Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם פירסמו איזה חטיפים הגישו לו במלון... אני לא חושב שמישהו יכול לעצור את החטטנות העיתונאית סביב הביקור הזה כיום

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פשוט מצחיק:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4359010,00.html

ביקור נשיא ארה"ב התחיל בתקלה במכונית הנשיאותית, שנתקעה באזור מושב שורש ונגררה לירושלים. בעל הגרר: "עוד לא הגשתי את החשבון, אבל אובמה לא יקבל הנחה"

מי יכול לטפל ברכב כזה בארץ בכלל?

חחחח תגובה מצחיקה שראיתי שם:

מוטי אל תשחרר לו את האוטו עד שהוא לא משחרר את פולארד...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני מאוד בספק שהסיבה היא תדלוק בסולר כי לא ניתן להכניס אקדח תדלוק של סולר לפייה של בנזין. אני חושב שהסיבה היא תקלה טכנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חה, הגרר הזה נמצא ליד הבית שלי.

מעניין שהלימוזינה לא מונעת בדיזל, במיוחד בהתחשב במשקל העצום שלה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
פשוט מצחיק:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4359010,00.html

ביקור נשיא ארה"ב התחיל בתקלה במכונית הנשיאותית, שנתקעה באזור מושב שורש ונגררה לירושלים. בעל הגרר: "עוד לא הגשתי את החשבון, אבל אובמה לא יקבל הנחה"

מי יכול לטפל ברכב כזה בארץ בכלל?

הרכב הוא קדילאק אז אני מאמין שהוא יכנס לumi...

אין סיבה שלא ידעו לטפל בו.

אביב

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אני לא דואג לרכב של אובמה, בכל מקרה נשמע לי שהתדלוק בסולר הוא כיסוי תחת לאיזושהיא תקלה טכנית .

כבר ראיתי כמה סרטונים ברחבי העולם ש הקאדי שלו נתקעה גם עוד בתקופה ש בוש ישב בה .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
הרכב הוא קדילאק אז אני מאמין שהוא יכנס לumi...

אין סיבה שלא ידעו לטפל בו.

אביב

למה נראה לך...?

הרכב ממש לא קאדילאק רגילה, השלדה בכלל היא של משאית והחלקים נלקחו מכל מיני רכבים שאף אחד חוץ מהשירות החשאי לא יודע עליהם.

וחוץ מזה, אתה באמת חושב שייתנו לשמעון מהמוסך המרכזי לטפל בלימוזינה של 300 אלף דולר, הבטוחה והממוגנת בעולם? סמוך על האמריקאים שתוך יום הלימוזינה התקולה לוקחת טרמפ על איזה C-17 בחזרה למוסכי השירות החשאי.

פורסם
אני מאוד בספק שהסיבה היא תדלוק בסולר כי לא ניתן להכניס אקדח תדלוק של סולר לפייה של בנזין. אני חושב שהסיבה היא תקלה טכנית.

אתה בטוח?

איך קורה שהרבה אנשים מתבלבלים?

השאלה שלי, למה לא עשו תקן, שסולר זה פיה מרובעת לדוגמא, ובנזין עגול, ככה גם בכוח לא יהיו טעויות.

פורסם

תאורטית אתה תוכל להכניס פיה עגולה לפתח מרובע. בכ"א, שמתי לב שבמכל שלי, יש מין חלק כזה בפיה שמצר את הכניסה אליה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
השאלה שלי, למה לא עשו תקן, שסולר זה פיה מרובעת לדוגמא, ובנזין עגול, ככה גם בכוח לא יהיו טעויות.

ושהיצרניות/מוסכים יפסידו מיליונים בשנה על טעויות של אהבלים? השתגעת?

פורסם
אתה בטוח?

איך קורה שהרבה אנשים מתבלבלים?

אפשר לשים בנזין במקום סולר בקלות, אבל כדי להכניס סולר במקום בנזין דרוש כישרון מיוחד.

יש כמובן תקן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב הזה מבוסס משאית של GMC, שלדה של דגם יותר כבד מסילבראדו. סילבראדו מגיע עד דגמים 3500 וזה 4500.

הגיוני שהמנוע הוא דיזל 6.5 של GM, מנוע הזה מותקן גם על האמר צבאי. מנוע נהדר דרף אגב, היה לי רכב עם מנוע הזה ונהיניתי מכל רגע.

30 ליטר ל100ק"מ זה לא נורא לרכב כזה, הרכב של ברז'נב עשה 65 ליטר ל100 ק"מ.

• תוכן חדש...