Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

אני רק אניח את זה פה..

״השם הגיע לשמאלנים (...) יש מישהי חולת נפש שכותבת לי בתגובות, חבל שלא היתה שם״.

עם נבחר, או במקרה שלה עמחה.

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 26 דקות, oryo כתב:

״השם הגיע לשמאלנים (...) יש מישהי חולת נפש שכותבת לי בתגובות, חבל שלא היתה שם״.

עם נבחר, או במקרה שלה עמחה.

אני רואה שברים אצל כאלה שהיו בכל ההפגנות הגדולות והקטנות, כאלה שנלחמו נגד הרפורמה. אחד מהם עלה השבוע על מטוס ועבר לקנדה, מניח שהוא "מטייל" לו שם עם משפחה וחברים אבל כנראה שהוא לא יחזור אחרי 3 שנים של ויזת עבודה שהם נותנים ל"מטיילים" ישראלים AKA מהגרי עבודה.

המגמה די ברורה וגם קיבלה חיזוק מהלמ"ס השבוע. עברנו את פרעה ונעבור גם את זה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

אני רק אניח את זה פה..

מוזמנים לעשות גוגל על היישובים הללו, בטעות יצא תוצאות בחירות 24 אבל לא נראה לי שנראה שינוי ענקי בתוצאות בין 24 ל25.

screenshot-votes25.bechirot_gov.il-2024_02.24-19_00_44.thumb.png.bea24a03cf2006160d29732c7dc1c594.png

screenshot-votes25.bechirot_gov.il-2024_02.24-18_59_54.thumb.png.1169256ce6cc0c289c593098017bb7d8.png

screenshot-votes24.bechirot_gov.il-2024_02.24-18_57_12.thumb.png.8ce03d7d4096acd5e6a64c9b86e84010.png

screenshot-votes24.bechirot_gov.il-2024_02.24-18_56_30.thumb.png.45639db595d4f7a5ee6cdb729c03b1f3.png

screenshot-votes24.bechirot_gov.il-2024_02.24-18_55_54.thumb.png.01c0ee33df703edb1694f9fd1db4a975.png

screenshot-votes24.bechirot_gov.il-2024_02.24-18_55_06.thumb.png.c44d6e0f289fec5a7149e29e9a7ba983.png

screenshot-votes24.bechirot_gov.il-2024_02.24-18_54_01.thumb.png.63103be2807d90f0df56d1340ead4345.png

מי זו?

הקיבוצים פשוט היו הכי קרובים.. חחח

נירעם לא חשוד בדתיות יתר וניצל במזל.

לנסות ולקשור את זה לדעות, זה מעשה פסול.

פורסם
לפני 3 דקות, Lior_Django כתב:

מי זו?

אם הייתה לי גישה לקבוצת הדיונים של דניאל עמרם הייתי כבר מזמן כותב את השם שלה אבל אני חסום שמה.

לפני 4 דקות, Lior_Django כתב:

הקיבוצים פשוט היו הכי קרובים.. חחח

גם ראש העין קרובה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, Lior_Django כתב:

לנסות ולקשור את זה לדעות, זה מעשה פסול.

זה לא "מעשה", זו אג'נדה מוכוונת. 

עוד מישהו רוצה לכתוב פה "ביחד ננצח"?

לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

המגמה די ברורה וגם קיבלה חיזוק מהלמ"ס השבוע. עברנו את פרעה ונעבור גם את זה.

ישראל לא תחדל מלהתקיים או משהו, אבל לנוכח המגמות ובהיעדר ניעור רציני, השאלה שצריך לשאול היא איך תיראה אותה ישראל. העוזבים שייכים לקבוצות אוכלוסיה ברורות מאוד, מהסוג שיש כל אינטרס שישארו ולא יעזבו.

• אהבתי 1
פורסם

ספרד ואירלנד קוראות לאיחוד האירופאי להשהות את הסכמי הסחר עם ישראל, אם יתברר שישראל מפרה את החוק הבינלאומי בעזה.

עם כל יום שעובר, היכולת שלנו לספר את הסיפור שלנו נמחקת עוד קצת ועוד קצת. והצונאמי המדיני, שהימין מגחיך שנים, מעולם לא נראה קרוב יותר.

כל מי שלא רוצה שישראל תסיים כמו דרום אפריקה, כלומר חרם, ואז מדינת כשלת ואלימה, עם בריחה המונית של כל מי שיכול, חייב להבין כמה יוזמה ישראלית - יוזמה, לא צעקות על זה שהחמאס הם נאצים ובעזרת השם ננצח אותם ונקים מלא התנחלויות - אקוטית היום, יותר מאי פעם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

דל"פ: אנחנו מרחק יריקה ממלחמת אזרחים.

