Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 75000 החלפתי שמן גיר מקורי בעקבות יישור קו .

מיד אחרי החלפת השמן גיר בהנעה בלבד הייתה מכה ואח"כ הכל כרגיל ללא תופעות מיוחדות .

אמרתי לעצמי אני אמשיך עוד קצת וזה יסתדר, ברכב קודם אני זוכר שבהתחלה אחרי החלפת שמן גיר לקח קצת זמן והגיר תפקד יותר טוב .

ככה נסעתי שנה וחיפשתי את כל הסיבות האפשרויות למכה בהנעה בעיקר בהנעת בוקר .

אחרי שבדקתי תושבות מנוע שכולם תקינות , עשיתי ניקוי מצערת וכמעט החלפתי כל מה שאפשר להחליף מותחן רצועה ועוד, כלום לא פתר את זה .

לפני כשבוע קניתי שישה ליטר והחלפתי שלוש נסעתי 200 קילומטר והחלפתי שוב .

מיד לאחר ההחלפה הראשונה המנוע הניע ללא מכה והעוצמה שלה שככה אבל עדיין הייתה מכה יותר עדינה לאחר ההחלפה הנוספת שוב המכה נחלשה .

החלפתי שמן מקורי שכל בקבוק עולה 75 ש"ח

עכשיו המצב הרבה יותר טוב ואחרי ההנעה המנוע והגיר מתפקדים באופן מעולה למעט המכה .

השאלה שלי האם כדאי להחליף שוב שמן גיר או יש למישהו פיתרון או שנתקל בבעיה מעין זאת ?

תודה רבה לעוזרים :)

• תוכן חדש...