Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתקין את המערכת הזאת האוטו שלי ואני רוצה לדעת איך ובכמה לחתוך בתדרים

והאם לחתוך מהHU או מהמגבר?

sb25a1 focal סאב

Rockford T4004 זה הדגם החדש (לא זה שמוציא 25 לכל ערוץ)

קומפוננט מורל טמפו

רדיו דיסק pioneer 6550bt

תודה

פורסם

אני מניח שאתה מפעיל את הסט יחד עם הקרוס שלו.

מכאן שאתה צריך להגדיר לו רק hpf באיזור ה80hz.

לסאב LPf באיזור אותה נקודה שבה אתה חותך את הסט.

החיתוך כמובן בעדיפות להתבצע מהhu אבל אני לא יודע אם קיימת האופציה במכשיר שלך, כל שאם אין תבצע מהמגבר וזהו.

פורסם

רשום שיש שם, אבל לא כמה הם גמישים, לא הייתי מסתמך על זה ישר.

יש בהרבה מערכות פשוטות את האופציה לפילטרים אבל הם קבועים לכמה נקודות בודדות וללא אפשרות לבחירת סלופ (לפחות בדגמים הקודמים).

בכל מקרה שיבדוק ואם לא יש את האופציה לחתוך מהמגבר.

פורסם

לפי שמע, במידה ובווליום שאתה רוצה לשמוע בו לא קיימים עוותים שמיעים באיזור ה63HZ אפשר גם HPF משם. אם כן תעלה ל 80 וכו'...

הסאב אפשר לחתוך אפילו ב 63 LPF . ז"א הם לא חייבים להיות ביחד, הכוון מתבצע ע"י שמיעה.

פורסם

נניח בסאב כתוב Frequency response (+/-3dB) 42Hz - 500Hz

אז בשום פנים ואופן לשים בlpf מתחת ל42?

עריכה:

עכשיו ראיתי שלפי הוראות היצרן מומלץ לשים בין 60 ל100 לסאב(lpf)

מה לשים למורל?(כלומר מאיזה מספר אסור לרדת יותר בשום פנים ואופן ומאיזה מספר אסור לעלות?)

אהה וכמה גיין לכוון גם לסאב וגם לרמקולים? זה דרך המגבר נכון?

פורסם

הצעה ידידותית (גם 80hz בווליום גבוהה זה לא מחוץ לסכנה) תישאר ב80hz ותהיה קשוב לרמקול.

זאת גם הכללה די שרירותית, יש שירים שכמעט ואין בהם באס תוכל לחתוך ב50 בלי סכנה ושירים אחרים שמלאים בבאס שגם ב100 הרמקול יבכה.

צריך לשים לב טוב.

• תוכן חדש...