן את הכל כמו שצריך.

אל תפחד מעבודה קשה, בחיים שום דבר לא הולך בקלות!

פורסם

תודה לשניכם על ההתייחסות המעמיקה :inlove:

אני אסביר עוד קצת על העבודה ככה יהיה יותר מאורגן.

קראנו את הספר The Wave והיינו צריכים לעשות את עיתון בית הספר שעליו מדובר בסיפור.

במטלה היו כמה משימות חובה, והאחרונההייתה לכתוב כתבות בנושאים אחרים לעיתון (יעני רוצים את היצירתיות :roll: )

אז החלטתי לכתוב סקירה על הפונטיאק.

חשוב רק לדעת שאני צריך לרשום את הסקירה כאילו עכשיו הרכב יצא, כי אני כותב כאילו בשנת 67'.

במיוחד באנגלית, קצר וקולע, ארוך וצולע.

אל תחפור ותיכנס ליותר מידי פרטים לעומק.

את המורה זה לא מעניין כמה כ"ס ואיזה סוג עור יש במושבים. (זה כמו שתדבר איתי על ציורים ואומנות, אני תוך 3 דקות כבר משתעמם ומאבד את הריכוז בשיחה)

היא רוצה לראות שאתה זורם עם הכתיבה, כניסות ויציאות יפות, פסקאות עם פואנטה.

אני לפני כמה שנים סיימתי את כל העבודה השחורה (חיבורים וכו').

קודם כל היה לי אוצר מילים לא מצויין אבל היה טוב מאוד, יש לי המון ידע בהרבה נושאים (כל עוד זה מעניין אתה תמצא אותי עד 4 בבוקר קורא וקורא בלי לעצור), והיה לי לוגיקה בראש, איך למשוך לבנאדם את העיניים בכתיבה ולא לעייף אותו.

ככה המורה נתנה לי את כל המגנים 90 או קצת יותר.

ויותר מזה, בשביל בגרות לא צריך לדעת אנגלית ברמה גבוהה מאוד, צריך כולה לדעת מה רוצים שתמצא.

קח דוגמא בעברית, ותשפר אותה קצת באנגלית.

- בחרתי לכתוב על הפונטיאק GTO מודל 67', בגלל שהרכב מושך אותי מאוד כמו גם הרבה מאוד קונים אחרים שחלקם מחזיקים ברכב הזה עד היום. (תיזהר, כי לפעמים אסור לכתוב דיעה אישית).

החברה פונטיאק הוקמה על ידי X, במשך השנים היא צמחה ושגשגה ולאט לאט הפכה לפנטזיה של המבוגרים של היום :"הלוואי והיה לי פונטיאק".

רוב דגמי הפונטיאק עוצבו על ידי Y, אבל דגם הGTO של מודל 67' עוצב על ידי Z שככל הנראה טעמו היה דומה למעצבי מכוניות הOLDSCHOOL שזה סגנון אשר היה נפוץ באותם שנים, כמו מוסטאנג 67 וקמארו וכו'.

בקיצור אתה צריך לשחק בכתיבה אבל רק על המידע הכללי, לא להכנס לפרטים.

היא לא הולכת לקנות את הרכב, ולכן הכי גרוע לכתוב פרטים טכניים (גם היום אני מכיר אנשים שלא מעניין אותם פרטים טכניים, ותאכלס במכוניות לעם זה שטויות.)

מה גם שאתה יכול לעשות העתק-הדבק, לא יקרה כלום, רק תיזהר ותעבור טוב על מה שאתה מעתיק, ותדאג שיהיה תחביר טוב.

(יש לי חבר, עשה עבודה במקצוע אחר, והייתה מילה ארוכה אז הוא קיצר לראשי-תיבות SS, והוא כתב ככה, ובא הבוחן, שואל אותו מה הכוונה פה SS?, הוא לא ידע להסביר, אז הבוחן אמר לו, תראה גם לחיילים של היטלר קראו SS, הוא יצא משם בפאדיחה, ורדו כמה נקודות רק על זה).

