Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת קפה מומלצת? (במקום אספרסו-קלאב שמזלזלים בנו)

bar72
שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מתעלק על השרשור - יש לי נספרסו Maestria בת שבועיים, עשינו בה משהו כמו עשרים כוסות קפה ועוד מספר לא מבוטל של הקצפות חלב. המכונה מודיעה שהיא צריכה ניקוי אבנית, וערכה שמכילה שתי שקיות לניקוי אבנית של נספרסו עולה 27 ש"ח - נשמע מוגזם משהו. יש דרך אלטרנטיבית וזולה יותר לנקות את המכונה מאבנית?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

היה פה שירשור יחסית ממש לא מזמן הכולל כל מיני עצות ותכשירים, ממליץ לבצע חיפוש קצר.

ולהבא, יש פתרונות מניעת אבנית, כדי שלא תצטרך להשתגע בניקיונות כל כמה זמן...:wink:

"במקרה", זה המקצוע שלי, וגילוי נאות- בעל עסק בתחום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק על השרשור - יש לי נספרסו Maestria בת שבועיים, עשינו בה משהו כמו עשרים כוסות קפה ועוד מספר לא מבוטל של הקצפות חלב. המכונה מודיעה שהיא צריכה ניקוי אבנית, וערכה שמכילה שתי שקיות לניקוי אבנית של נספרסו עולה 27 ש"ח - נשמע מוגזם משהו. יש דרך אלטרנטיבית וזולה יותר לנקות את המכונה מאבנית?

אני הייתי מנקה עם נוזל דורגול ולאחר מכן מבצע כמה שטיפות.

לאחר מכן קח את ההצעה של ברווז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי, תודה.

גם לי יש שותפים שאני צריך לשאול לדעתם, לכן אם יש לך לינק לדגם המדויק כדי שאוכל לשלוח להם מחר זה יהיה מעולה.

מה העלות והזמינות של הקפסולות שלה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זמינות ושירות ללא רבב נחשבו פעם לחברה מס' 1 בארץ היום אין לי מושג.

צירפתי לינק החברה המספקת היא חברת פאוזה.

אם אתה בודק על הקפסולות הטעמים נמצאים בעמודת קפסולה פויינט.

http://www.pauza.co.il/Content.aspx?Page=coffee_mashine_capsules&Item=1682

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק שאלה

לי יש שתי מכונות קפה, האחת של נספרסו שאני ממש מרוצה (פיקסי) ועשתה יותר מ 150 כוסות קפה בכמעט שנה ועדיין עובדת כמו שדה, והשנייה ללא קפסולות וכנראה צריכה ניקוי אבנית איך מבצעים את זה ועם מה?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 6 חודשים מאוחר יותר...

מתעלק:

מחפש מכונה לאספרסו בלבד. אין שום שימוש אחר, כי אני לא שותה שום דבר אחר.

התקציב צריך להיות סטודנטיאלי שיגרום לי להעדיף את המכונה במקום אספרסו קצר של 4 שקל בקפיטריה :lol:

קיים הדבר ? אני ממש לא בקיא בתחום, קראתי קצת בפורום ומחוץ לו אבל לא הגעתי לשום מסקנה חד משמעית.

אשמח לעזרה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מעוניין בנספרסו, אז המכונה הבאה מומלצת בחום:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789094

דגם PIXIE. אמינה למדי ומוצלחת מאוד. מחירה סביב ה700 ש"ח ללא מקציף קפה, ו-1000 ש"ח לערך עם המקציף.

כל כוס תעלה לך בין 2.2 ל- 2.6 ש"ח (מחיר הקפסולה). כמובן שיש תחליפיות של עלית (1.7 ש"ח ליחידה) שפחות מומלצות.

עוד אפשרות טובה למדי, זה המכונת קפה שנמכרת בחנויות yellow (ראה אתר: http://www.lavazzamodomio.co.il/).

יש להם 2 דגמים- אחת פשוטה יותר בלי מקציף (אך יש זרבובית קיטור להקצפה), שעלותה סביב ה400 ש"ח, ודגם חדש יותר עם מקציף חלב נוח (נקראת פאבולה), שמחירה 600 ש"ח.

