Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצגה ה GTI 7

shayy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראית מעולה כהרגלה. לדעתי הMK5 היא הכי יפה, חוץ מ-MK2 כמובן.

מסכים לחלוטין ש MK5 הכי יפה בשושלת,אולם לדעתי MK1 יותר יפה מ MK2.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראת מרשימה ונשמע שגם מבטיחה!

"אם יכולת לבחור בין שלום עולמי לבין הכסף של ביל גייטס"

באיזה צבע תהיה הלמבורגיני שלך? :lol:

פורסם
אתה קצת סותר את דבריך .... משמעות המונח זאב בעור כבש היא שמבחוץ נראה סולידי עד זהה , כלומר תחשוב כבש אבל הפתעה... זאב ! , זו לדעתי גם מטרת המתכנן בכל הדורות של ה GTI , אדם מן היישוב שלא מגלה התעניינות בתחום המוטורי לא אמור להבחין שזו לא גולף רגילה , והמסורת (כרגיל אצל VW) נשמרת.

נכון שלא השתמשתי במושג נכון, אבל התכוונתי שאני חושב שכן צריכה להיות רמיזה לזאב, פעם הפס האדום הזה היה גורם לי לחייך כשאני רואה GTI, בדור 6 כבר לא. משהו שם לא מסתדר לי מאז הדור החמישי. אבל היי, אולי זה רק אני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כבר כיום אפשר. VW שינו את ה-ESP ב-GTI ובשירוקו מתחילת 2011 בעקבות ביקורת רבה מעיתונות הרכב העולמית ומציבור הלקוחות בפורומים היעודיים. הביטול הוא מלא עד לרגע בו נגעת בבלמים בעת החלקה. בקיצור, שכח מבלימה ברגל שמאל :wink:.

באופן די צפוי, המערכת החיובית הזו לא זלגה לסיאטים ולסקודות החמות, שממשיכות עם אותו ESP נודניק ומוכר.

אז בעצם זה לא ביטול מלא. גם היום יש מערכות אשר לא מתערבות יותר מדי בעת החלקה.

מה הקשר של ה OPC לשירשור?

אולי כי היא קצת מתחרה בה, אבל זה רק אני...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לדעתי, מנוע מעט חלש בהשוואה למתחרות העיקריות.

צריך להגיע עם 250~ כ"ס מהמפעל.

אותי זה פחות מטריד מהמשקל. תן לי 220 כ"ס ו1220 ק"ג בכל יום על פני 250 כ"ס ו1350 ק"ג.

ציפיתי מהם להרבה יותר בתחום הזה לאור ההפחתות שהם עשו לגרסאות הרגילות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה שכל הזמן משווים אותה ל OPC, מגאן RS ופוקוס ST, זה לא אומר שהיא מתחרה שלהם.

פורסם

חכה ל R...

אמנם הכל יחסי, אבל לאף אחת אין בעית כח.

השאלה העיקרית היא מי מנצחת ב feel good factor.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

^

בהחלט. GTI היא לא דריפטרית, אבל משהו חשמלי שמחליף משהו מכאני פשוט מהווה מתכון ליותר בעיות. מה גם שאני אוהב את הצליל של בלם היד בדור השישי, הוא מרגיש ונשמע איכותי, "קראנצ'י" כזה.

.Your average Notepad

פורסם

לדעתי הבלם יד החשמלי רק מוסיף. עברו ימי האמברקסים בחניה עם 106 ראלי ממזמן.

קצת מבאס ההספק אבל זה משהו שניתן לשפר בקלות, לעומת זאת משקל זה משהו הרבה יותר משמעותי.

השיפור בצריכת הדלק פשוט מטורף, כל הכבוד להם.

אמרו שהיא תהיה קלה ב-100 ק"ג נכון? אבל היא שוקלת בדיוק כמו MK5/MK6, משקל של 1350 ק"ג לפי מה שכתוב.

מישהו מוכן להסביר לי? אולי 1350 זאת טעות?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שאר הגרסאות עשו דיאטה, ורק ה-GTI נשארה זהה במשקל? אני חושב שיש טעות בנתונים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...