Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זבל לבן בזבל שחור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+1

מתחבר מאד למה שאמרת.

נכון שיש מפגרים על הכבישים, אבל אם זה קורה יותר מידי לבן אדם, שיתחיל את הבדיקה אצלו בבית.

ולצערי, ועם כל הכבוד לכולנו פה בפורום , אני קצת מתקשה להאמין שכולנו פה צדיקים, שכולנו נוהגים בשמאל במסגרת חוקי התנועה, שכולנו מאותתים, ושכולנו נותנים לעבור אם מישהו ממהר.

אגב, תמיד תזכור שאותו ערס משתולל עם אשתו ברכב, יכול להיות מישהו עם אשה הרה ברכב, או חלילה מישהו שלוקחים אותו בדחיפות לבית חולים, ואתה מעכב אותו. נכון לגמרי שזה לא מוצדק, ומכון לגמרי שברוב המקרים כנראה המוחלט זה לא המצב,

אבל יכול להיות.

אני גם מאמין שככל שאתה נוהג ברכב יותר ספורטיבי ועם יותר כוח, יש לך יותר את הגירוי להראות "למי יש יותר גדול".

.

איש יקר ,

בית החולים נמצא בכיוון השני .

רק לפני מס' ימים הסעתי את אישתי לבית החולים באישון לילה , נסענו על כביש בינעירוני חד מסלולי בהליכי שיפוץ

עם מס' הזדמנויות קטן לעקיפה .

בזמן שהיא לידי כואבת מצירים ומורידה מים ברכב מצאתי את עצמי נוסע על מהירות שלא עלתה על 80 קמ"ש ,

לא הבהבתי לאף אחד וגם לא עקפתי כשהייתה הזדמנות בגלל תנאי הדרך ,

בנוסף גם הגענו למחסום שיפוצים (אלו שעוצרים כל פעם לכמה דקות מסלול אחד ומאפשרים נסיעה לבאים מהצד השני)

פתחתי את החלון וביקשתי יפה מהפקח שיאפשר לי לעבור והוא נענה לבקשתי .

אני מאלו שרוב הזמן בוחרים לעמוד מאחורי המשאית ברמזורים , אני מאלו שיש להם רכב כוחני אך לא בוחרים לנסות

אותו על אזרחים תמימים בכבישים .

אני לא מאותת תמיד , ובעקיפה אני גם אעבור את המהירות המותרת בכדי לא לעכב או להפריע לבאים מאחורי

ומיד אחפש את ההזדמנות המתאימה לחזור לימני ולהמשיך לשמוע את המוזיקה שלי בכיף.

אני נותן לכולם להשתלב , לא מתרגש כשחותכים אותי בפראיות (רק מאחל להם בלב שבעוד מאה מטרים הם יעמדו בצד

עם שוטר) , גם לא כשעוקפים אותי על פס לבן .

אך אירועים מהסוג שתיארתי הם הגבול בשבילי , נטו איום .

אני מבטיח לך שהאיש הזה יחשוב פעמיים בפעם הבאה שאולי הוא ינסה תרגיל כזה אולי לנהג חדש , אולי לתלמיד נהיגה,

אולי לאישתך או לאחד הילדים שלך .

אל תבין לא נכון . אני לא מונע מאגו או כבוד , תנסה להפריד - הוא קיבל את אותו היחס שהיה מקבל אדם שהיה נכנס

לשטח הפרטי שלי למטרת אלימות .

אני גם לא בא להתגונן , אלא רק להעמיד סיטואציה מסויימת ולפתח דיון .

Gn'f'R

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יצאת בזול. כשאליי נצמד ערס במסחרית זה נגמר בניסיון אלים להוציא אותי מהרכב (הדלתות היו נעולות) ובהתנגשות שלי במסחרית שלו על מנת שתזוז לי מהדרך (שהוא חסם כדי שלא אברח) כדי שאוכל לברוח.

ואיך המקרה הנ"ל נגמר ?

פורסם
ואיך המקרה הנ"ל נגמר ?

האדון דורש ממני לא פחות מ11 אש״ח על תיקון דלת וכנף שנפגעו לו. לביטוח שלו הוא סיפר את הסיפור הבא:

נסעתי לי בתמימותי כשנהג פגע בי. כאשר יצאתי (בתמימותי, ולא שכחתי לקחת את הילת המלאכים שלי ולחבוש אותה על ראשי) לבקש את פרטי הנהג הפוגע הוא ברח.

הסוכן שלו הדגיש בפניי שהלקוח שלו אמר לו שקודם כל פגעתי בו, ואז התחילה ההתרחשות.

כל ההתנצחות שהייתה לפני וההצמדות שלו ל********* של האוטו שלי נעלמה פרחה לה מזכרונו.

מזל שמזכרוני היא לא פרחה ואת ההגנה שלי אל מול הבריון אבצע ואת גירסאתי בבית המשפט אתן.

כך או כך כדי להמנע מבלבולי המוח הצעתי להם מחצית הסכום ולא יותר, עדיין לא חזרו אליי עם תשובה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לצערי הרב בפעמים הבודדות שיצא לי לסוע שם, אני מבין על מה אתה מדבר. אני ממש מפחד לנהוג שם, פי כמה וכמה יותר מת"א למשל (כנראה כי התרגלתי לנהיגה בת"א).

Y.BAR, אני לא מסכים. אין לזה פיתרון, אלא אם כן אתה באמת בלש או משחק אותה בלש (כמו שSLOWRIDE עשה).

גם תל אביב זה לא שיא האידיליה.

בקיצור אין מקומות בארץ עם תרבות נהיגה ומקום שתוכל לסיים בו נסיעה טובה בלי לצפור, לקלל או להתעצבן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אל תבין לא נכון . אני לא מונע מאגו או כבוד , תנסה להפריד - הוא קיבל את אותו היחס שהיה מקבל אדם שהיה נכנס

לשטח הפרטי שלי למטרת אלימות .

משפט המפתח מבחינתי.

couldn't agree more.

זה ממש לא אגו, ערסים שרוצים למות מוזמנים לעשות זאת בזמנם החופשי, אבל את המשפחה שלי שלא יסכנו.

אני לא רוצה שהילד שלי יגדל בלי אבא/אמא.

לא קרה לי שיצאתי למישהו. החזות שלי היא מאוד אשכנזית חלשלושית אבל על מנת להגן על המשפחה שלי אני אשתמש בג'ק.

Peugeot  5008 2023 

• תוכן חדש...