Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

הייתי שמח מאוד אם יש כאן מישהו שיוכל להמליץ לי על מערכת לרכב עד ששת אלפים שקלים .

ניתן לחרוג עד 500 שקלים (אם באמת יש צורך) .

הרכב הוא הונדה סיוויק שנת 2005 , כרגע ברכב אין כלום כך שאני צריך :

מערכת מולטימדיה לרכב (ללא GPS)

סט רמקולים אחוריים

קומפוננט קידמי

מגבר

סאב .

אני שומע בעיקר , האוסים ומיינסטרים ישראלי .

תודה מראש :]

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

היי.

יש חשיבות למערכת מולטימדיה? או שאפשר ללכת על HU? פשוט מערכת מולטימדיה תאכל לך את רוב התקציב, אלא אם תזמין מחו"ל.

SCANSPEAK

פורסם

לאו דווקא, דאבל דין טוב יעלה אחרי מיסים משהו כמו 2000, ככנ שאם זה קריטי אז זה אפשרי, אישית אני מעדיף HU "רגיל".

SCANSPEAK

פורסם

שלושה יציאות לא יעזרו יותר מידי במכשירים שאין להם קרוס שלושה חלקים (אישית אני לא מתחבר לרמקולים מאחורה, ככה שכל עוד אין קרוס אקטיבי שלושה חלקים במכשיר היציאה השלישית מיותרת, לטעמי), מספיק שיש לו HPF ו LPF, וזה מכשיר ברמה (מבחינת יכולות מולטימדיה).

והוא אחד הטובים שלהם כי יש לו מסך קאפסיבי, והוא אמור להגיב כמו שהאייפון מגיב, תכונה לדעתי שמאד חסרה בכל הדאבל דינים שיצא לי לשחק איתם, מה גם שהוא עושה מעיין חיקון מסך מהטלפון למסך המכשיר (יכול להריץ דרכו אפליקציות), לא יודע כמה זה נחוץ, אבל זה מגניב.

לפותח השרשור, לדעתי בתקציב שלך וללא מערכת מולטימדיה תוכל להגיע לתוצאה מעולה.

SCANSPEAK

פורסם

בני, פה פגעת בדיוק בדעתי.

אין קרוס אין יותר מידי אופציות שמע, בדיוק בגלל זה אמרתי שהוא לא ה..

כמו שציינתי סביר +.

דרך אגב בשביל לעבוד אקטיבי אפשר גם לבצע חיתוכים מהמגבר ועוד שלל אופציות.

לדעתי 3 יציאות זה כבר צריך להיות סטנדרט היום, וגם אני איתך בקשר לרמקולים אחוריים, אבל אם אין במה קדמית מושקעת לדעתי זה מאוד נחוץ ככה שזה בהחלט חיסרון הדאבל דין הזה.

כל הפיצ׳רים האלה זה ממש לא מה שהופך את המערכת הזאת איכותית.

פורסם

כן חברים מערכת מולטימדיה זהו דבר שאני אכן רוצה .

הציעו לי בסביבות האלפיים על מכשיר טוב של JVC אני לא כל כך זוכר את הדגם אבל ממש המליצו לי עליו .

תודה מראש .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

מה זה טובה? השאלה איזה דגם?

לדעתי תחלק את התקציב ככה.

מולטימדיה - תתקצב 2500 , תשתדל להביא מכשיר מחברה מוכרת פיוניר\קנווד\אלפיין, שיהיו יציאות למגברים 3X RCA , וכמובן שיכילאת כל הפונקציות שתרצה כמו USB ו BULUTOOTH , קורא סרטים, כניסת מצלמה.... תבדוק באיביי, תוסיף 34% מס למחיר שאתה רואה שם, ותבדוק על אחריות בין לאומית, אם כמה שאני לא חסיד של האחריות....

מגבר ארבעה ערוצים - מיד שניה עד 1000 שקל, תפשפש בורום המכירה, אם כתצא משהו מעניין תשאל פה ותקבל עליו חו"ד

קומפוננט- לפי טעם אישי, חייב לשמוע לפני. תתקצב 1200 שקל.

סאב- תלוי טעם אישי תנסה לשמוע כמהה לפני מכיוון שיש הבדלים עצומים בין סאב 12 לסאב 10, רק לפי שמיעה, תתקצב 500 שקל

מונו בלוק- לא חייב אך מאד מומלץ תתקצב 800 שקלים, לא חייב משהו מפלצתי

*אם אתה מביא מונו בלוק תדאג שהקומפוננט שאתה קונה יכול לעבוד בבי אמפינג, או שבמקום המגבר אבעה ערוצים תקנה מגבר טוב יותר אך שני ערוצים.

התקנה וחיווט בערך 700 שקלים.

בהצלחה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...