Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

זה ברור אבל אנחנו ממש לא שם ולא קרובים אפילו לזה.

רון בן ישי טוען שכל המהלך מול מערכת המשפט נועד להכשיר את הקרקע בדיוק בשביל זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 48 דקות, gadik6 כתב:

ההצעה הזאת אומרת

הצעה או חוק?

המחוקק קבע עונשי מינימום בעבירות מין ובעבירות אלימות במשפחה

כל עוד לא כתוב "בפועל", מאסר הוא לרבות מאסר על תנאי. רוצה שיהיה בפועל? תדייק בחוק.

"בדיון הוועדה על הצ"ח הפרטית של חה"כ ביטן לקביעת עונשי מינימום בעבירות נשק הודיעו נציגי משרד המשפטים כי הם מתנגדים לקביעת עונשי המינימום המוצעים..."

זאת מהות הדיון. צד אחד מעלה הצעה, צד שני מסכים או מתנגד, והמחוקק מחוקק. לא חוקקתם כי קיבלתם את ההתנגדות? אל תתלוננו אחרי זה.

"חוק המסתננים" - בג"צ פסל שלוש פעמים תיקונים לחוק, לפי השקפתו. אפשר להתווכח אם זה נכון או לא, אבל עובדה שאין דבר כזה פשוט לחוקק חוק כי הממשלה החליטה

כי החוק שהתקבל נגד חוק יסוד. ככה המערכת עובדת. וראית היום עם חברך סמוטריץ' מה קורה כשיורקים בפנים לכל העולם, וארה"ב בראשו.

אם הוא ירצה הוא יכול לעבוד שם גם 3 משמרות ביום ויהיה מקום לעוד (לא באמת, אבל רק כדי להמחיש את עומס העבודה)

שיעבדו חכם, לא רק הרבה. רוב מי שמשוחרר מהארכות מעצרר או חומק מעונש זה עקב עבודת ראיות גרועה של המשטרה. 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

כמדומני לא. יש לי חבר שעובד שם באזור (ולא כשוטר רגיל). בוא נגיד שעבודה ממש לא חסר להם.

אם הוא ירצה הוא יכול לעבוד שם גם 3 משמרות ביום ויהיה מקום לעוד (לא באמת, אבל רק כדי להמחיש את עומס העבודה).

אז אתה טוען שהבעיה היא תקציבית וכוח אדם. ולא פרקליטות ולא עונשים ולא שופטים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

הם מתנגדים בדיונים. זכותו של המחוקק לקבל או לדחות את ההתנגדות

זה מה שהם עושים עכשיו וכולם צועקים איך לא מקשיבים לגורמי מקצוע.

פורסם

טוב, אז אחד הטייסים הודח, https://www.ynet.co.il/news/article/ryb2vsdyn

חלק מהטייסים מקפיאים את ההתנדבות. מעניין מה יהיה עם שאר טייסי המילואים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 41 דקות, RK כתב:

כל עוד לא כתוב "בפועל", מאסר הוא לרבות מאסר על תנאי. רוצה שיהיה בפועל? תדייק בחוק.

רוצה שדרעי יורחק לצמיתות בעסקת טיעון? תרשום לצמיתות. אל תשאיר פתח להסברים של התחום האפור.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

רוצה שדרעי יורחק לצמיתות בעסקת טיעון? תרשום לצמיתות. אל תשאיר פתח להסברים של התחום האפור.

קטעים איתך, תישאר. כשמצהירים מה שהוא הצהיר, ומתנסחים איך שהוא התנסח, 3 חודשים זה לא מה שמתכוונים. אבל שים לב, אתה אשכרה לא רואה שום פסול בשר מורשע 3 פעמים, על מזבח לדפוק את מי שנתפס בעיניך כצד שכנגד. וזאת תמצית ההתנגדות. למחנה שלך הערך היחיד (ו-CX מדגים את זה היטב) זה לדפוק את הצד השני. לא מעניין אם יהיה טוב במדינה, אם נחיה טוב, אם העולם לא יפנה לנו עורף - כל זה בולשיט. העיקר שסוף סוף נדפוק את האשכנזים/מפא"י/ישראל הראשונה. ולא נשב עם ערבים.

