Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

איך זה עובד?

כמה מסים צריך לשלם וכמה ימי מילואים לעשות בשנה כדי שתהיה לי זכות דיבור?

כי לפי הלוגיקה פה, אם למשל חברנו ארתור קוקפיט משלם פחות מסים ממני, אז אין לו זכות להביע דעה בכלל.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, yd b-4 כתב:

תפקידו המקצועי של שר ביטחון  הוא לא להתבטא בגלוי נגד עמדת הממשלה

התפקיד המקצועי זה להיות אחראי על הביטחון.

אם יש משהו שמאיים על כשירות הצבא ופוגע בביטחון, זה באחריותו. עכשיו זה כבר לא, כי פיטרו אותו. לפחות הוא לא ירשם בהיסטוריה כשר הביטחון שפגע בביטחון המדינה.

אתה זוכר את הטריבונות שקרסו בגבעת זאב ואנשים נמחצו למוות? אז זה בערך אותו דבר. מי שאחראי לבטיחות מתריע, לא מקשיבים לו, הוא מסיר מעצמו אחריות, ואז קורה אסון. במקרה הזה אולי עוד אפשר למנוע את האסון.

אתה חושב שאם לא היתה סיבה אמיתית, הוא לא היה מתבטא נגד עמדת הממשלה? מה, יש לו נטיה להרס עצמי והוא מחפש להרוס לעצמו את הקריירה בשביל תעלול תקשורתי? 

BTW, רק היום קיבלתי צו מילואים לסוף חודש מאי. אתה רוצה ללכת במקומי כמו שהצעת קודם?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 8

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רצוי שזה יהיה יותר מאפס ימי מילואים ואפס מיסים, ואז תוכל אולי לדבר על מי פריבילג ומי לא.
מה שאני לא מבין זה למה כל עבריין הכי פשוט יושב במעצר עד תום ההליכים במשפטו, וכבוד ראש הממשלה לא ?

• רעיון טוב! 2

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

איך זה עובד?

מתחננים שתדבר

אבל חוץ מבלבולי מוח אתה לא אומר שום דבר

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

איך זה עובד?

יש לו זכות דיבור אבל לבוא בטענות לאנשים שמתנדבים למילואים (תן לי לגלות לך סוד, כל מי שעושה מילואים מתנדב) שהם לא באים כשהם בכלל לא מתגייסים?
לבוא בטענות שהכלכלה פה קורסת כשהוא בכלל לא חלק ממנה ורק תורם לקריסה שלה?
לא לזה אין לו זכות, כלומר הוא יכול לברבר על זה אבל איך אומרים מענייין את ה... מה הוא חושב.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 23 דקות, yd b-4 כתב:

אני משוכנע במשהו אחד. 

שמזיזים לכם את הגבינה- מבחינתכם לשרוף את הכל.

לפרק את הצבא הכלכלה ה-כ-ל בלי שום טיפת אחריות.

רָשָׁע מָה הוּא אוֹמֵר? "מָה הָעֲבֹדָה הַזֹּאת לָכֶם?" (שמות יב כו), לָכֶם - וְלֹא לוֹ.

נוח לך שאחרים משרתים.

מי שמנסה להזיז לך את הגבינה נהיה "סרבן"  ?

• אהבתי 3

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

איך זה עובד?

כי לפי הלוגיקה פה, אם למשל חברנו ארתור קוקפיט משלם פחות מסים ממני, אז אין לו זכות להביע דעה בכלל.

טענת כרגע טענה. עכשיו בוא תוכיח אותה או שאתה הולך לתת לי תירוץ פאתטי שאתה לא יכול כי אתה צריך להקריב קורבן לאדון שלך הבן חרא של הנאשם?

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

BTW, רק היום קיבלתי צו מילואים לסוף חודש מאי. אתה רוצה ללכת במקומי כמו שהצעת קודם?

אתה הולך להתחמש בנשק וכדורים?

שביתה של השלטון המקומי, שביתה של ההסתדרות ושביתה של רופאים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני לא הולך, אח שלי יחליף אותי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • מצחיק 6
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, gadik6 כתב:

גם לקבוע שכולם נגד המהפכה. עברת טייס טייס או אלוף אלוף ושאלת?   אתה שומע את המיעוט הרועש, אבל זה לא בהכרח מייצג את הרוב.

בקשר לטייסים, אני מכיר אחד מהם. לפי דבריו מדובר ברוב מוחלט/כמעט כול טייסי מילואים. אלה הם הכי מנוסים שמבצעים ומתאמנים על דברים הכי מסובכים כבר הרבה שנים. ובמקרה הצורך יטוסו למדינות רחוקות. לא גיליתי כאן שום סוד צבאי, זה בעצם מה שאמר גלנט בצורה קצת יותר מעורפלת. 

לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

סמוטריץ' מדבר שטויות אבל הוא עדיין לא שם ילדים פלסטינים בתאי הגזים

אבל מניח שאין לו בעיה לשים אותם על המנגל.

לפני שעתיים, arturkopit כתב:

May be an image of ‎1 person and ‎text that says '‎Hallel Bitton Rosen @BittonRosen רוזן ביטון הלל -מירי גלנט של כממליפו לאוויר שנזרק מפתיע שם רגב.‎'‎‎

אני לא יודע מי יותר מטומטם הליצן הזה או המפגר שזרק את השם שלה באוויר.

מה בעיה, הרי היא תא"ל 🤣🤣🤣

פורסם

חזרתי מבחוץ.

חצות הליל ויש אנשים בצמתים (טבעון, נהלל, ישי)

חצות! אפס ארגון! ולא מדובר על מרכז ת"א

בשניה שההצהרה הזו פורסמה אנשים פשוט, בדיוק כמוני, זרקו את הדברים מהידיים ויצאו החוצה.

אני לא חושב שמישהו ציפה לתגובה כזו (וכזו אינטנסיבית) ולכן לפתע פתאום אנחנו רואים שתהליך החקיקה הלילה עצר.

בדבר אחד אני בטוח, אם מישהו ינסה להמשיך לדחוף את זה במורד הגרון של כולנו, זה ממש לא יעבור בשתיקה.

• אהבתי 6
פורסם

עכשיו יצאה הודעה שביבי יידחה את החקיקה והשרשור שקט?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...