Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחממות בלמים C5 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי C5 2003 מנוע 1800 לפני כחצי שנה שמתי לאוטו בלמים חדשים 2 קומפלט ו2 רק רפידות. רוב הזמן אני נוסע נסיעה רגועה בלי שימוש כמעט בבלמים והבלמים עובדים בסדר אבל כשאני נוסע טיפה מהר ומשתמש קצת יותר בבלמים אני מרגיש שהם נהיים חלשים ממש שהלחיצה על הדוושה נכנסת פתאום ממש לעומק והאוטו בולם ממש חלש. לפי מה שאני יודע זה בגלל שהבלמים מתחממים, רק שאני לא מפעיל עליהם לחץ גדול כל כך מה יכולה להיות הבעיה?

• ספונסר פורום
פורסם

ראשית יש להחליף לנוזל בלמים DOT חדש,החלפת נוזל בלמים זו אחת הפעולות החשובות שיש לבצע ברכב,ובארץ לא מייחסים לזה חשיבות,ולמעשה במרבית המוסכים לא מחליפים נוזל בלמים כלל,ואלו שכן,שואבים רק את מיכל ולא מנקזים את כל המערכת.

החלף נוזל בלמים וחזור לעדכן בבקשה.

אורן

פורסם

כמו שנאמר בדוק בוכנה של הקליפר נקה שים גריז לבן ובדוק אם בעיה נפתרה, אגב תסתכל על הצבע של הצלחות אם הם בגוון סגול מה שמעיד אכן על התחממות.

• ספונסר פורום
פורסם

מעיון בהודעותיך הקודמות,אני ואחרים הגבנו לך וכמו שכתבתי שם,יש צורך בשיפוץ 2 קליפרים,לתומי חשבתי שזה כבר בוצע.

כתבו לך חכמים כאן בשירשור,הבוכנה של הבלם הקדמי לא חוזרת חזרה ולוחצת מעט על הרפידות כל הזמן,זה גורם להתחממות יתר של הבלמים,ויכול לגרום לאיבוד בלמים מוחלט!

יש לטפל בזה במיידי!

אורן

• תוכן חדש...