Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקוד תקלה מחיפוש שערכתי הוא בעיית תקשורת עם מחשב מרכב.

אני מציע שתפנה למוסך המורשה לחבר סורק תקלות מקורי לבדיקה ואז תדע בוודאות.

האם יש בעיה ברכב עם ההגה החשמלי? נורה דולקת של הגה? או שהוא מתפקד טוב?

פורסם
הקוד תקלה מחיפוש שערכתי הוא בעיית תקשורת עם מחשב מרכב.

אני מציע שתפנה למוסך המורשה לחבר סורק תקלות מקורי לבדיקה ואז תדע בוודאות.

האם יש בעיה ברכב עם ההגה החשמלי? נורה דולקת של הגה? או שהוא מתפקד טוב?

ההגה עושה בעיות לפעמים ,כיבוי והדלקה של האוטו והכל מסתדר אבל הציק אינגן אף פעם לא הופיעה .

פירשתי את התקלה ורשום גורם סביר חיווט ?מה הכוונה ?מה יכול להיות שנורות הלדים שחיברו באזור הפדלים לפני איזה חודש עושים אכשו בעיות למחשב של הרכב?

פורסם
ההגה עושה בעיות לפעמים ,כיבוי והדלקה של האוטו והכל מסתדר אבל הציק אינגן אף פעם לא הופיעה .

פירשתי את התקלה ורשום גורם סביר חיווט ?מה הכוונה ?מה יכול להיות שנורות הלדים שחיברו באזור הפדלים לפני איזה חודש עושים אכשו בעיות למחשב של הרכב?

סביר מאוד שאם חיברת לדים באיזור ה-DASHBOARD המחשב מזהה אותם כנגד ומשם כמעגל לא תקין.

פורסם

סתם שאלה, האם הלדים חשופים למים? אני סתם זורק באוויר אך אולי יש קשר - אני לא יודע.

ירד הרבה גשם בזמן האחרון, אולי דרכת על שלולית ואז נהגת ברכב והלדים נרטבו וגמרו לקצר כלשהו?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
סתם שאלה, האם הלדים חשופים למים? אני סתם זורק באוויר אך אולי יש קשר - אני לא יודע.

ירד הרבה גשם בזמן האחרון, אולי דרכת על שלולית ואז נהגת ברכב והלדים נרטבו וגמרו לקצר כלשהו?

הלדים האלה אטומים בשכבת סיליקון כלשהיא ,וגם האזור אף פעם לא נירטב ,קשה לי להאמין שכמה טיפות מהנעל יעשה נזק .

פורסם
סביר מאוד שאם חיברת לדים באיזור ה-DASHBOARD המחשב מזהה אותם כנגד ומשם כמעגל לא תקין.

הפעלתי והדלקתי את הלדים מלא פעמים ,אצלי זה מצורף אפילו עם כפתור כיבוי הדלקה ולא עם הדלקת האורות כפי שנהוג .

בכל אופן מחקתי את הדוח שגיאה אם זה יחזור ,אני מוריד אותם על כל מקרה .

• תוכן חדש...