Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצגה ה GTI 7

shayy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carmagazine.co.uk/News/Search-Results/First-Official-Pictures/VW-Golf-GTI-2013-first-pictures-of-Mk7-GTI/

כאן מדובר על 1270 ק"ג... פוקוס ST שוקלת 1430 ק"ג או משהו כזה. פער משמעותי מאוד.

אני לא אוהב את העיצוב של החדשה, לא בתמונות לפחות. יש בה משהו מאוד זוויתי וקר, במיוחד מאחורה, אבל אי אפשר לדעת עד שנראה במציאות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה תתרגל ותאהב.

ככה זה עם כל דור חדש של גולף.

בגלל שאין מהפכות, יש סוג של אכזבה בהתחלה.

אבל אח"כ מסתבר שיש מגמה מתמשכת של התבגרות ושיפור. אין טעויות מביכות.

וקל לאהוב את זה.

(שלא תהיה טעות - ציפיה למשהו מסעיר בגולף - "לא בבית ספרנו")

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

^אם זה היה פוגע בביצועים הייתי מסכים איתך, אבל סך הכל מדובר על ריפוד מושבים מסורתי לדגם, שמזכיר לנהג את המורשת העשירה ממנה הגיע ה- GTI.

אגב בדגם ה"פרמיום" היקר יותר, המושבים עשויים עור ולדעתי זה דווקא מוריד מהיופי של ה- GTI.

זמין 8)

פורסם

ראיתי את ה GTI החדשה בפריז וגם ישבתי בפנים. לדעתי הדור השישי קצת יותר יפה, אבל אני מניח שזה עניין של הרגל כי בסה"כ היא נראית סולידית, כמו כל גולף. מה שכן - האיכות בפנים גבוהה עוד יותר וכבר הגיעה לרמות של חברות יוקרה. העיצוב הפנימי גם נחמד ביותר, כל הקונסולה של המיזוג והמולטימדיה מוטית בזווית קלה כלפי הנהג.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...