אלימות המשטרה נגד המפגינים אתמול בקפלן העלתה הילוך, וצריך לזכור שהפעם בניגוד לשנה שעברה - חלק ניכר מהמוחים חמושים בחסות החוק.

לא צריך יותר מגפרור שיזרק כדי להבעיר את הרחוב במלחמת אקדחונים.

זהו, שמתי את זה על השולחן. ניתן לזמן ולמכונת הרעל לעשות את שלה.

עריכה אחרונה על ידי Ziv
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר מאוחר מדי בשביל זה, במיוחד כשמדברים על מלחמה נוספת גדולה יותר בקרוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

עם כל יום שעובר, היכולת שלנו לספר את הסיפור שלנו נמחקת עוד קצת ועוד קצת.

מטבע הדברים אני לא עוקב יותר מדי (או יותר נכון: בכלל) אחרי הנרטיב הפלסטיני. 

אתמול נכנסתי לאיזה עמוד בשם eye on Palestine, בכניסה מככבת מפה של מדינת ישראל המלאה עם צבעים של פלסטין עליה - כאילו בשביל לוודא שאם חושי הישראלי האירעי אינם קהים מספיק אז הנה קח את זה במקסימום. חבורה של פחונים חוצפנים, לכו קיבינימט 🤷

בכל מקרה ברגע שמסתכלים על העדויות מתוך עזה מקבלים הרבה ילדים מדממים, מפויחים, וכמובן מתים - כל מיני עוללים קטנים עם מבט מבוהל כזה של wtf. 

כאמור לי אישית זה כבר לא עושה כלום, אין בי רגשות חמלה לעזתים, חלק מהנזק שחמאס עשה לאנושיות הבסיסית שלי ושל ישראלים רבים אחרים. מנגד, אם זה מה שאני מרגיש (או יותר נכון, לא מרגיש) אז ברור לי איך האנשים מעבר למתרס חוו את אוקטובר. 

מה שעוד ברור לי זה מה קורה למבקר האירעי שלא מגיע עם מטען פרו ישראלי במקסימום, ונתקל בערימות על גבי ערימות על גבי ערימות של אזרחים מתים. בניגוד לאוקטובר שהיה אירוע סינגולרי בזמן, כאן מדובר על אירוע אקטיבי מתגלגל. 

יושבים מנהיגי חמאס באיזשהו חור באדמה איפשהו, רואים איך ישראל משחקת לידיהם, ומחככים ידיהם בהנאה. הם משחקים את ה Long game, והם נותנים לנו בראש. אם ישראל עשתה מאוקטובר סרט, הם יכולים לעשות מאוקטובר נובמבר דצמבר ינואר פברואר (מרץ אפריל... ) מולטיוורס. מה זה כמה עשרות אלפי ילדים מתים בשבילם? יש כאלו למכביר. 

אגב, יש שם לא מעט סרטונים מערוץ הכנסת הישראלי, שמפמפם את הנרטיב שישראל רק רוצה להחריב את עזה ולא מוכנה שאי פעם תהיה להם איזושהי עצמאות. כאילו, "נרטיב", בתכלס מדובר במציאות. 

בעולם מקביל המנהיגים בישראל קוראים מעל כל במה להפסיק את המלחמה בעצמם - "תנו לנו את החטופים ובוא נשב לדבר על איך בונים עתיד יחד" הם אומרים, בידיעה שחמאס לא יקבל את התנאים האלו כי מדובר בפסיכופתים, ואם כן - וואלה, עדיף על מה שקורה כעת. על כל סרטון ילדים מתים מזכירים שישראל רק רוצה לשבת למו"מ, אבל הפלסטינים מעדיפים להחזיק נשים וילדים בני ערובה בשביל - ???. 

בעולם הזה ביבי סמוטריץ ובן גביר מנהלים את ההצגה, והציבור הישראלי איכשהו בסדר עם זה. ביד אחד נותן לפירומנים לשלוט, וביד השניה כותב על הפלסטינים ההזויים שלא מתהפכים על הממשלה שלהם שרק מקדמת הרס ושכול. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בוודאי, במצב הנוכחי צריך להתאמץ להריגש חמלה כלפי הפלסטינאים. ואני כמובן לא מצפה לזה. אני אישית פשוט מאוד לא בטוח ש״הבואו נכנס להם באמא עד הנצחון המוחלט״ זו תוכנית אופרטיבית אמיתית שיש בה משהו חוץ מרצון לנקום בשילוב התעוררות דתית, ואני לא בטוח שההרס של חלקים נרחבים מרצועת עזה משרת, בסופו של דבר, את המטרה בשמה מבוצע. וגם כשאני שומע את התוכנית המהפכנית של המלך ביבי ליום שאחרי - ״נחנך אותם לא להיות נאצים כמו שעשו לנאצים המקוריים״ - אני תוהה: מי בדיוק יעשה את זה? תומכי עליונות יהודית מהקואליציה שלו? ולמה הם יחנכו את העזתים ואיך? גרמניה, סתם בשביל הבדיחה, היא הכלכלה השלישית בגודלה בעולם היום. ישראל תלמד את העזתים איך לבנות את ההייטקס של העתיד? ניגה פליז.

