Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

אתם יודעים שיש כאן אפשרות "להשתיק" חבר פורום כך שלא תראו את מה שהוא כותב

אבל אנחנו נהנהים לצחוק מהבדיחות שאתה מספר.

• מצחיק 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
Just now, Pika007 כתב:

זה שראש הממשלה המדובר מפר את הסכם ניגוד העניינים שהוא חתום עליו מכשיר להוציא אותו לנבצרות.

הסכם ניגוד עניינים מטופש ולא הוגן. 

מטופש- כי תכלס כולם יודעים שכולם יודעים שמי שתכלס מורה על התקדמות הרפורמה או ריכוכה הוא נתניהו גם אם הוא לא מתבטא בתקשורת על כך.

לא הוגן- לסתום לראש ממשלה את הפה בנושא הכי בוער במדינה. 

Just now, Pika007 כתב:

שפויים? אנחנו שפויים מאוד. רציתי לכתוב "אם אתה לא מבין למה לפטר את שר הבטחון שעשה את תפקידו המקצועי כמצופה ממנו זה רע אתה בלה לה לנד"

אבל ידוע לנו כבר לא מעט עמודים שאתה בלה לה לנד.

אין לך מושג מה בעצם קרה הערב ולמה זה הוציא אנשים לרחובות.

תפקידו המקצועי של שר ביטחון  הוא לא להתבטא בגלוי נגד עמדת הממשלה.

אי ןקשר בין התחומים. ועובדה שלכל ממשלה שהייתה כאן גם עם מדיניות שונה נמצא שר ביטחון מתאים.

לא מתאים לו ?  יכל להתפטר. 

מה שהוא עשה זה מעשה בנט -על זה בלתי אפשרי לסלוח והוא מן הסתם ידע מכך ורצה לקצור קרדיט עתידי.

Just now, Pika007 כתב:

and yet again, כרגע אתה בשלב בו אתה משוכנע שלך יש מה להרוויח אם תקום פה דיקטטורה תאוקרטית, אז אתה תהיה גם בעד מה שלא לגיטימי. עד היום שתבין.

אני משוכנע במשהו אחד. 

שמזיזים לכם את הגבינה- מבחינתכם לשרוף את הכל.

לפרק את הצבא הכלכלה ה-כ-ל בלי שום טיפת אחריות.

אני כשלעצמי לא חושב שהפירוק כרגע יקרה.

הבעיה היא שמעכשיו שום ממשלה לא תוכל ליישם מדיניות בפועל. תמיד יהיה חצי עם שלמד שאפשר "לשרוף את האסמים" כשלא מרוצים.

במילים פשוטות- אין מצב שההתנתקות היתה יוצאת לפועל היום.

לפני 1 דקה, arturkopit כתב:

אבל אנחנו נהנהים לצחוק מהבדיחות שאתה מספר.

אם אתה מי אני שאמנע ממך את ההנאה. 

בכיף :)

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

מאיפה עזות המצח בתור "נציג הציבור בפורום" שלא עובד, לא הולך לצבא ולא תורם לכלכלה להגיד לנו האנשים שמחזיקים פה את הכל, עובדים, משלמים מיסים עושים מילואים דברים כאלה?
מפריע לכם שהצבא מתפרק? לכו לצבא.
מפריע לכם שהכלכלה מתפרקת? לכו לעבוד.
כמו שאמרתי קודם לך תתפלל בזה אתה טוב ועם מה שקורה עכשיו לא יזיקו תפילות, גם אם אני לא מאמין שהן עוזרות באמת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 14 דקות, yd b-4 כתב:

אני שמעתי לפחות את חלקם מצהירים מפורשות לא להסתפק בביטול הרפורמה אלא בשינוי "החוזה" בין העם למדינה.

ממה שאני מכיר מדובר על ליברמן אבל לא כל כך עוקב אחרי הנושא. בעיקר החדשות שלי מגיעות מפה ומהטלגרם.

האם זו הדרך הנכונה, אני לא יודע אבל בהחלט צריך להפסיק את החקיקה אבל אני לא מכיר מספיק בשביל להבין מה כדאי או לא.

ממה שאני מכיר ויודע, אנחנו בדרך למדינה פחות דמוקרטית. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

אני כשלעצמי לא חושב שהפירוק כרגע יקרה.

הבעיה היא שמעכשיו שום ממשלה לא תוכל ליישם מדיניות בפועל. תמיד יהיה חצי עם שלמד שאפשר "לשרוף את האסמים" כשלא מרוצים

אני מוכן לקבל שביתה של החרדים. 

יפסיקו ללמוד? 

יפסיקו לעבוד?

אני יודע, סרבנות בצבא.

רגע...לא טוב...

• מצחיק 6

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 1 דקה, ArikM כתב:

אני מוכן לקבל שביתה של החרדים. 

יפסיקו ללמוד? 

יפסיקו לעבוד?

אני יודע, סרבנות בצבא.

רגע...לא טוב...

יפסיקו להתפלל......

• מצחיק 3

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 8 דקות, yd b-4 כתב:

אני משוכנע במשהו אחד. 

שמזיזים לכם את הגבינה- מבחינתכם לשרוף את הכל.

נשמה, אתה לא משלם מיסים. אתה לא מתגייס לצבא. אתה מתגאה בכך שאתה משתמט ולא משלם מיסים.

לך לבית כנסת ותתפלל הרי שום דבר אחר אתה לא יודע לעשות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

@yd b-4 תשמע,

שנים שאנשים כאן משלמים מסים, עושים מילואים וסוחבים על הגב שלהם הרבה מעל למשא הממוצע של אזרחים במדינה מערבית מתוקנת.