הקפסולות שלהם זולות יותר, ויש פחות מבחר. הקפה שלהם טוב, אבל לטעמי טיפה פחות מוצלח יחסית לנספרסו. לרוב במבצעים 64 קפסולות שלהם (4 חבילות של 16 קפסולות) יעלו לך 110 ש"ח. יוצא 1.71 ש"ח לכוס. עוד יתרון שלהם- בכל תחנת דלק יש מכונות וקפסולות. מציע לך לטעום ולהתרשם מהם.

אם המטרה היא חיסכון מקסימלי- לך על השילוב של מכונת לוואצה של yellow והקפסולות שלהם.

אם המטרה היא יותר בכיוון טעם, ואתה מוכן לשלם את האקסטרה תוספת תשלום (שלא בטוח שתהיה מוצדקת אצלך, כתלות בטעם וריח של כל אחד מאיתנו), אז לך על השילוב של מכונת נספרסו והקפסולות שלהם. אם אתה חושב ללכת על קפסולות עלית, אז עדיף לך את לוואצה וזהו.

אני אישית מחזיק בנספרסו, שאני מרוצה מהם מאוד.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מעוניין בנספרסו, אז המכונה הבאה מומלצת בחום:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789094

דגם PIXIE. אמינה למדי ומוצלחת מאוד. מחירה סביב ה700 ש"ח ללא מקציף קפה, ו-1000 ש"ח לערך עם המקציף.

כל כוס תעלה לך בין 2.2 ל- 2.6 ש"ח (מחיר הקפסולה). כמובן שיש תחליפיות של עלית (1.7 ש"ח ליחידה) שפחות מומלצות.

עוד אפשרות טובה למדי, זה המכונת קפה שנמכרת בחנויות yellow (ראה אתר: http://www.lavazzamodomio.co.il/).

יש להם 2 דגמים- אחת פשוטה יותר בלי מקציף (אך יש זרבובית קיטור להקצפה), שעלותה סביב ה400 ש"ח, ודגם חדש יותר עם מקציף חלב נוח (נקראת פאבולה), שמחירה 600 ש"ח.

הקפסולות שלהם זולות יותר, ויש פחות מבחר. הקפה שלהם טוב, אבל לטעמי טיפה פחות מוצלח יחסית לנספרסו. לרוב במבצעים 64 קפסולות שלהם (4 חבילות של 16 קפסולות) יעלו לך 110 ש"ח. יוצא 1.71 ש"ח לכוס. עוד יתרון שלהם- בכל תחנת דלק יש מכונות וקפסולות. מציע לך לטעום ולהתרשם מהם.

אם המטרה היא חיסכון מקסימלי- לך על השילוב של מכונת לוואצה של yellow והקפסולות שלהם.

אם המטרה היא יותר בכיוון טעם, ואתה מוכן לשלם את האקסטרה תוספת תשלום (שלא בטוח שתהיה מוצדקת אצלך, כתלות בטעם וריח של כל אחד מאיתנו), אז לך על השילוב של מכונת נספרסו והקפסולות שלהם. אם אתה חושב ללכת על קפסולות עלית, אז עדיף לך את לוואצה וזהו.

אני אישית מחזיק בנספרסו, שאני מרוצה מהם מאוד.

יש לי בקרוב יום הולדת, נראה לי אני אבקש את זה.

רק דבר אחד: 'מטפטפת בסיום הפעולה' הוא דבר שחוזר בכמה ביקורות. כמה נורא זה ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי ממש לא נורא. אפילו קצת דבילי להתלונן על כך, כאילו שאתה שם את היד מתחת לפתח בשביל לחכות לזה.

יש לך את תא קפסולות המשומשות שמשמש גם לקליטת הטפטוף המדובר.

כמה מטפטף? כפית בערך. אוכל לצלם לך אם אתה רוצה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי ממש לא נורא. אפילו קצת דבילי להתלונן על כך, כאילו שאתה שם את היד מתחת לפתח בשביל לחכות לזה.

יש לך את תא קפסולות המשומשות שמשמש גם לקליטת הטפטוף המדובר.

כמה מטפטף? כפית בערך. אוכל לצלם לך אם אתה רוצה.

אשמח אם תצלם, תודה!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...