Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי הונדה סיוויק 2000 נפח 1600, אני רוצה לשים לדים בתוך הרכב ואני רוצה להוציא פלוס מהפיוזים. אני רוצה שהם ידלקו שאני ידליק אורות דרך בלילה. גיליתי מהו הפיוז של האורות השאלה שלי אם אני יחבר אל הפיוז חוט של הפלוס של הלד, הלדים ידלקו רק שאפעיל אורות דרך?? תודה לעוזרים:-D

פורסם

לדעתי אל תעשה את זה על בסיס אורות הדרך, אתה לא באמת יודע מתי זה יהיה בסדר, ומתי זה יהיה מפריע, אם זה יהיה מציק תוך כדי נסיעה בחושך (אולי זה יסונוור אותך), אתה תהיה בבעיה (לא תוכל לכבות אותם..)

תחבר את הלדים עם מפסק פשוט, ופיוז הגנה של 3-5 אמפר, ככה תוכל להחליט מתי בא לך שהם יעבדו.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

אם אני לא טועה הפלוס שבפיוז הוא לפני המפסק של האורות לכן יש לך שם פלוס קבוע אז זה ידלוק לך גם שהאורות דרך לא דולקים וגם שהם כן דולקים...

כמו שהציעו לך קודם עדיף לך לשים מפסק נפרד ללדים כדי שתוכל לשלוט בהם באופן נפרד.

פורסם
אם אני לא טועה הפלוס שבפיוז הוא לפני המפסק של האורות לכן יש לך שם פלוס קבוע אז זה ידלוק לך גם שהאורות דרך לא דולקים וגם שהם כן דולקים...

כמו שהציעו לך קודם עדיף לך לשים מפסק נפרד ללדים כדי שתוכל לשלוט בהם באופן נפרד.

איך שמים מפסק??

פורסם

אתה קונה מפסק דומה לזה:

http://www.lightinthebox.com/he/flip-cover-nitrous-arming-switch-with-red-led-indicator-off-on_p293436.html

לא חייב כזה אבל בגלל שיש לו שתי רגלים יותר פשוט לחבר אותו (אתה יכול למצוא הרבה יותר זולים מזה זה סתם הראשון שמצאתי באינטרנט).

אתה לוקח פלוס מהפיוז מחבר אותו לאחת הרגלים של המפסק ואז לרגל השנייה של המפסק אתה מחבר את כבל הפלוס של הלדים ואת המינוס אתה מחבר לגוף הרכב וזהו יש לך מעגל ללדים.

פורסם

הנה שרטוט כדי שיהיה יותר ברור.

את הפלוס כמובן אתה לוקח מאחד הפיוזים אבל מהרגל שהיא אחרי הפיוז כלומר לא מהצד שאליו מגיע כבל של המצבר אלה לצד השני (מקווה שזה היה מובן אם לא אני ינסה להסביר יותר טוב).

לפי דעתי אתה יכול לחבר את הלדים לפיוז של תאורת פנים הרכב.

שרטוט חיבור לד ברכב.jpg

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה.

שנית אני רוצה להתקין 2 לדים במפסק אחד. אחד לנהג ואחד למושב שליד הנהג. אם תוכל לעשות סרטוט כזה או הסבר יעזור לי מאוד.

אני חייב מפסק אם 2 רגליים או שאפשר של 3??

• תוכן חדש...