איזה השקעה :oops:

אני חושב שאני בסוף אלך על הגירסה הקצרה יותר של הכתבה לפי העצה שלך. קצר וקולע :-D

אוליי האנגלית לא משהו, והידע הטכני לא בשמיים, אבל במקום לשאול את מה ששאלת, היית יכול לרשום חלופה כדלקמן:

"שלום, אני צריך לכתוב עבודה באנגלית, החלטתי לקחת על עצמי לכתוב מאמר\כתבה על פונטיאק GTO שנת 67, אשמח אם תוכלו להגיד מה כדאי לכלול בכתבה: נתוני מנוע, רמות גימור, אוליי להוסיף בקצרה היסטורייה של הרכב"

כך היה ניתן להסיק שיש בידך חומר רב, ואתה רק צריך עזרה בלדעת מה להכניס לשם.

אגב, לערוך טקסט משמע לקרוא אותו מס פעמים, לדלות ממנו את המידע הקריטי (נתונים יבשים, תאריכים, וכו'), ולסגנן את הכל לבד - זאת כל המטרה.

כמובן שאם אתה לא כותב את הכתבה במילים שלך, ופשוט מעתיק אותה AS IS (או "עורך" אותה כלשונך), מורה טוב יתקיל אותך בשאלות.

בזמנו כתבתי כתבה על קרול שלבי ז"ל, אבי הAC COBRA, ולאחר שמצאתי לא מעט חומר, ישבתי מס' שבועות על מנת לסגנן את הכל כמו שצריך.

אל תפחד מעבודה קשה, בחיים שום דבר לא הולך בקלות!

סבבה :-)

מה דעתכם על הכתבה הזאת:

Pontiac GTO is a great car(!!) from Pontiac and I would like to short review it for you our loyal readers.

The GTO underwent a few styling changes in 1967. The louver-covered tail lights were replaced with eight tail lights, four on each side. The wheels were also replaced with Rally II.

The 1967 GTO came in three body styles: Hardtop, Convertible and Sports Coupe.

The GTO also saw several mechanical changes in 1967. The Tri-Power carburetion system was replaced with a Rochester Quadrajet four-barrel carburetor. The engine was available in three models: economy, standard, and high output, everyone produces a different bhp. The high output engine produced the most power for that year at 360 bhp!! (270 kW) at 5100 rpm, and produced 438 lb•ft (594 N•m) at 3600 rpm.

1967 also saw the installation of significant safety equipment as required by federal law. A new energy-absorbing steering column was accompanied by an energy-absorbing steering wheel, padded instrument panel, non-protruding control knobs, and four-way emergency flashers.

The two-speed automatic transmission was also replaced with a three-speed Turbo-Hydramatic TH-400. Front disc brakes were also an option in 1967.

To conclude this short review, the Pontiac GTO is a fantastic car from Pontiac, it puts the newest technology in one astounding vehicle.

את החלק של כל ה- BHP הזה אני מתאר לעצמי שצריך להוריד, אבל אני לא בטוח מאיפה כי אני מפחד שבסוף לא יישאר כמעט כלום :?

על מה עוד אני יכול להוסיף כאן כדי שיהיה קצר וקולע ורלוונטי לי ?

עם מה כדאי לי לפתוח את הכתבה ?

תודה רבה רבה לכם על כל העזרה!!!

פורסם

תראה, יש מה לשפר, בינתיים אין לי זמן וקראתי מרפרף לגמריי.

לגבי הbhp.

לא נראה טוב לכתוב: הפונטיאק מוצעת עם שלושה מנועים: חסכוני\סטנדרטי\חזק, כל אחד מייצר כוס-סוס שונה. (אפשר לכתוב שכל מנוע מייצר different power, ואם תשאל אותי, זה מובן מאליו שחסכוני חלש מהחזק, ככה שאפשר למחוק את זה).

דבר חשוב שלא בא לי טוב בעין: "Pontiac GTO is a great car from Pontiac".

עדיף לכתוב: The GTO 67' is a great car from pontiac.

עוד טיפ אחד חשוב שעלה לי מאותה תקופה של החיבורים.

