Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא, חוק המתנות זה שעורכי דין צריכים לייצג אותו במתנה.

• מצחיק 2
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בדיוק עכשיו שמעתי את עודד רביבי ראש מועצת אפרת.

קול מתון מאוד בליכוד שהזהיר ודחף להידברות וחקיקה בהסכמה.

המראיינים ניסו לדחוף אותו לכיוון צדקת בטח היום את צועק "אמרתי לכם".

התשובה שלו עצובה ומשמחת ביחד....זה היה בערך-

"משהו טוב יצא מזה שתהיה ממשלה בצד השני שתוביל מהלכים גדולים כנגד הציבור הימני הבנו שאין מגבלות על מחאה".

ועכשיו חמודים בצד השמאלי של המפה, ניצחתם כנראה ושאפו על הנחישות ועל הדרך ניצחתם את עצמכם.

תפנימו טוב טוב לעולם!!!! שום ממשלה בישראל לא תוכל לפנות גושי התיישבות גדולים גם אם תצנח לנו הזדמנות לשלום אמת עם שכנינו. 

אתם קולטים את השבר? 

(אני רק מדמיין את יו"ר האפוזיציה נתניהו משלהב המונים נגד האליטות שמח לא יהיה פה)

• משעמם 1
  • מצחיק 3
פורסם
Just now, yd b-4 כתב:

אתם קולטים את השבר? 

אתה מנותק מהמציאות ברמות שקשה לתאר. מרוב שאתה חסר בושה בסיסית, כנציג גאה ואופייני של העדר שלך, אתה אפילו לא מבין מאיפה השבר בא.

...

תראו מופתעים: ביבי שיקר לסביבה שלו. שוב. בטח הפעם בהשראת ילדז שלא מרשה לו להתנהג יפה.

אני תוהה באיזו רמה הוא כבר לא מסוגל לא לשקר. נניח הוא בא לקפיטריה בכנסת ושואלים אות אם הוא רוצה סוכר בקפה. מה הוא אומר? זה כמו פרדוקס השקרן? 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

(אני רק מדמיין את יו"ר האפוזיציה נתניהו משלהב המונים נגד האליטות שמח לא יהיה פה)

גם ההמונים שעוד ילכו איתו כבר לא כל כך המונים.

למרות מה שנראה פה, ה-30 מנדטים של הליכוד זה לא 30 מנדטים של ביביסטים, אלה יותר לכיוון ה-25 ליכוד ו-5 ביבי.

אני מדבר על אלה שהם הארדקור, לא כאלה שאוהבים שהוא בראש הליכוד. חוץ מזה הביביסטים לא יוצאים יותר מדי להפגנות.

פורסם
לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

תפנימו טוב טוב לעולם!!!! שום ממשלה בישראל לא תוכל לפנות גושי התיישבות גדולים גם אם תצנח לנו הזדמנות לשלום אמת עם שכנינו. 

אולי.

ואם מחר צונחת לנו הזדמנות אמת לשלום עם שכנינו, הממשלה הזאת הייתה יכולה לפנות משהו?

להשהות חוקים פרסונליים לחודש הם בקושי מסוגלים - אפשר להיות בטוחים שהם לא יוכלו לפנות גם מלונה.

עזוב רגע את יהודה ושומרון, אבל אתה באמת מגדיר את היציאה מעזה כ'מהלך נגד הציבור הימני'?

פורסם

@yd b-4נהפוך הוא. אנשי ה"ימין" (עד היום לא הבנתי מה זה בדיוק) יצטרכו להבין שמי שמקיים את מהדינה זה הטייסים וההייטקיסטים.

הפרזיטים יוכנסו למייבש על תוכנית "לאחסון בארון".

וכנראה שגם לחיילים יימאס להגן על ההזויים מהר הרכה, יצהר ושאר המטורפים. יקח זמן, אבל יקרה מה שקרה בלבנון, צה"ל יפסיק לשמור על מי שיורק עליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

"משהו טוב יצא מזה שתהיה ממשלה בצד השני שתוביל מהלכים גדולים כנגד הציבור הימני הבנו שאין מגבלות על מחאה".

האטימות והשטחיות הזאת בלתי נתפסת.

כל מי שנגד הרפורמה במתווה הנוכחי - הוא שמאל. המחאה היא של השמאל. שר הביטחון מהליכוד - הוא מהשמאל. אפילו דרעי המורשע בעד עצירת החקיקה, כולם שמאל.

הנדסת תודעה במיטבה.

אתה באמת חושב שבמשאל עם הרפורמה הזאת היתה עוברת? באמת נראה לך ש"קומץ אנרכיסטים" יכולים להשפיע על ממשלה ככה? באמת בן אדם, בוא נחשוב קצת. אולי

קומץ האנרכיסטים בעצם יושב בכנסת ולא באמת מייצג את רצון העם? אחרת העם לא היה מתקומם בצורה כזו.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, yd b-4 כתב:

אני רק מדמיין את יו"ר האפוזיציה נתניהו משלהב המונים נגד האליטות

זה אומר שהוא משלהב אותם נגד עצמו? 

• מצחיק 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יוצאים לשביתה כללית במשק. 

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

לפני 25 דקות, MZN כתב:

תראו את הפירומן הקטן - 

במדינה מתוקנת, אחרי ציוץ מלא שנאה והסתה, הייתי אומר שהוא בדרך החוצה מהממשלה. היום? זה רק עוד ציוץ, מהשר לביטחון לאומי, כן?

אמרנו כבר שמדובר בילד בן 3 אפס מאופס.

כל הכבוד ליושב ראש ההסתדרות!

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

יצטרכו להבין שמי שמקיים את מהדינה זה הטייסים וההייטקיסטים.

אומנם אני מסכים עם זה שקול (מבחינת דיעה, לא קול בקלפי) של הטייסים שווה יותר משל מגבניק. אבל שניהם חיוניים, פשוט את אחד מהם יותר קל להחליף...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה בריונות.

כל עובדי התעופה נגד הרפורמה?

כל החברים בהסתדרות נגד הרפורמה?

זו דיקטטורה נטו.

וזה מוכיח את מה שהימין טען כל השנים.

השמאל שולט ביד ברזל במדינה.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 3
פורסם
לפני 42 דקות, MZN כתב:

תראו את הפירומן הקטן - 

במדינה מתוקנת, אחרי ציוץ מלא שנאה והסתה, הייתי אומר שהוא בדרך החוצה מהממשלה. היום? זה רק עוד ציוץ, מהשר לביטחון לאומי, כן?

image.thumb.png.54d61d5ee82c5c5ec38a89b755bc0ecd.png

אישית, התחברתי נורא לתגובה של מירב כהן.

Just now, yd b-4 כתב:

זה בריונות.

כל עובדי התעופה נגד הרפורמה?

כל החברים בהסתדרות נגד הרפורמה?

טענת פה טענה עכשיו אתה צריך להוכיח אותה.

אתה יכול לעשות זאת?למדת את זה בישיבה?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 3 דקות, yd b-4 כתב:

השמאל שולט ביד ברזל במדינה

תמשיך לקרוא לכולם שמאל.

מביא אתכם רחוק.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...