Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון דופק

Ahbarony
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות שירשור הזה רכשתי לעצמי שעון דופק, ששכב בחוסר מעש שנה. כעבור שנה קניתי מכשיר אליפטיקל והתחלתי להשתמש בו. כעבור זמן מה עם אליפטיקל ראיתי כי טוב והתחלתי לעשות אינטרוולים. אחרי שהתחלתי לעשות אינטרוואלים הוצאתי מהבוידעם שעון הדופק של קסיו.

עד כאן הכל טוב ויפה, רק שאחרי חודשיים הוא התחיל לזייף פעם ב חמישה אימונים. אחרי שטיפה יסודית של החיישן עם מים וסבון הוא התחיל לזייף כל יומיים. מתחיל אימון בסדר אבל אחרי 10 דקות מאבד את החיישן.

אי לכך וברגע של עצבים החלטתי לרכוש שעון דופק חדש.

אממה. אני לא יודע איזה שעון טוב לי.

מצד אחד אני חושב שPolar FT40 מתאים בול לצרכים שלי בגלל יכולת להפריד בין שריפת קלוריות ואימון סיבולת שזה מה אני עושה ואני יכול להשיג אותו ב 600 ש"ח. החסרון זה סוללות שצריך להחליף במעבדה וחיישנים שמתבלים די מהר.

מצד שני שמתי לב על Suunto M4. אני לא הבנתי אם יש לו פיצ'ר הזה והוא יקר יותר ב 200 שקל. אבל החיישן שלו ANT+ שעובד לי עם הפלאפון ומכאן השמיים הם הגבול. אבל אין לי מושכ לגבי החיישנים. עד כמה הם עמידים, יעילים ומדוייקים.

אשמח לקבל פידבק על שני מותגים בכלל וSUUNTO M4 בפרט אם מישהו מכיר.

תודה.

פורסם

יש לי כבר למעלה משנתיים Suunto t1c ואני מאד מרוצה ממנו.

חוץ מהחלפת סוללה פעם אחת בשעון ופעם אחת במד הדופק הוא לא עשה שום בעיות.

הממשק שלו מאד אינטואטיבי ונוח לשימוש, בניגוד לשעונים אחרים (במיוחד הגרמין, שנעלמו מהארץ לאחרונה) אני לא מרגיש שאני הולך לאיבוד בכל מני תתי תפריטים.

אני מאד ממליץ על השעונים של החברה הזאת לאנשים שיש להם חיבה לגאדג'טים וזה בגלל שאתה יכול לשחק אם כל כך הרבה פונקציות ולהתאים אישית כמעט כל אספקט בשעון, במיוחד בדגמים היותר יקרים שלהם.

(יש להם דגם אחד, שאת כל ההתאמה האישית אתה יכול לעשות דרך המחשב שלך בלי להתעסק בכלל אם השעון.)

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מתוך נסיון של 6 שנים עם Polar F55AL (מקביל לסדרת ה-FT 40.60 בדור קודם) ומזה מספר חודשים עם FT7 (נרכש בגלל בלאי חיצוני של השעון הקודם, ובשלב קמצני בחיים) - אם אתה משתמש ב-Polar יש 2 בעיות אפשריות:

1. החגורה התקלקלה (מצב רגיל לאחר 1-2 שנות שימוש ובמיוחד אחרי כביסה בגלל יציאת המומסים מהמגעים המלבניים) - חגורה חדשה עולה 90 ש"ח. החגורה האחרונה שלי שמישה לאחר כ-27 חודשי שימוש, ודוללת המשדר נגמרה לאחר תקופה דומה. לאור ניסיון עם חגורות קודמות איני מכבס את הרצועה אלא רק שוטף אותה במים בסיום כל אימון - והיא לא מסריחה ולא איבדה את תכונותיה, למעט קרע קטן ליד האבזם.

2. נגמרה סוללת החיישן - עניין של 30 ש"ח.

כמובן שיתכן שגם הסוללה בבשעון עצמו חלשה, יהיה לך חיווי על הצג.

ממליץ לך לשלוח את השעון והערכה ליבואן (אגנטק) - לבדיקה. מחיר החגורה בארץ דומה לזה שבאירופה (90 ש"ח מול 18 אירו) והחלפת סוללה בחישן ניתנת לביצוע עצמאי אבל נסיוני בכך לילי, עדיף לשלם עוד כמה ש"ח למעבדה מקצועית.

אם אתה בכל שזאת רוצה לקנות שעון אני ממליץ לך על - nywathstore - המחיר חצי מאשר בארץ והמשלוח מגיע הביתה עם שליח תוך 7-10 ימים.

עוד דבר - הסיפור של הפרדה בין "שריפת קלוריות" לבין "אימון סבולת" הא די שטותי ומיותר, שני תחומי הדופק עושים את שני הדברים, פשוט בתחום הנמוך ("שריפת שומנים") אחוז יותר גבוה מהאנרגיה אמור להגיע משומנים, אבל סה"כ צריכת האנרגיה פחותה כך שההשפעה על משקלך יותר קטנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד דבר - הסיפור של הפרדה בין "שריפת קלוריות" לבין "אימון סבולת" הא די שטותי ומיותר, שני תחומי הדופק עושים את שני הדברים, פשוט בתחום הנמוך ("שריפת שומנים") אחוז יותר גבוה מהאנרגיה אמור להגיע משומנים, אבל סה"כ צריכת האנרגיה פחותה כך שההשפעה על משקלך יותר קטנה.

ידועה. אבל בגלל עושה אינטרוואלים זה מעניין לראות חלוקות והתפלגות בין התחומים כפי שפולר עושה. אני מבין שיש את הפיצ'ר גם בFT7.

• תוכן חדש...