Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אתמול חבר נסע בכביש 4 מכיוון צומת גהה לכיוון רעננה והוא טוען שראה פלאש, הוא נהג חדש והוא אומר שהוא נסע בערך 100-110 קמ"ש.

מה העונש הצפוי?

תודה

פורסם

אם הוא באמת נהג במהירות האמורה, ההבזק הזה אינו אמור להטריד אותו.

אם הוא נסע מהר יותר - ברר איתו במדויק מה היתה מהירותו כדי שניתן יהיה להעריך מה יהיה עונשו.

אגב, מניסיון אישי: כאשר מד המהירות מצביע על 110, המצלמה אינה מופעלת. לא ניסיתי לבדוק מהירות גבוהה יותר כי יש גבול לכמה שאפשר לנסות להתגרות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הוא כתב לך שהוא לא יודע מאיזו, אבל 110 בטוח שלא. אולי 111, אולי 157, אף אחד עוד לא בדק ;)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רשמו פה פעם X קמ"ש מעל המותר זה X ש"ח קנס ואם יותר אז זה קנס + נקודות

מעניין אותי מכמה קמ"ש מעל המותר מקבלים קנס ונקודות.

פורסם

תיאורטית אתה יכול לקבל קנס גם על 1 מעל המותר, 250 שקלים.

בפועל, אי אפשר לדעת, תלוי במצב רוח של השוטר, או בכיול המצלמה.

בתוך העיר:

עד 20 מעל=250 שקל+0 נקודות

21-30 מעל=750 שקל+8 נקודות

31 מעל ומעלה=משפט+10 נקודות (בהרשעה).

מחוץ לעיר:

עד 25 מעל=250 שקל+0 נקודות

25-40 מעל=750 שקל+8 נקודות

41 מעל ומעלה=משפט+10 נקודות (בהרשעה).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הנתונים הללו הם העונשים הקבועים בחוק. מעבר לכך, על נהג חדש יש ההשלכות נוספות בהתאם לעונש, שאינן זכורות לי במדויק.

אתה יכול לעיין בשרשור הדביק בפורום הכללי שעוסק בנהג חדש, לדעתי תמצא שם את התשובה לשאלתך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם אפשר להתערב;

אני נסעתי במהירות של 90 בערך בכביש שמותר לדעתי 20. אני גם כן נהגת חדשה ורציתי לשאול אם היו באיזור מצלמות כתומות(לא יודעת אם זה של מהירות או על רמזור)

האם זה מחייב שצילמו אותי או שיש סיכוי שלא.. אני ממש בלחץ מזה. אשמח אם תענו. תודה!!

אגב זה היה באלוף עוזי נרקיס בירושלים

פורסם

ישנן שתי מצלמות פעילות בקטע שציינת -

1. מצלמת מהירות כ-400 מטר בערך מצפון למחלף גהה.

2. מצלמת רמזור\מהירות בצומת מורשה.

ייתכן שאחת מהן צילמה אותו..

פורסם

בעוזי נרקיס אין מצלמות קבועות אבל יש כמעט מידי יום רכב סמוי בצד שמצלם ובסוף הכביש לרוב ממתין שוטר עם אקדח לייזר.

פורסם
בעוזי נרקיס אין מצלמות קבועות אבל יש כמעט מידי יום רכב סמוי בצד שמצלם ובסוף הכביש לרוב ממתין שוטר עם אקדח לייזר.

אני נסעתי בעוזי נרקיס לכיוון שדרות נווה יעקב.. יש סיכוי שעברתי את המהירות המותרת בערך ב15-20קמש

אני בטוחה שראיתי כמה מלמות בצבע כתום(אמי לא יודעת לנה הם נועדו מהירות או רמזור )

האם כולם לא פעילות?

אם לא עצרה אותי משטרה (לא שמתי לב אם היה ניידת באיזור)

עדיין יש סיכוי שאקבל דוח?

תודה לכם

• תוכן חדש...