לא ליהיות שנון ולחזור על משפטים! (זה מתכון לשיעמום), כתבת, הלאה, לא צריך כל שלוש שורות לכתוב Pontiac is a great car".

זה נראה כאילו אני עצבני, אבל אני לא:lol: סך הכל נותן לך כמה טיפים שעזרו לי פעם.

קח בחשבון שקשה לי לבדוק את זה כי המוח שלי חלוד לגמריי, לא נגעתי בזה הרבה זמן.

אה, ומן הסתם אם התאריך של העיתון הוא 67 אז תכתוב את זה כאילו אתמול הכריזו על השיווק שלה.

אל תפחד למחוק ולקצץ, אני יכול לכתוב לך מגילות על מכוניות של סוף שנות ה60.

העיקר שיהיה כתוב מקצועי ומושך.

זה יכול לעזור לך:

http://www.youtube.com/watch?v=yM4kp_vbM5Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לדעתי הכי טוב, תכתוב בגוגל (אפילו תמונות) 1967 Pontiac GTO Commercial"" ותרכז כמה כתבות, תראה את הרעיון הכללי שבו הם כתבו ותיעזר בזה.

ואני די בטוח שלא דיברו על נתונים טכניים!

פורסם
תראה, יש מה לשפר, בינתיים אין לי זמן וקראתי מרפרף לגמריי.

לגבי הbhp.

לא נראה טוב לכתוב: הפונטיאק מוצעת עם שלושה מנועים: חסכוני\סטנדרטי\חזק, כל אחד מייצר כוס-סוס שונה. (אפשר לכתוב שכל מנוע מייצר different power, ואם תשאל אותי, זה מובן מאליו שחסכוני חלש מהחזק, ככה שאפשר למחוק את זה).

דבר חשוב שלא בא לי טוב בעין: "Pontiac GTO is a great car from Pontiac".

עדיף לכתוב: The GTO 67' is a great car from pontiac.

עוד טיפ אחד חשוב שעלה לי מאותה תקופה של החיבורים.

לא ליהיות שנון ולחזור על משפטים! (זה מתכון לשיעמום), כתבת, הלאה, לא צריך כל שלוש שורות לכתוב Pontiac is a great car".

זה נראה כאילו אני עצבני, אבל אני לא:lol: סך הכל נותן לך כמה טיפים שעזרו לי פעם.

קח בחשבון שקשה לי לבדוק את זה כי המוח שלי חלוד לגמריי, לא נגעתי בזה הרבה זמן.

אה, ומן הסתם אם התאריך של העיתון הוא 67 אז תכתוב את זה כאילו אתמול הכריזו על השיווק שלה.

אל תפחד למחוק ולקצץ, אני יכול לכתוב לך מגילות על מכוניות של סוף שנות ה60.

העיקר שיהיה כתוב מקצועי ומושך.

זה יכול לעזור לך:

..... דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לדעתי הכי טוב, תכתוב בגוגל (אפילו תמונות) 1967 Pontiac GTO Commercial"" ותרכז כמה כתבות, תראה את הרעיון הכללי שבו הם כתבו ותיעזר בזה.

ואני די בטוח שלא דיברו על נתונים טכניים!

נראה לי שפשוט כדאי לשכתב את הפרסומת לא ?

קצר, מושך (The Great One..), סוקר בקצרה.

נראה אחלה :)

ניסיתי לשכתב את הפרסומת אבל חסרות לי כמה מילים שלא הצלחתי להבין וכמה משפטים שהסתבכתי בהם (קו מתחת).

יש מצב שמישהו עוזר לי בלשכתב את אלה ?

This is the great one. The ultimate driving machine. If you don't know what that means, you're excused.

But if when you see this car you're ____ with an uncontrollable urge to plant yourself behind the wheel and head for the wide open spaces, then we're talking to you.

The great one is an idea on wheels. The idea that there's more to driving that just moving from place to place and isolating in difference.

The great one is 400 cubic inches of __ engine.

The great one is a superb road hebling chassis.

The great one is bucket sits, carpeting and ... panel.

The great one is a Pontiac GTO for 1967

and the time you be …. Street.

the great one is here.

• תוכן חדש...