Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבריינים על מדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי זה שואלים למה תופסים את המשטרה כבדיחה ולא כרשות אוכפת חוק כדין (ולא אני לא מדבר ספציפית על המקרה של דנינו אלא על מקרים חוזרים ונשנים של צמרת המשטרה)

מעניין כמה שחיתויות ופרשות יש בגוף הזה שנקרא משטרה.

פורסם
אני חס וחלילה לא מאשים את רוכב הקטנוע, אבל הוא היה די פזיז. הלך בגישת ה"צודק" ולא ה"חכם".

גם כשהרמזור מתחלף ירוק צריך לקחת זאת בערבון מוגבל ולהעיף מבט קדימה\לצדדים עד כמה שאפשר, בל יעבור הולך רגל או רכב

צודק, באמת, על כל האזרחים להדפיס את הלו"ז של המפכ"ל לאותו שבוע ולהזהר שלא לחצות את דרכו שכן ידוע שנהגו של המפכ"ל "לא רואה בעיניים" והמפכ"ל עצמו לא סופר אזרחים שמבחינתו גופותיהם יכולים לרצף את הכביש ולמזער את הבלאי לצמיגי מכוניתו החשובים.

פורסם
אז אחרי שמופז נמנם במושב האחורי ב-160 קמ"ש כאשר מילא את תפקיד שר התחבורה

לתפארת מדינת ישראל.

תיקון: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3291036,00.html

לזכותו של שאול מופז ייאמר שהמקרה שלו אירע לאחר שהוא פשט את המדים, כך שטכנית הוא לא היה עבריין על מדים אלא סתם עבריין.

כן הוא בסה"כ היה שר התחבורה...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
צודק, באמת, על כל האזרחים להדפיס את הלו"ז של המפכ"ל לאותו שבוע ולהזהר שלא לחצות את דרכו שכן ידוע שנהגו של המפכ"ל "לא רואה בעיניים" והמפכ"ל עצמו לא סופר אזרחים שמבחינתו גופותיהם יכולים לרצף את הכביש ולמזער את הבלאי לצמיגי מכוניתו החשובים.

כן! ולא רק בגלל המפכ"ל.

אף פעם לא יצא לך לראות רכב/הולך רגל/"לא רואה בעיניים" שחוצה רמזור באדום? לי יצא. הרבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נכנסים לצומת באור ירוק כמו עיוור בלי להסתכל לצדדים. זה לא מרוץ שצריך לזנק מהמקום ברגע שמתחלף האור לירוק.

ברור שהאשם פה זה השוטר שנכנס לצומת באור אדום אבל אם הרוכב היה מסתכל שניה לפני שנכנס היה יכול לחסוך מעצמו את הפציעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה רוכב דו-גלגלי, אם היה עוצר ומסתכל נהגים היו נכנסים בו מאחורה.

ומי שרכב אי-פעם על דו גלגלי יבין זאת תוך שנייה.

ומלאכת הדחת העדים ושיבוש הליכי חקירה התחילו דקות אחרי התאונה:

למזלו הרב, מאחוריו נסעה עדת ראייה שראתה שהוא עבר בירוק. עד ראייה נוסף ניגש

אליו ואדם בלבוש אזרחי אמר לעד הראייה: 'אתה לא ראית כלום, תעלם מפה'.

http://news.walla.co.il/?w=/10/2617982

פורסם

קודם כל - בתור רוכב, לעולם לא יוצא מצומת בלי להסתכל.

בלי שום קשר, אני רק מחכה שבמקום למחות על זה שהקוטג' יקר נתחיל למחות על זה שהמדינה רקובה מהיסוד!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
dorki' זה בגלל שהנהג, נהג. אין סיבה אמיתית להתאמץ

לפעמים נדמה שהנהג הוא רק נהג - וזו טעות.

מדובר באדם שחולק עם המפכ"ל רגעים אינטימיים (לא במובן המיני כמובן) משותפים, שומע את כל שיחותיו כשהוא ברכב, שותף (פחות או יותר) לחלק גדול מהסודות שלו, אדם שהוא גם חבר אבל גם שותף סוד.

נהג כזה הוא לא "רק נהג".

פורסם

זעקה ציבורית תביא ל"פשרה" בדמות הענשת הנהג. מה לגבי החוק ועבירה גסה עליו (ע"י ראש הארגון האמון על אכיפתו)? זה, שוב לצערנו, סביר להניח שכלל אינו רלוונטי כאן.

אני מניח כי יש למפכ"ל לובי מספיק טוב ולכן לא יקרה לו כלום, לצערנו. לעומת זאת, באם ישנם אנשים, בעלי לובי חזק יותר, אשר מחפשים "להוריד" אותו, אז הוא יילך הביתה.

הלוואי ואתבדה!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

תגובה מספר 231 באתר וואלה:

לא מזמין כמה "ילדים" פירסמו בפייסבוק איך הם עוברים על חוק ע"י נהיגה במהירות מופרזת. במשטרה מצאו מי נהג ברכב וגם את אנשים אחרים שישבו בו. ופסלו רשיון נהיגה לכולם, לא רק לנהג! נאמר שזה בגלל שהם לא אמרו לנהג להמשיך במהירות נורמלית. למה לא עושים את זה לדנונו, הוא גם היה ברכב, לא?

דני

פורסם

בצבא יש קונספט כזה של מפקד הנסיעה. מנחש שגם במשטרה יש משהו כזה, אבל לא יקרה לו כלום. ולמה שיקרה? מה הוא? אחד מפשוטי העם?! חוץ מזה, רק מהירות גבוהה מן המותר היא מסוכנת ובאמת גורמת לתאונות רציניות. כל השאר זה סתם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...