Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה טיפה בורתית (כנראה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי אולטרה ברכב (באמת מתאים לי לרכב - דיהו לאנוס)

עכשיו, השאלה שלי היא אם העניין חוקי מבחינה משטרתית...

ידוע לי שגם הסבלנות של השוטר תלוייה אבל תכלס אני רוצה לדעת אם חוקי או לא...

אני מרכיב משקפי ראייה בלילה, חשבתי על כיסוי (וזה חלקי אמת) שקשה לי לראות מה הולך ברכב בלילה כי התאורה הפנימית של הרכב גרועה וכנ"ל גם תאורת הלחצנים - ולכן קניתי את המנורה...

פורסם

אני מרכיב משקפי ראייה בלילה, חשבתי על כיסוי (וזה חלקי אמת) שקשה לי לראות מה הולך ברכב בלילה כי התאורה הפנימית של הרכב גרועה וכנ"ל גם תאורת הלחצנים - ולכן קניתי את המנורה...

לפי מיטב ידיעתי(ופה אני בטוח) התקנת אולטרה ברכב(וגם מחוץ לרכב) היא אסורה, כל התוספות מהסוג הזה אסורות.

והכיסוי שלך לא יעזור, כי אם תאורת הלחצנים והתאורה הפנימית גרועים אז תתקן/תחליף אותם.

פורסם

סלח לי אבל זה אחד התירוצים היותר עלובים ששמעתי..דווקא אולטרה?? תשים פלורצנט גם אור לבן

וגם תראה יותר טוב...בקיצור ממש לא תופס לפי דעתי בכל אופן!

Honda hornet 600

פורסם

אני עשיתי לבד בסכום מינימלי כמה מנורות פלורסנט בפנים האוטו

ואני מסתובב עם זה כבר שנה לפעמים מדליק לפעמים לא

ולא יצא לי עם זה שום בעיה ולא ניראה לי שיצא

אם תשים למלע על הגג אולטרה שיכולה להאיר בניין שלם אני כמעט בטוח שתסתבך עם זה

או שתעשה כמוני מנורות לא חזקות איפו שהרגליים מקדימה לא רואים את המנורה זה עושה אור יפה

וציבעוני ולא חזק מידי

יום נעים

פורסם

יש כמה סוגים של דרגות של קנסות ונקודות

על זה אני חושב שמקסימום 250 ש"ח ללא נקודות!

עריכה:

יש לי חבר שלפני כמה ימים קיבל קנס של 250 ש"ח(משוטר על אופניים)

בגלל מערכת באוטו!

חחחחחחח

יכולים לתת לך קנס על זה שאין לך פח

בגלל דוושות, מערכת, מנורה לא תואמת למקורי. מה לא

הכול אותו חרא!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...