אבל נראה לי רובינו באמת מחזיקים בדיעה די דומה. ישראל צריכה ליזום. וגם צריכה להחליט, מתישהו, אם כולם אנטישמים חלאות עוכרי ישראל, או שבכל זאת, יש לנו פרטנרים ושותפים ובעלי ברית בעולם. מכיוון שבתקשורת מפרסמים עכשיו שהמלך ביבי מנסה לדאוג לנורמליזציה אפילו עם אינדונזיה - כנראה שבכל זאת הכיוון ברור. ואם זה ברור, כנראה שישראל גם צריכה ללמוד להתנהל בהתאם, ולסמוך על השותפים המוסלמים שלה לפחות כמו שהיא סומכת על השם שינהל לנו את הכלכלה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אמנם באיחור, אבל לפחות הוא התחיל לזרוק לעולם את הסיסמאות הנכונות חוץ מרק "נחזיר אותם לעידן האבן" בשביל הבייס פה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

בוודאי, במצב הנוכחי צריך להתאמץ להריגש חמלה כלפי הפלסטינאים. ואני כמובן לא מצפה לזה. אני אישית פשוט מאוד לא בטוח ש״הבואו נכנס להם באמא עד הנצחון המוחלט״ זו תוכנית אופרטיבית אמיתית שיש בה משהו חוץ מרצון לנקום בשילוב התעוררות דתית, ואני לא בטוח שההרס של חלקים נרחבים מרצועת עזה משרת, בסופו של דבר, את המטרה בשמה מבוצע.

אז האמת היא שזה כן משרת. ממספר בחינות:

1. ככל שהלחימה מתעמקת, הזמן משחקת דווקא לטובתנו, לא מדינית החוצה מול דנמרק או שוויץ, אלא פנימית מול עזה. על אף שהעזתים סתגלנים, יש גבול כמה הם יכולים להמשיך ככה. זה בא לידי ביטוי בכמות כפולה ומכופלת של הפגנות נגד חמאס. בהתחלה זה היה ילדים, אח"כ נשים ועכשיו זה עשרות הפגנות של כולם, בפומבי ובאור יום. אז העזתי מקבל אומץ כי הוא מרגיש שחמאס נחלש וכי הוא מתחיל למצות. 

2. הלחץ הצבאי, עובד. לאט, אבל עובד. חושי העולם הופכים לקהים (וניתן להבין, מי זוכר את אוקראינה כבר?) וגם פתאום הדרישות של חמאס קצת מצטמצמות. עוד קצת לחץ והן תצטמצמנה עוד. השאלה היא מתי הממשלה שלנו תישבר בפני הלחץ הפנימי שעומד עליה. יש סיבה שחמאס מבקש הפוגות בלחימה וזה כדי להחזיר את מעמדו כשולט וכדי להכניס תושבי עזה חזרה לבתיהם ההרוסים, בתקווה שלא יהיה להם כוח שוב לפינוי ואז העולם יתערב והלחימה תיעצר. אין כאן מסתורין וזה ברור לכל. אם ישראל לא תיכנע ותמשיך צבאית כמה שתידרש, גם עוד חצי שנה, יהיו לזה מחירים אמנם, חברתיים, כלכליים (ועוד) אבל זה יקדם את המטרות הצבאיות מאוד. מצד שני, החזרת החטופים היא מטרה ערכית שמבדילה אותנו אלפי הבדלות מהאויב וגם היא חשובה. זו לא החלטה קלה ואני לא מקנא במקבלי ההחלטות. 

כל זה לא בא לסתור את העובדה שהממשלה שלנו עושה (כמעט) את כל הטעויות האפשריות בערך, ושמדובר בחדלי אישים חסרי קומפטנטיות שיצרו וימשיכו לצערנו ליצור נזק עצום למדינת ישראל. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמובן שהלחץ הצבאי עובד, רואים את זה יפה מאד. הבעיה פה זה הממשלה כמו שכתבת, שעד לא מזמן לא היו לה שום חזון או תכנית לעתיד, וזה גורם לכל המאמץ הכביר של הצבא להראות מבוזבז.

פורסם

איך בדיוק הלחץ הצבאי עובד?

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

שעד לא מזמן לא היו לה שום חזון או תכנית לעתיד

גם עכשיו לא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...