Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לי נכון להיות גולף 160 שנת 2010 שאותה אני הולך למכור בקרוב.

במקומה חשבתי לרכוש את הגולף החדשה - אני מאד מרוצה מהרכב הזה.

העניין הוא שלגולף החדשה יש רק 2 גרסאות יותר "חלשות" מהרכב שיש לי כרגע. האם מתוכננת לצאת גרסת HIGHLINE לרכב הזה?

והאם ל1.4 יש סאנרוף? נראה לפי הקטלוג שאין..

בקיצור מה דעתכם? האם מישהו כבר רכש את הרכב?

תודה!

פורסם

לפי הידוע לי , לא צפוי להגיע high line בשנה הקרובה לפחות

ל.1.4 הם עושים סאן רוף בהרכבה מקומית אחריות ל6 שנים אם אני לא טועה

הגג נראה סבבה לגמרי

פורסם

זה מתכון לצרות, קודנית לא יודעים לעשות בצורה טובה בארץ, אז חור בגג?!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

לפי מה שאמרו לי בצמפיון , הסאן רוף בהרכב מקומית מגיע עם אחריות ל6 שנים ..

ככה או ככה נראה לי שאנחנו היום בשנת 2013 ולא ב1980 שהיו נזילות בהתקנות כאלה

פורסם

אני עדיין הייתי מוותר.

הסאנרוף לא מקורי לא בדיוק נטמע בצורת הגג של הרכב וזה גורם לרעשי רוח מאוד מציקים בזמן שיוט.

גם צורת הפתיחה שלו שונה מרוב הגגות המקוריים, הוא מתרומם ואז מחליק אחורה בזוית ולא מחליק אל תוך גג הרכב.

פורסם

דביר צודק, הם עושים פאשלות עם קודנית וחיישני רוורס.

כן בשנת 2013.

סתם שאלה שתמיד עניינה אותי. למה ישראלים כל כך אוהבים סאן-רוף? זה לא מיותר?

הרי הנהג לא באמת מרגיש שאין גג כי הוא יושב בדיוק מתחתיו או קצת קדימה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הרכבת הסאנרוף במושב גנות, מתבצעת בעזרת קיט חלקים מקורי מ VW.

הדבר היחידי שהם עושים זה חותכים את הגג בדיסק :))))

עדיין כמה שלא יתנו אחריות, בחיים לא היתי מסכים להתקנה מקומית, מספיק טראומה הרכב מקבל מהתקנות מיגונים :lol:

פורסם
דביר צודק, הם עושים פאשלות עם קודנית וחיישני רוורס.

כן בשנת 2013.

סתם שאלה שתמיד עניינה אותי. למה ישראלים כל כך אוהבים סאן-רוף? זה לא מיותר?

הרי הנהג לא באמת מרגיש שאין גג כי הוא יושב בדיוק מתחתיו או קצת קדימה.

בעיקר בשביל הפוזה. היום רוב האנשים שברשותם רכב עם סאן-רוף מעדיפים להרים רק את הגג כלפי מעלה ולא לפתוח אותו לגמרי.

פורסם
בעיקר בשביל הפוזה. היום רוב האנשים שברשותם רכב עם סאן-רוף מעדיפים להרים רק את הגג כלפי מעלה ולא לפתוח אותו לגמרי.

היתה לי 160 שמכרתי לפני שנה, אולי הרכב הכי טוב שנהגתי עליו עד היום.

לא נהגתי אבל נסעתי להתרשם מה 122 (1.4) החדשה ואין ספק שהאיכות עלתה אך רמת האיבזור באמת ירודה משמעותית ממה שהייתי "רגיל" אליה ב160. ראיתי את ההתקנה של הגג על ה105 (1.2) וזה נראה סבבה אבל בהחלט לא עושה רושם "מקורי", רואים את זה ישר בכפתורי ההפעלה של הגג שכאילו מודבקים כמו קודנית של 200 ש"ח (וזה עוד ברכב תצוגה באולם המרכזי).

אם הייתי במקומך הייתי ממתין, אולי יגיע בעוד שנה - שנתיים דגם ה140 החדש שסביר להניח שיהיה יקר משמעותית אבל חסכוני מאוד, מתקדם מאוד וסביר גם ברמת אבזור HIGHLINE, בנתיים שמתי לב שבשנה האחרונה ה160 שומר על המחיר לא רע יחסית ובהתחשב שזו עדיין הגולף (לא GTI או R) הכי חזקה שאפשר למצוא כרגע בשוק הייתי מחזיק אותה עוד קצת עד לדגם הבא, בהחלט לא מתפשר על משהו אחר שהוא לא גולף בנתיים.

מצטער, אחרי שעליתי על גולף פעם אחת קשה לי להמליץ על דברים אחרים ולצערי באין ברירה כלכלית אני נוסע היום בסיטיגו שאומנם אני די מרוצה ממנה אבל לצערי זה עולם אחר מה160 :(

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

פורסם
היתה לי 160 שמכרתי לפני שנה, אולי הרכב הכי טוב שנהגתי עליו עד היום.

לא נהגתי אבל נסעתי להתרשם מה 122 (1.4) החדשה ואין ספק שהאיכות עלתה אך רמת האיבזור באמת ירודה משמעותית ממה שהייתי "רגיל" אליה ב160. ראיתי את ההתקנה של הגג על ה105 (1.2) וזה נראה סבבה אבל בהחלט לא עושה רושם "מקורי", רואים את זה ישר בכפתורי ההפעלה של הגג שכאילו מודבקים כמו קודנית של 200 ש"ח (וזה עוד ברכב תצוגה באולם המרכזי).

אם הייתי במקומך הייתי ממתין, אולי יגיע בעוד שנה - שנתיים דגם ה140 החדש שסביר להניח שיהיה יקר משמעותית אבל חסכוני מאוד, מתקדם מאוד וסביר גם ברמת אבזור HIGHLINE, בנתיים שמתי לב שבשנה האחרונה ה160 שומר על המחיר לא רע יחסית ובהתחשב שזו עדיין הגולף (לא GTI או R) הכי חזקה שאפשר למצוא כרגע בשוק הייתי מחזיק אותה עוד קצת עד לדגם הבא, בהחלט לא מתפשר על משהו אחר שהוא לא גולף בנתיים.

מצטער, אחרי שעליתי על גולף פעם אחת קשה לי להמליץ על דברים אחרים ולצערי באין ברירה כלכלית אני נוסע היום בסיטיגו שאומנם אני די מרוצה ממנה אבל לצערי זה עולם אחר מה160 :(

ניר אתה מאד צודק לגבי ה160. רכב מדהים לכל הדעות, יש לי אותו כמעט 3 שנים ואני נהנה מכל רגע.

העניין הוא שנגמר לי חוזה הליסינג עליו ולכן אני צריך להחליפו ברכב חדש.

מה המחירון שלו אגב? בטח באזור ה115 אש"ח?

הגולף החדשה אכן קצת מאכזבת מבחינת ביצועים לעומת ה160 אך אני חושב שזה הדבר הכי קרוב שאשיג.

פורסם

מצטרף להמלצה הנחרצת נגד סאןרוף בהתקנה מקומית.

עם כל הכבוד לאחריות - רמת הגימור, רעשי הרוח וכיו"ב אינם חלק מהאחריות, ולא כיף להחזיק רכב חדש שיש בו דברים שהם לא "פיקס".

בהצלחה, הגולף החדשה עושה רושם מצוין.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...