Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי נקסן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש צמיג בערך ב 300-350 במידה 195/60 R15.

פה אמרו לי ללכת על פאלקן אבל בפועל בפנצ'ריות לא המליצו לי עליו כי זה צמיג תאילנדי.

הציעו לי נקסן - צמיג קוריאני (מורכב על וולסטר) , ב 340 לצמיג.

מה אתם אומרים? אני מבולבל כבר.

פורסם

במחיר הזה אפשר למצוא צמיגים יפניים לרכב שלך, בצמיגים לא חוסכים, זה לא אומר שאתה צריך לקנות את הכי יקרים אבל לפחות צמיג יפני כמו TOYO או FALKEN שהם הזולים בקטגוריה יש אותם בשפע, הייתי ממליץ לך לקנות.

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=0&r=15&a=60&s=195&m=0&CarType=1

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לי ללכת על פאלקן אבל בפועל בפנצ'ריות לא המליצו לי עליו כי זה צמיג תאילנדי.

הציעו לי נקסן - צמיג קוריאני (מורכב על וולסטר) , ב 340 לצמיג.

מה אתם אומרים? אני מבולבל כבר.

הפלקן הינו צמיג יפני, והוא צמיג טוב, לפחות הדגם ZE912.

הניקסין הינו צמיג קוריאני שעכשיו רוכש תאוצה אחרי שמס' חברות כמו יונדאי וקיא, חתמו חוזה עם ניקסין והתחילו לשווקם עם המכוניות החדשות שלהם.

יש לך גם הנקוק 415K וטויו (שכחתי את הדגם) שהם טובים ולא יקרים יחסית.

הכי חשוב לקנות צמיג מחברת אם מוכרת ולא זבל סיני, תבדוק טוב מהו תאריך ייצור ותעשה סקר שוק לפני הקניה.

בהצלחה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

צמיגי PIRELLI אשר מיוצרים בסין, גם צמיגים סיניים?

על אותו המשקל צמיגי falken:

http://en.wikipedia.org/wiki/Falken_Tires

אני לא רואה שום סיבה להעדיף נקסן , אולי פנצ'רמאכר מעדיף למכור אותם ולספר שפאלקן הם צמיגים תאילנדים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי לך על הטויו, שאתה יכול לקבל ב 370-400 שקל לצמיג.

עוד משהו שאני יכול להמליץ לך זה צמיגי מקסיס. בעבר היו לי כאלה על רכב שעבר חיים קשים,

והם הפתיעו בעמידות שלהם וגם באחיזה. אבל לדעתי הפרש של 40-50 שקל לא שווה את ההפרש,

ועדיף לך טויו/פאלקן.

פורסם

לא נראה לי שכדאי ללכת על מקסיס.

צמיגי השטח שלה הם מעולים, בזה אין ספק ומדובר בחברה טאיוואנית (טאיוואן די מקבילה לקוריאה מבחינת התפתחות), אבל בצמיגי כביש הם לא הכי מצטיינים, אבל גם לא הכי גרועים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

טויו עדיפים על קונטיננטל ? שניהם יוצאים כ 400 לצמיג.

פשוט טויו שמעתי שהם נשחקים מהר. אני לא מחפש צמיג ספורטיבי - אלא צמיג בטיחותי שיחזיק מעמד 3 שנים בכבוד.

תודה רבה לכולם על העזרה!

פורסם

תרשום דגמים. מותג בלבד לא מספיק

יש דגמים של טויו שנשחקים מהר, אבל הם מדביקים את הרכב לכביש, ויש צמיגי נוחות שמחזיקים הרבה.

יש דגמים של קונטיננטל מעולים, ויש פשוטים.

הכי נכון - תעשה רשימה של דגם + מחיר, ממה ההציעו לך בפנצ'ריות,

ותעלה אותה לכאן.

ב 350 ש"ח יש לך FALKEN, כאמור צמיגים לא רעים במחיר טוב. הם מספיקים לכל רכב רגיל ולנהיגה רגועה.

ב 400 ש"ח אפשר למצוא גם KLEBER HP3 (אל תתייחס שהצמיגים מיוצרים בפולין, אלה צמיגים טובים).

TOYO CF1 - צמיגים טובים שלא נשחקים מהר

YOKOHAMA A.DRIVE

צמיגים שלא כדאי לגעת בהם - DUNLOP SP490

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קונטי צמיגים טובים, אבל כמו תמיד, תלוי בדגם. 400 על קונטי לעומת 350 לצמיג אחר,

לא הייתי חושב פעמיים.

לגבי המקסיס, אני כותב עליהם מנסיון, שהיו מורכבים על בימר, שנסעה הרבה, ומהר ;-)

ולא הרגשתי הבדל מול המישלינים שהיו עליה לפני כן. נכון שהם כבר היו שחוקים,

אבל הם לא היו גמורים. סה"כ צמיג לא רע בכלל, והוא לא נשחק מהר.

אבל כמו שכתבתי, אני אישית מעדיף להוסיף 40-50 שקל ולקנות טויו, או קונטי.

עריכה, אני מניח שהוא מתכוון ל:

195/60R15 88H TL ContiPremiumContact 2

195/60HR15 Proxes CF1 88H TL

פורסם

OSHRI

יש הבדל גדול בין צמיגי מקסיס לרכב שטח לצמיגים פשוטים שלהם לרכב פרטי.

לי בו זמנית על הרכב היו זוג FALKEN ZE912 וזוג מקסיס UA603

אחרי שנה וחצי מקסיס היו כבר מלאים בסדקים.

קשה לי להאמין שמוכרים CONTI PREMIUM CONTACT2 ב 400 ש"ח, ואם כן - ללא ספק הם המועדפים.

פורסם

vladclar, אני לא מדבר על ה X5, אלא על סדרה 3 שהיו לי עליה מקסיס, והם היו בסדר גמור.

והרכב נסע במהירויות ועומסים לא קטנים, והצמיגים גם אחזו וגם לא התבלו.

וגם ב X5 יש צמיגי כביש ולא שטח.

הקונטי מופיעים בטיירס פור יו במחיר הזה.

• תוכן חדש...