Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחזיק לרכב Clingo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שכבר טענתי אין ספור פעמים, זה המחזיק הטוב ביותר שאפשר לקנות היום, גם זול וגם עושה בדיוק מה שהוא צריך לעשות:

http://www.ebay.com/itm/170901902477?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

תוכל לקרוא כאן יותר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3658149#post3658149

זבל של מוצר.

מי שעיצב אותו צריך לכרות לו את הידים,מה הקטע לעשות מחזיק שמפריע למסך?

הצבתות המטומטמות האלו בולטות ומפריעות,למזלי הייתי מספיק חכם לא לקנות אותו ועליתי על הבעיה עוד בחנות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
איפה אתה ממקם אותו? איך אתה טוען כלומר?

אולי יש אפשרות לחזק את הצוואר שלו?

יש אפשרות לחזק את הצוואר, שים לב שיש גלגל קטן שאפשר לסובב וזה מחזק את האחיזה. אני באופן אישי שם במרכז בחלון. קידמי טיפה למטה, הכבל של ההטענה מגיע אבל זה תלוי איפה המצת שלך ממוקם ובאיזה אורך הכבל.

אחת הקניות המוצלחות שעשיתי באי.ביי, גם התושבת הטובה ביותר אחרי כמה אכזבות שלא צלחו.

פורסם
יש אפשרות לחזק את הצוואר, שים לב שיש גלגל קטן שאפשר לסובב וזה מחזק את האחיזה. אני באופן אישי שם במרכז בחלון. קידמי טיפה למטה, הכבל של ההטענה מגיע אבל זה תלוי איפה המצת שלך ממוקם ובאיזה אורך הכבל.

אחת הקניות המוצלחות שעשיתי באי.ביי, גם התושבת הטובה ביותר אחרי כמה אכזבות שלא צלחו.

תודה אני אנסה עוד מעט.

חוץ מהעניין הזה של ההטענה והחוזק של הראש, זה באמת מצוין.

פורסם

טוב חיזקתי את הצוואר שלו קצת, מיקמתי מתחת למראה וזה מצוין :)

אפשר להטעין, זה חזק, נוח, עמיד, לא היו בעיות בבאמפרים.

אם למישהו יש רעיון טוב למיקום של זה אני אשמח, כדי שיחסם כמה שפחות שדה ראיה.

פורסם
טוב חיזקתי את הצוואר שלו קצת, מיקמתי מתחת למראה וזה מצוין :)

אפשר להטעין, זה חזק, נוח, עמיד, לא היו בעיות בבאמפרים.

אם למישהו יש רעיון טוב למיקום של זה אני אשמח, כדי שיחסם כמה שפחות שדה ראיה.

כמו שאמרתי, שים אותו במרכז החלון הקידמי כמה שיותר למטה, שיסתיר כמה שפחות אבל עדיין יהיה מקום לפלאפון ושיהיה נגיש ליד להגיע.

פורסם
כמו שאמרתי, שים אותו במרכז החלון הקידמי כמה שיותר למטה, שיסתיר כמה שפחות אבל עדיין יהיה מקום לפלאפון ושיהיה נגיש ליד להגיע.

זה נראה לי חוסם ככה יותר שדה ראיה לא? אני אנסה מחר בלי נדר.

בכל מקרה, המחזיק הזה באמת פצצה, לא נופל מהאיכות של exogear המקורי ב-25$.

גם הוא נצמד חזק מאוד ובקלות, והוא היה דבוק בצד מאז שקיבלתי אותו לפני כשבועיים-שלושה, שהיה שינויים דיי מהותיים במזג אוויר ולא נפל ונשאר צמוד חזק.

פורסם

היה לי קלינגו במשך חצי שנה, בהתחלה הייתי מאוד מרוצה אבל אחרי כמה זמן הוא נהיה בלוי ומשאיר סימנים על טלפון.

עברתי לטטרקס, מוצר מעולה ולא נהרס.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...