והם עשו את זה גם כשמדיניות הממשלה הייתה רחוקה מההשקפה האישית שלהם.

אני כבר 25 שנה מוצא את עצמי בדרך כלל באופוזיציה ואני ימני.

אבל כרגע, הצד השני עסוק בביזה, לא במדיניות.

ביזה והבטחת הביזה שנים קדימה, ושתישרף המדינה.

לא יקרה.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 20 דקות, arturkopit כתב:

איזה ימין בדיוק?החרדים והחרדלים שלא מתגייסים ולא משלמים מיסים?או הכוונה לביביסטים שמעדיפים שהמדינה תשרף העיקר שסמולנים יסבלו?

מי שאני מכיר והוא צעיר ומצביע לליכוד , לרוב לא מתגייסים (הרי חצי מהיהודים לא חרדים לא מתגייסים).

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

הסכם ניגוד עניינים מטופש ולא הוגן. 

מטופש- כי תכלס כולם יודעים שכולם יודעים שמי שתכלס מורה על התקדמות הרפורמה או ריכוכה הוא נתניהו גם אם הוא לא מתבטא בתקשורת על כך.

לא הוגן- לסתום לראש ממשלה את הפה בנושא הכי בוער במדינה. 

תפקידו המקצועי של שר ביטחון  הוא לא להתבטא בגלוי נגד עמדת הממשלה.

אי ןקשר בין התחומים. ועובדה שלכל ממשלה שהייתה כאן גם עם מדיניות שונה נמצא שר ביטחון מתאים.

"הסכם מטופש"

בעיה של נתניהו שחתם עליו. זה הסתם מחייב מבחינה משפטית. אם שנינו נעשה הסכם שבו כתוב שאתה חייב לי 10 שקלים על כל פעם שאני אומר "שניצל", זה מה שיהיה ולא משנה עד כמה "מטופש" ההסכם מבחינת פלוני אלמוני.

זה מצחיק, בהמשך הפוסט אתה מבקר את זה שמישהו לא מקיים תפקיד/הסכם, אבל ממש בתחילתו אומר "אה, חפיף שהוא לא מקיים מה שהוא חתום עליו, זה מטופש"

זה לא לסתום לראש הממשלה את הפה. זה למנוע מפוליטיקאי לעסוק בנושא הנוגע לו אישית, לכן זה נקרא "ניגוד עניינים"

בקשר לתפקיד ראש הממשלה- שמע, אם זה מה שאתה חושב, אתה טיפש.

אני לא אומר "טיפש" כי אני רוצה להעליב אותך, אני אומר את זה כי אחרי מאות עמודים שבהם בערך כל דבר במערכת המדינית של ישראל הוסבר (ואתה היית פה. אני יודע את זה כי גם אני הייתי פה) אתה עוד מסוגל לפלוט דבר כזה דבילי מהפה.

תפקיד שר הבטחון להציג את עמדת משרד הבטחון והמצב כפי שמשוקף לו.

אם המצב שמשוקף לשר הבטחון הוא שבצבא עלול להתחולל אי סדר במידה וינקטו צעדים מסוימים, עליו לדווח את זה במיידי על מנת שיוכלו לקחת צעדים. איזה צעדים? אני לא אומר. 

לשר הבטחון האפשרות להמליץ על איזה צעדים כדאי לנקוט כדי לטפל במצב.

זה בדיוק מה שהוא עשה. תפקוד מקצועי למהדרין.

אה, וכמובן משעשע שאתה מדבר על הגינות, תדאג שהמגזר שלך ירים קודם כל את המשקל של עצמו, אחרי זה נדבר. 

לגבי הפירוק- הלוואי ולפחות זה יקרה, באיזשהו חלום באספמיה נגיע למצב שטפילים (ולא משנה מאיזה מגזר ומאיזה סוג) יעופו על טיל מכל מערכת סיוע ציבורי עד כמה שניתן.

לא אלו שלא שפר עליהם מזלם- רק טפילים.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

מי שאני מכיר והוא צעיר ומצביע לליכוד , לרוב לא מתגייסים (הרי חצי מהיהודים לא חרדים לא מתגייסים).

תאכלס זאת לא הפתעה. בסוף של דבר יש המון דימיון בין 2 הקבוצות.

פורסם
לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

מוזמנים בחום להשתמש בו.

גם אם אני לא מסכים ואני חושב שהבנאדם טוחן את המוח והוא אדיוט שימושי אני לא ישתיק אף אחד. 

שתבין, אתה לא מפריע לי בכלל וזה מעניין לשמוע אותך ולקרוא מה אתה חושב.

אל תיקח את זה אישית, זה מכוון לכלל האנשים פה.. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

@Pika007 למה אתה מנהל איתו דו שיח בכלל? למה אתה לוקח אותו ברצינות? למה אתה משקיע בו זמן?
הבנאדם הזה צריך לנשק לנו את הרגליים כל יום ולהגיד תודה. הוא לא צריך להגיד תודה לאלוהים הוא צריך להגיד תודה לנו.
במקום זה יש לו עזות מצח עוד לבוא בטענות. עזוב, שלח אותו להתפלל וגם זה יותר מדי יחס.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 15 דקות, yd b-4 כתב:

זה גם ככה קורה עכשיו

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 23 דקות, yd b-4 כתב:

מוזמנים בחום להשתמש בו.

למה? אתה התזכורת היומית למה יהיה פה רק רע יותר. זה גם חשוב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...