Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחזיק לרכב Clingo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש כבר הרבה זמן מחזיק טוב לטלפון, HTC One X.

ראיתי את ה-Clingo, נראה נחמד מאוד ונוח מאוד שפשוט מדביקים עליו וכשמסיימים מוציאים. יש לו הדבקה חזקה ממה שהבנתי, גם על השמשה וגם לטלפון.

למישהו יש המוצר ויכול להמליץ?

אשמח גם לקבל תושבות טובות אחרות.

תודה.

פורסם

חבר שקנה את המוצר הזה סיפר שבהתחלה היה ממש מרוצה.

אחרי לא הרבה זמן, הדבק הירקרק הזה התחיל להציק, הוא היה משאיר חתיכות על הפלאפון.

בדקתי בעצמי ואכן מדובר בחתיכות דבק מאוד מציקות שלא ממש קל להוריד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני גם עם HTC ONE X וגם אני חיפשתי מחזיק נורמלי למכשיר...פעם ראיתי אחד ביוטוב שנצמד לחלון ממש ממש חזק, עלה בזמנו כ 25-30 דולר ולדעתי שווה כל שקל.

מאשר לקנות בכל שבוע ב 5 דולר ואז להתעצבן ולזרוק לפח כמו שאני עשיתי ל 2 כאלו, לא מזמן קניתי אחד שמתחבר לחיבור שקע מצית ואפשר גם לטעון את המכשיר, הוא חמוד לגמרי ולבנתיים עושה את העבודה טוב מאוד, קצת נמוך אבל מהעין. אבל בנוי מחומר איכותי.

אם מישהו יודע על איזה מחזיק לרכב אני מדבר שנתפס חזק מאוד לשמשה - שיעלה לינק בבקשה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

או PROCLIP, או BRACKETRON אם רוצים משהו איכותי. יש לי ניסיון עם מספר מוצרים של שתיהן, לא איכזבו.

!AWDSOME

פורסם

הבעיה עם Proclip זה שהם מותאמים ספציפית לכל רכב, ואני צריך משהו אוניברסלי..

Brackton יקרים מאוד.

נראה לי אני פשוט אקנה את זה:

ww w.eba y.co m/itm/140927447102?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

(תורידו רווחים)

אוניברסלי, מתאים לכל טלפון, נראה חזק ויציב.

פורסם

אל תקנה את הקלינגו. הוא מעולה בהתחלה, אבל לא מתאים לאקלים הישראלי. הוא יתחיל להנמס מהר מאוד ויתחיל להשאיר הרבה גועל נפש על הטלפון.

אני בזמנו קניתי ב-40 ש"ח מחזיק בתחנת דלק TEN, על האריזה רשום חברת BOSTON. עושה עבודה טובה ב2 רכבים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תקנה סיני פשוט מאיביי ב5 דולר, יש לי אחד (שמגיע עם תמונה של בחורה חצי ערומה מאחורה :-P ) שמחזיק כבר שנתיים של התעללות כמו חדש.

במחיר של Brackton וproclip אחד אפשר לקנות 5 מחזיקים פשוטים. אם אחד ישבר, מה שלא כ"כ סביר אם היה בשימוש סביר, יש לך עוד 4 ספייר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
הבעיה עם Proclip זה שהם מותאמים ספציפית לכל רכב, ואני צריך משהו אוניברסלי..

Brackton יקרים מאוד.

נראה לי אני פשוט אקנה את זה:

ww w.eba y.co m/itm/140927447102?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

(תורידו רווחים)

אוניברסלי, מתאים לכל טלפון, נראה חזק ויציב.

נראה יציב? זה מוצר גרוע כמו כל הזולים, אתה תראה שאם תנסה לעשות איזה פעולה בטלפון כמו לחייג אתה צריך להחזיק את המתקן שלא יזוז בזמן שאתה מנסה ללחוץ על משהו כי הטלפון לא יפסיק לזוז בקפיצות של כבישי ישראל האיכותיים.

אני קניתי כבר לפחות 5 מחזיקים זולים שחלקם לא היו כל כך "זולים" ובסוף כבר הוצאתי על זה יותר מידי כסף עד שהחלטתי לקנות proclip נכון זה מתאים לרכב אחד אבל במילא אני לא מחליף רכב כל יום ותאמין לי שאם אתה חושב לקנות מחזיק ב 5 $ ולהעביר אותו גם לרכב הבא שלך אז התוכנית שלך לא תעבוד כי זה יתפרק עוד לפני שתחליף רכב ואם בכלל זה ישרוד את הקיץ זה כבר הישג.

פורסם
תקנה סיני פשוט מאיביי ב5 דולר, יש לי אחד (שמגיע עם תמונה של בחורה חצי ערומה מאחורה :-P ) שמחזיק כבר שנתיים של התעללות כמו חדש.

במחיר של Brackton וproclip אחד אפשר לקנות 5 מחזיקים פשוטים. אם אחד ישבר, מה שלא כ"כ סביר אם היה בשימוש סביר, יש לך עוד 4 ספייר.

זה זה? אותו עיקרון לפחות

ww w.eba y.co m/itm/140927447102?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p398 4.m1438.l2649

נראה יציב? זה מוצר גרוע כמו כל הזולים, אתה תראה שאם תנסה לעשות איזה פעולה בטלפון כמו לחייג אתה צריך להחזיק את המתקן שלא יזוז בזמן שאתה מנסה ללחוץ על משהו כי הטלפון לא יפסיק לזוז בקפיצות של כבישי ישראל האיכותיים.

אני קניתי כבר לפחות 5 מחזיקים זולים שחלקם לא היו כל כך "זולים" ובסוף כבר הוצאתי על זה יותר מידי כסף עד שהחלטתי לקנות proclip נכון זה מתאים לרכב אחד אבל במילא אני לא מחליף רכב כל יום ותאמין לי שאם אתה חושב לקנות מחזיק ב 5 $ ולהעביר אותו גם לרכב הבא שלך אז התוכנית שלך לא תעבוד כי זה יתפרק עוד לפני שתחליף רכב ואם בכלל זה ישרוד את הקיץ זה כבר הישג.

הקטע הוא שאני צריך שזה יתאים גם לכמה טלפונים.

פורסם
כמו שכבר טענתי אין ספור פעמים, זה המחזיק הטוב ביותר שאפשר לקנות היום, גם זול וגם עושה בדיוק מה שהוא צריך לעשות:

תוכל לקרוא כאן יותר:

יש לי אותה כבר אבל היא חלשה, כלומר כשאני שם את הטלפון זה לא נשאר קבוע אלא יורד מהמשקל של הטלפון.

היא גם קצרה ככה שאי אפשר לשים אותה באמצע ואז לטעון תוך כדי, חובה לשים בצד ואין אפשרות לטעון את הטלפון.

פורסם
כל הבעיות שתיארת למעלה לא קורות אצלי.

איפה אתה ממקם אותו? איך אתה טוען כלומר?

אולי יש אפשרות לחזק את הצוואר שלו?

• תוכן חדש...