Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מצליח להגיד לתגובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?

לא אם לא תיתן לנו עוד מידע לגבי הבעיה שלך - תאר את המצב, תסביר לנו מה קורה שגורם לך

לא להיות מסוגל להגיב לתגובות.

פורסם

זה מה שכתוב לי כשאני רוצה להגיב:

bmw123, אין לך גישה לעמוד זה. זה יכול לנבוע ממספר סיבות:

1. הסיבה הנפוצה ביותר - לא אישרת את הרשמתך לפורום. האם מתחת לשם המשתמש שלך מופיע "משתמש הממתין לאישור"? אם כן, אשר את החשבון בעזרת האימייל שקיבלת. לא קיבלת אימייל? בדוק את פורום תמיכה טכנית להוראות כיצד לבקש דואר אישור נוסף.
  2. חשבון המשתמש שלך כנראה אינו בעל הרשאות מספיקות בכדי להכנס לעמוד הזה. האם אתה מנסה לערוך הודעות של מישהו אחר או להכנס לאפשרויות ניהול או מערכת מסווגת אחרת?
  3. אם אתה מנסה פשוט לפרסם הודעה, יכול להיות שמנהל המערכת חסם לך את החשבון, או שהחשבון מחכה להפעלה.

פורסם

אלו כללי פורום קניה ומכירה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=2881

כשעוברים על כללי הפורום מגיעים לדף שהגעת אליו. שאלות נוספות ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...