Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה המהירות המותרת בפסי האטה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המהירות המותרת בפסי האטה ?

נגיד ואותם פסי האטה נמצאים ברחוב צר ללא מוצא עם בתים מ2 הצדדים ומכוניות חונות

אפשר לינק למקום שבו רשום ספציפית מס סעיף בו רשומה המהירות המותרת ?

תודה תובל .

פורסם

המהירות מוגדרת על פי התמרור או השטח בו נמצא הרחוב , לא על פי פסי ההאטה.

ברמה העקרונית -אם מותר 100 ויש פס האטה -זכותך לנסוע 100 (רמז -אין מצב כזה) ,הנזק לרכב הוא בעייה שלך.

פורסם

אני זוכר שכשלמדתי המורה שלי אמר לעבור אותם ב30 מקסימום זה בסדר. אז אני מניח שזה יותר מזה.

אני צריך לינק למקום שבו רשום ספציפית מס סעיף בו רשומה המהירות המותרת
פורסם

לדעתי מהירות נסיעה על פסי האטה צריכה להיות כזאת שלא תשבור את הבולמי זעזועים,ושלא תשאיר

את המתלה שלך על הפס.:-P

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

לאט בערך 30 ...

אני מכיר אנשים משוגעים שבאים על הבמפרים ב120-140 ולא מרגישים אפילו את הבמפר אבל אני יודע שהאוטו כן מרגיש ...

גם אני עשיתי את זה איזה 4-5 פעמיים בערך ברגעים של שיגעון :) מומלץ לנסות אבל לא יותר מפעם אחת!

205GTI

Definitely the most fun you can have with your clothes on!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...