Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כנראה צ'מפיון חשבו שבשנת 2001 מחזיק כוסות זה מותרות, אחרת אין לי הסבר למה vw מייצרים את הרכב עם מחזיק אינטגרלי שמותקן מחת לרדיו ונשלף בלחיצה, ובארץ בחרו לייבא את הרכב בלי זה.

על כל פנים, אני מחפש פתרון לעניין. באיביי מצאתי רק ב 55$ בערך, סכום שלא ריאלי מבחינתי.

אבקש את עזרת הציבור ברעיונות ואלי בחיפוש טוב ממני באיביי.

בברכה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הסכום לא ריאלי, יש מחזיקי כוסות אוניברסליים מכוערים אבל עושים את העבודה.

אם יש לך ידיים טובות, זמן פנוי וקצת אומץ חפש בפירוקיה מתקן כוסות דומה של רכב אחר ונסה להתאים אותו לקונסולה שלך.

אני הייתי מנסה עם מחזיק כוסות של גולף MK4.

בזמנו עשיתי פרוייקט כזה ויצא לא רע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי ידית בין המושבים הקדמיים שבחזיתה ישנו מחזיקף אך הידית הזו הולכת לעוף משם כי היא ממש לא מתאימה [חוסמת את הגלגלות של גב המושב, ובאופן כללי לא יושבת טוב].

אני לא מכיר עוד מחזיק אוניברסלי חוץ מהידית הנ"ל, ולתריסי המזגן [שאני לא שש לחבר כי לא בא לי שישברו].

אשמח לראות תמונות מהפרוייקט שלך.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גם מחזיקים שלא הורסים את המזגן כמו זה, זה ואלה.

אני התאמתי במקום המאפרה מחזיק כוסות של פורד טאורוס לגולף 92, לא לפולו. אני משער שזה לא שונה בהרבה, רק צריך למצוא את המחזיק המתאים בגודל ובעומק.

11.jpg

פורסם

קודם כל עבודה ממש יפה!

אני לא מצליח לחשוב היכן בפולו אפשר להכניס מחזיק מרכב אחר. המחזיק המקורי ממוקם במקום ממש צר מתחת לרדיו ואין לי מושג מה יכול להתאים.

שנית, הדוגמאות שהבאת לא באות בחשבון, כי המיקום לא נוח בעליל - על חשבון רגלי הנוסע שליד הנהג. הכל בפולו מינורי, וגם בלי זה אין שם מידי מקום.

אגב, זה בדיוק המחזיק שמחובר למשענת היד שלי. פירקתי אותו כבר מהידית, ואם כבר אלך על הכוון השה לא צריך לרכוש, כבר יש לי אותו.

תודה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גם סוג שנתלה על הדלת מהחריץ של החלון. לא יודע כמה זה נוח אם בכלל.

לדעתי מחזיק של גולף MK4 יכול להתאים כי הוא גם דק, אבל צריך לוודא את זה במדידות.

DSC_1902-2.jpg?t=1233105830

פורסם

זה כבר נראה יותר טוב. אחפש בפירוקיות ואעדכן.

איזה שנים הגולף בדור הזה?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בפיג'ו 206 CC לא שמו מצית ברכב ובניסאן נבארה חשבו למשל שתאורה במראת מגן שמש לנוסע זה מותרות. מחזיק כוסות קפה תחליפי יש כמו זבל בכל חנות אביזרים בכמה גרושים. לתליה על החלון הצמדה לדש בורד או בין המושבים הקדמיים. תתפלא אבל כבר החזקתי רכב יקר בהרבה ממה שאתה מתאר וגם בו לא היה מחזיק כוסות. קניתי באוטודיפו מתקן ב19.90 שקל והמשכתי הלאה עם החיים שלי. לא הייתי נותן לכזה דבר לבאס אותי.

פורסם

שלום

כשקניתי סיאט איביזה 2003 גם חסכו על מתקן כזה

ועוד הזמנתי ממחסן החלפים מתקן מקורי בעלות

של 280 שקל.

כמובן שגם אחרי כמה שנים גם המקורי התפרק.

מה שתמצא בזול ויעשה את העבודה שווה.

פורסם

שלום,

לי הייתה אותו בעיה.

חיפשתי בפירוקיות ולא מצאתי חלק במצב סביר.

לבסוף קניתי ב eBay בכ- 50 $ חלק במצב...חדש.

התקנתי לבד ומאוד מרוצה.

פורסם

לא מתאים לי לכיס ולראש לרכוש כזה מקורי מאיביי. במחירים האלה.

ולגבי כל האפשרויות האחרות, אני לא מצליח למצוא שום אלטרנטיבה ראויה. איך נצמד לדשבורד? הדש של הפולו עגול וכלום לא נתפס עליו.

לחלון? הג'יפיאס נופל לי כל הזמן, לא אקח סיכון לכוס קפה רותח.

אשמח לקישור למוצר מוכח.

בברכה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...