Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אחרי המתנה ארוכה, אכזבה,עצבים ושאר כעסים למניהם הגיע סוף סוף השלל.

פרוייקט בקרוב :twisted:

sonus sfx-2 enhance polish

sonus sfx-3 final finish polish

opti seal

dodo juice diamond white hard wax 30ml

התרסק המכסה של הפוליש הראשון ויצא קצת בשקית שזה היה עטוף אבל לא ממש קריטי,אכתוב להם על זה.

20130227_184301.jpg

20130227_184754.jpg

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ממי הזמנת.

מתי הזמנת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בהתחלה זה היה cleanyourcar.co.uk ואז היה את כל הסיפור, וקיבלתי את הכסף כמעט חודש אחרי ואז ביצעתי הזמנה מdetailedclean סה"כ זמן המשלוח היה 22 יום.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תן קצת יותר פרטים.

אני מחכה כבר כמעט 3 שבועות למשלוח מקלין יור קאר...

מכיוון שיום לפני כן הזמנתי משהו אחר (סוללה ללפטופ) וגם היא לא הגיעה, אני לא מוטרד...

מתי צריך להתחיל להיות מודאג?

עריכה: עכשיו אני רואה שהוספת "22 ימים". מתי נשברת מקלין יור קאר?

פורסם

נשברתי ביום השלישי אחרי ביצוע ההזמנה. אני שילמתי אקסטרה שישלחו לי למלון בלונדון עד 2-3 ימי עסקים, הם לא שלחו ושלחתי להם מייל והם לא ענו לי בכלל. יום למחרת שלחתי שוב ושוב הם בשלהם לא ענו. פניתי לפייפל טלפונית והם טיפלו וכל השאר כבר היסטוריה. ביצעתי את ההזמנה בתחילת החודש (ב6 לחודש). השירות איפה שאני הזמנתי מעולה, שלחתי להם שאלות והם ענו תוך יום יומיים, את המוצר הם שלחו כ3 שעות אחרי שהתקבל התשלום מפייאפל.

פורסם
חודש אחרי ואז ביצעתי הזמנה מdetailedclean סה"כ זמן המשלוח היה 22 יום.

נשברתי ביום השלישי אחרי ביצוע ההזמנה. אני שילמתי אקסטרה שישלחו לי למלון בלונדון עד 2-3 ימי עסקים, הם לא שלחו ושלחתי להם מייל והם לא ענו לי בכלל. יום למחרת שלחתי שוב ושוב הם בשלהם לא ענו. פניתי לפייפל טלפונית והם טיפלו וכל השאר כבר היסטוריה. ביצעתי את ההזמנה בתחילת החודש (ב6 לחודש). השירות איפה שאני הזמנתי מעולה, שלחתי להם שאלות והם ענו תוך יום יומיים, את המוצר הם שלחו כ3 שעות אחרי שהתקבל התשלום מפייאפל.

בסוף חיכית 22 יום ואתה מרוצה... זה מה שחשוב!

גם בקלין יור קאר ראיתי שהמשלוח יצא כמה שעות לאחר ההזמנה...

פורסם

סיפור זהה עם CLEAN YOUR CAR.

המענה שלהם לטיקטים באתר גובל בשערורייה. אם כבר עונים לך, זה רק אחרי 3-4 הודעות חוזרות וכ5 ימים לפחות.

אתמול ברוך השם קיבלתי את המוצרים שהזמנתי אחרי חודשיים (!!!!!) וזאת לאחר שהוא כבר החזיר לי את הכסף מפאת חשד שהמוצרים אבדו בדואר (שאת זה אגב ביקשתי במשך יותר מחודש, עד שהוא הסכים להחזיר כסף).

ויודע מה ? אני לא מחזיר את הכסף, ויהי מה. קנס על שירות הזוי ברמתו השפלה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

alon123456 - אתה הזהרת אותי...!

אני עדיין אופטימי.

פורסם

גם אני עשיתי הזמנה (לא גדולה במיוחד) מ-CLEAN YOUR CAR בכדי לבדוק את החנות. עבר כבר חודש וחצי כמעט והם עדיין לא שלחו את המוצרים ולא עונים לפניות. אם עד שבוע הבא לא תהיה התקדמות אני הבטל את העסקה.

מה שבטוח המלצה על האתר הזה בעתיד לא תהיה לפחות ממני.

בהצלחה בפרוייקט

פורסם

יותר מידי תלונות יש על האתר CLEAN YOUR CAR,אני ממליץ לכם לעבור לאתר אחר.

תודה לכולם על הפירגון (ועל התוספת של הכותרת :wink: )

ואלנטרה, תודה על התמיכה אתה תראה את התוצאות הראשון כמו שהיית שותף לכל הדילמות שלי בנושא.

פורסם

עדיין לא, אני צריך למצוא זמן בלו"ז אני יעדכן בממצאים.

פורסם

גם אצלי הזמנה מקלין יור קאר דרשה הרבה מעל חודש לקבלת המוצרים. יחד עם זאת באמצעות מספר המעקב של החבילה נוכחתי לדעת שזו ממש לא אשמתם, אלא החבילה "חנתה" בדואר ההגנה מעל חודש.

הפתרון לדעתי הוא תשלום באמצעות פיי פאל שמספק הגנה לרוכש במקרה כזה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

תודה רבה על השיתוף בניסיונך.

• תוכן חדש...