Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מחפש להחליף את 4 הצמיגים בMAZDA 6 שלו מחפש מקום שיתן מחיר טוב על צמיגים איכותיים בירושלים.

מדובר בPREMIUM צמיגים 17'' 215/45

יש המלצות על מקום/ צמיגים/ סקאלאת מחירים?

תודה מראש.

פורסם

לפי האתר הזה:

http://tires4u.co.il

תוכל לדעת את טווחי המחירים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כן יפה שהם חילקו את הפירמות ל 1 2 ו 3.

1 סבבה- אני מניח שהוא לא ירצה להשקיע מעבר ל600 שקל. (אין לו דרישות מטורפות נבג סולידי)

פירמות 2-3 הייתי שם על ג'סטי 88.

עד כמה המחירים באתר מייצגים? כלומר המחירים באמת תחרותיים או מחירים מופקעים למדי?

כמה המחיר צריך לרדת על כל ה4.

(מזכיר לי לבדוק מה המצב של הקדמיים ושל הספייר ואם יש עליהם החזר משהו?

פורסם
אני החלפתי אתמול ביגואר 225\45\17 עלה לי 450 שח לצמיג סיני שניראה סביר .על מותגים היתי משלם לפחות 900 לצמיג

אם אתה מתקמצן על צמיג טוב למה אתה מחזיק יגואר ?

זה כמו ללכת עם חליפה של 3000 שקל ונעלי ספורט ב 200 שקל.

פורסם

האוטו נוסע אולי 10 ק"מ ביום. מתיבש הרבה יותר מהר מאשר נישחק. אולי יש לנו יגואר אבל היא עולה כמו מזדה 6 .יגואר Xטייפ שנת 2008.

ואני לא רואה בעיה ללכת עם חליפה ב3000 ונעל ב200

• ספונסר פורום
פורסם

עד כמה המחירים באתר מייצגים? כלומר המחירים באמת תחרותיים או מחירים מופקעים למדי?

כמה המחיר צריך לרדת על כל ה4.

(מזכיר לי לבדוק מה המצב של הקדמיים ושל הספייר ואם יש עליהם החזר משהו?

אין החזר על הצמיגים המשומשים שלך.

בכל מקרה, בדוק והשווה מחירים גם באתר האינטרנט של טיירדיל:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/sbs.py?&_ID=7795&did=1518&PF=26&G=7797&lang=HE

• תוכן חדש...