Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני מפנטז כבר הרבה זמן על לבצע פרוייקט לחיפושית ולשתול בה מנוע חזק(טרנספורטר?)

האם גם אפשר לשתול גיר 5 הילוכים ?

על איזה דגם כדאי לי ללכת? גרמניה? 1303?

הבנתי של1303 מתלים שעדיפים משמעותית על המתלים של הגרמניה,האם אפשר לעשות הסבה ממתלים של גרמניה לאמריקאית?

מה לבדוק כשבודקים חיפושית לפני קניה?

איזורים רגישים לחלודה? תאונות?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בעיקרון אפשר לעשות הרבה מאוד מחיפושית, אבל הרוב לא חוקי ולכן גם מי שעשה דבר כזה לא יגיב כאן וסביר לך.

תברר בפורומים בחו"ל, שם מותר לעשות בבית מה שכאן יכול להכניס אותך לכלא.

באופן כללי להגביה ולהנמיך יותר קל באמריקאיות, הברקסים די זהים, והאפשרויות למנועים גם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

פיברגלאס לא יהיה זה כבד:lol:.

חיפושית היא לא רכב נדיר ולא צריך לשמר כל רכב,אם זה היה רכב נדיר מילא.

אבל כל אחד ודעתו.

מה אני צריך לבדוק כשאני הולך לקנות חיפושית?

אם מישהו מוכר חיפושית עם בודי טוב אשמח לה"פ ,גם עם מנוע גמור.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני רציתי גם לקנות חיפושית ובדקתי ומצאתי שיש לה קיט של טורבו בח"ול ויש עוד הרבה שיפורים..

אני שמעתי על מישהו ששם קיט של פורש או משו כזה..

קיצור לא חסר...ועם אתה רוצה גיר 5 הילוכים אתה יכול לקחת גיר של סובארו ולעשות פלטה מתאם כמו שעושים בבגי..

פורסם

שתילה של גיר סובארו זה ממש לא מובן מאליו. אפילו שתילה של גיר טרנספורטר זה לא תמיד פשוט.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני מעדיף להישאר עם המנועים הנפוצים של vw מאשר להכנס להרפתקאות עם מנועים של פורשה.

תקציב מוגדר אין אבל נתחיל ב35k לא כולל תקציב לרכישה של רכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בתקציב כזה הייתי מחפש רכב שכבר השקיעו עליו כסף ... אולי באגי ? בכל אופן צריך לעקוב אחרי הזדמנויות ביד 2 זה לפחות מה שאני הייתי עושה במקומך.

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

ישנה חיפושית כחולה שככל הנראה יושב בה מנוע של פורש כלשהי ובזמנו שמעתי על 230 כ''ס, כמובן הכל משמועות אבל אין ספק שהרכב יפייפה!

היה עוד בחור בפורום לפני כשנתיים אולי, לר זוכר כינוי אך נראה לי שקראו לו עידו, עם חיפושית כתומה ופרוייקת שיפוץ ושיפור קל מעניינים מאוד (לא יודע מה נגמר אם נגמר)

מחיפוש בגוגל - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=107341

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
ישנה חיפושית כחולה שככל הנראה יושב בה מנוע של פורש כלשהי ובזמנו שמעתי על 230 כ''ס, כמובן הכל משמועות אבל אין ספק שהרכב יפייפה!

היה עוד בחור בפורום לפני כשנתיים אולי, לר זוכר כינוי אך נראה לי שקראו לו עידו, עם חיפושית כתומה ופרוייקת שיפוץ ושיפור קל מעניינים מאוד (לא יודע מה נגמר אם נגמר)

מחיפוש בגוגל - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=107341

בטוח יש , הבחור היה מגיע למפגשים קבוע לפני מספר שנים יכול להיות למאז התחלפו הבעלים אבל עדין האוטו היה מדהים בכל בחינה צבע כחול מדהים רעש מדהים גנטים של פורשה .

בזמנו היה מנוע של פורשה 2.7 אם אני לא טועה בסביבות 30,000 ש"ח חתיכת פרוייקט, מי שהולך לשים מנוע כזה בחיפושית סיפור של בסביבות 50-100K תלוי ברמת השיפוץ

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם
בתקציב כזה הייתי מחפש רכב שכבר השקיעו עליו כסף ... אולי באגי ? בכל אופן צריך לעקוב אחרי הזדמנויות ביד 2 זה לפחות מה שאני הייתי עושה במקומך.

באגי לא בא בחשבון,אני רוצה זאב בעור כבש:twisted: והבאגי נראה יותר כמו כבש שחוט.

ראיתי מעט רכבים ביד 2 שנראו לי,אבל אני רוצה לדעת קודם כל מה לבדוק שאני הולך לקנות חיפושית!

אז,מה לבדוק שאני הולך לקנות חיפושית?

דרך אגב אפשר להשיג רצפה חדשה בארץ? עלות משוערת?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...