Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית 120-130 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלנו היא עוד לא בת שנה ואתמול נלקחה כבר בפעם השלישית על גרר.

נשמע כמו חוסר מזל רציני.

איך זה קרה?

Cupra Leon VZ 2025

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אצלנו היא עוד לא בת שנה ואתמול נלקחה כבר בפעם השלישית על גרר.

לאח שלי מוצמדת פוקוס מודל 2009 , רכב שחצה מזמן את ה 200,000 ק"מ בתנאים קשים , תקלה אחת מהותית והיא כשל מנוע עקב שימוש בגז , הוחלף מנוע לפני 110,000 ק"מ והרכב סוחב ללא בעיות , משמש להובלות לצרכי המפעל ומה לא , ומתפקד ללא שום בעיה.

הנושא הכאוב הוא צריכת הדלק...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ה 2009 זה רכב אחר לגמרי מהחדשות לטוב ולרע.

בשלנו כבר החליפו משאבת מים, אלטרנטור, משאבת בלם מרכזית ועכשיו משאבת בלם נוזלת חזק בגלגל אחורי (לא הכנסתי דברים שהלכו כמו משולש קדמי כי הרכב עובד קשה). מה שמוזר זה שכל הרכיבים הנ"ל הם מתוצרת חברות צד שלישי ולא אמורים ללכת כל כך מהר. אני מניח שזה צירוף מקרים אבל צריך לבדוק עם עוד בעלי פוקוס עם נסועה גבוהה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הוא לא בעד אף אחד. הוא לא מסכים עם מה שאתה אומר, והוא גם לא לא חושב שאני צריך להגיב לך, ולומר שזה שטויות. הוא חושב שפותח השרשור צריך להחליט לבד אילו תגובות הוא מסנן, ואילו לא.

בקשר לדעתי, אין לי בעיה עם דיעות של אחרים, אבל כאשר הוא קובע את הדברים שהוא כותב כעובדות זה כבר צורם. והחלק הגרוע יותר זה שפותח השרשור בתומו קורא, ועוד עלול לוותר על רכב שעלול להתאים לצרכים שלו, מהסיבות הלא נכונות. כאשר אני מייעץ למישהו אני מרגיש שיש לי אחריות, כי בנאדם שפונה לעזרה, מצפה שהוא יזכה לתגובה מבוססת ומנומקת. אחרת יהיה פה שוק, או מצב שבו שכל אחד ימליץ על הרכב שבו הוא נוהג. כאשר אני לא יודע משהו, אני לא מייעץ, ואני גם לא מתבייש להפנות לחברי פורום אחרים, חיפוש, ואף לכתוב את צמד המילים הקסום "אינני יודע". חבל שלא כולם מסננים את ההמלצות הלא מבוססות שלהם.

djd97 - איך על סמך פורד פוקוס אחת ,אתה קובע שזה רכב לא אמין? היא הייתה אצלך מ-0 ק"מ? אתה יודע מה עבר עליה כל החיים שלה? רק אתה נהגת בה? בוא ובבקשה תסביר לי מה זה אמינות בשבילך, ואיך אתה מחליט שכל הפורד פוקוסים בעולם הם רכבים לא אמינים? במה זה מתבטא?

לדעתך, אם הוא מחר ירכוש רכב חדש מהחברה, עטוף יפה בניילונים. נניח, רנו מגאן, או פורד פוקוס, או כל רכב עם סטיגמה של אמינות, ויטפל בהם כמו שצריך הן מבחינת טיפולים, והן מבחינת צורת נהיגה, האם הרכבים האלה לא ייסעו הרבה שנים בלי קשר למותג שממנו יוצרו?

בנוסף, אשמח אם תסביר לי במה בדיוק הI30 נחותה מכל מתחרותיה? הסבר ספציפי, ולא כללי.

בדיוק מה שאמרת רכב אמין הוא לא אמין! זו לא סטיגמה זו אמת! אופל אסטרה 2005 יד 1 מ0 ק"מ הייתה אצלנו במשך שנתיים נשמרה בצורה יוצאת דופן לא היה חודש שלא הייתה במוסף מספר פעמים

פורסם
ידידי, אני לא יודע מה עוללת לרכב שלך אבל הרבה רכבי פוקוס מלפני 6-7 שנים ואפילו יותר מסתובבים בכבישי ארצנו ללא כל בעיה מיוחדת ואשר עברו רק טיפולים שוטפים.

מה אתה מבלבל בביצות? אתה לא חושב שי הבדל?! דגמים הקודמים היו אמינים בצורה מדהימה והחדש לא!

• תוכן חדש...