Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מה העניינים?

אני מחפש לקנות רכב עד 10000 שקל ולא כל כך יודע איזה.

חבר של המשפחה שנשבע שהוא מבין במכוניות, רצה למכור לי רנו מגאן שנת 2000 ידנית, שהוא טוען שהיא במצב מעולה, ב10,000 שקל. הבעיה כל מי שדיברתי איתו אמר לי שלא כדאי לקנות את הדגם הספציפי הזה, חלק אמרו שבכלל לא כדאי אירופאי. מה גם שלפי המחירון של יד 2 ולפי פרסומים של אנשים אחרים, המחיר מאוד גבוה בשביל הרכב הזה.

מה אתם חושבים? אם לא רנו מגאן מה כן כדאי?

פורסם

רכב בן 13 שנה, עתיר חיישנים ואלקטרוניקה שאולי גם הקדימה את זמנה.

רכב רגיש מאוד, לא הכי זול בתחזוקה. קח את זה בחשבון.

לגבי "רכב אירופאי" וכל זה, אין דבר כזה רכב לא טוב, יש אנשים שלא אוהבים לשלם על תחזוקה הולמת לרכב.

יכול להיות לך רכב אירופאי מושלם ורכב יפני שהבעלים שלו דאג לתקן אותו במוסך מדרכה בטירה, מה היית לוקח?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

שלום רב

סליחה שאני הורס את העסקה אבל על מנת לשמור על הכסף בכיס שלך

לא הייתי ממליץ לקנות את הרכב ישנם אלטרנטיבות אחרת הרבה יותר קורצות

דרך אגב יש לי כזה בידיוק רכב מוצע למכירה אוטומט

אוכל לתת לך אותו ב 6500 שח

פורסם

תודה על ההצעה אבל אני באמת רוצה ידנית.

בגלל שזה יהיה רכב שאסע בו הרבה אני מעדיך להוציא את המקסימום מכל ה10,000 שיש לי ולא להסתפק בפחות.

אז אם אני עוזב את הרנו מה כן כדאי? מה דעתכם על דגמים כמו פיאט פונטו, סיאט איביזה, פולקסווגן פולו, דייהטסו שרייד ודברים בסגנון.

פורסם

יש לי כזו ידנית שנת 2002. רכב מעולה, אמין (בנגוד לשמועות), חזק,כיף לנסוע אתו. אין לך מה לחשוש מרכב מתוחזק לגבי המחיר שמבקשים ממך, ניראה לי קצת גבוה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הרכב בעיקרון לא רע, אבל רגיש מאוד להזנחה.

אנשים מגזימים עם הקטע שצרפתיות לא אמינות וצריך להתרחק מהן.

לא הייתי עולה על האוטו הזה במיוחד לא במחיר הזה רק בגלל שהוא רגיש להזנחה ואם הבעלים הקודם לא טיפל בו כראוי הוא יאכיל אותך מרור.

• תוכן חדש...