לפני 12 דקות, Gosser1860 כתב:

טוב, אז אחד הטייסים הודח

עם כל ההזדהות שלי איתם, זה מוצדק. אבל המחאה עשתה את שלה, אין ספק. אני מרשה לעצמי להניח שאם הוא אל"מ במילואים הוא כבר לא ממש לוחם חוד חנית, אלא באמת היה יותר סוג של קול ברקע. הדחת פשרה ראויה בנסיבות העניין.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אני לא מעורה בעניין עם דרעי, אבל בהנחה ולא כתוב שם לצמיתות, כמו שיובל מציין, אז איך זה שונה ממאסר מול מאסר בפועל?

רק שיהיה ברור, אני בהחלט הייתי שמח אם אנשים כמו דרעי (או אולמרט) היו מנועים מלחזור לכנסת, אבל אי אפשר להצדיק "תחום אפור" כשנוח לך, ואז מצד שני להסביר למה בעצם זה לא בסדר.

לפני 27 דקות, David32 כתב:

אז אתה טוען שהבעיה היא תקציבית וכוח אדם. ולא פרקליטות ולא עונשים ולא שופטים.

איפה טענתי את זה?   זה בא בתגובה לטענה שלך שהם לא עושים את העבודה והכל נמצא בטיק טוק.

תקציבים וכח אדם זה גורם אחד (ואולי גם איכות העבודה).

הפרקליטות והשופטים זה בעיה נוספת, לא פחות חמורה.

אנשים פה מתלוננים כל הזמן על בתי משפט, על ענישה מקלה, על ניתוק של השופטים, אבל כשהם מדברים מפוזיציה, אז פתאום השופטים הם לא "בעיה".

יש סיבה לכך שלרוב הציבור אין אמון "רב" בבית המשפט (ובבית המשפט העליון בפרט).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 15 דקות, Gosser1860 כתב:

טוב, אז אחד הטייסים הודח, https://www.ynet.co.il/news/article/ryb2vsdyn

חלק מהטייסים מקפיאים את ההתנדבות. מעניין מה יהיה עם שאר טייסי המילואים.

:(

חשבתי שמח"א ינהג יותר בחוכמה ויצליח להמנע משחרור השד הזה מן הבקבוק.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 4 דקות, קורן בן אשר כתב:

הוא לא יכול, כי זה סירוב פקודה. אז עשה מה שעשה, לקח אל"מ (בכל מקרה כנראה אחד שכבר לא טס כל כך הרבה ודי קרוב לגיל שבו פורשים מטיסה קרבית) והקריב אותו, אחד בשביל להשאיר את היתר. משפט שלמה עם כנפיים.

לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

אנשים פה מתלוננים כל הזמן על בתי משפט, על ענישה מקלה, על ניתוק של השופטים, אבל כשהם מדברים מפוזיציה, אז פתאום השופטים הם לא "בעיה".

יש סיבה לכך שלרוב הציבור אין אמון "רב" בבית המשפט (ובבית המשפט העליון בפרט).

מתלונן מי שלא מכיר את המערכת. מי שמכיר, מתלונן על דברים אחרים לחלוטין (שבהחלט דורשים תיקון), אף אחד מהם לא מקבל התייחסות ברפורמה המזוויעה הזאת.

חוסר אמון הציבור בבית המשפט העליון הוא תוצאה ישירה של פרופגנדה. 

• אהבתי 2

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 15 דקות, RK כתב:

עם כל ההזדהות שלי איתם, זה מוצדק. אבל המחאה עשתה את שלה, אין ספק. אני מרשה לעצמי להניח שאם הוא אל"מ במילואים הוא כבר לא ממש לוחם חוד חנית, אלא באמת היה יותר סוג של קול ברקע. הדחת פשרה ראויה בנסיבות העניין.

יאפ, אני חושב שאתה צודק. סוג של פשרה כדי להרגיע את הטייסות האחרות. המחאה עשתה את שלה בצורה משמעותית. אני חושב שזה בין הגורמים לכך שהתקליט של רוטמן השתנה והיום הוא כבר אומר בפה מלא "אני בעצמי לא חושב שצריך להעביר אותה ככתבה וכלשונה כפי שהצעתי בטיוטה".

מצד שני, באמת חבל על הטייס, כי כנראה לאל"מ במילואים יש לא מעט מה לתרום לדור הצעיר יותר.

לפני 4 דקות, קורן בן אשר כתב:

איזו ברירה יש לו? 

מדובר בחייל מילואים, לא מתנדב. אז הקריב אותו. הוא כנראה לקראת סוף קדנציה קרבית וזה עדיף על אי טיפול בסוגיה. אבל המחאה כנראה עשתה את שלה. ע"ע המכתב של סמוצ', סמי פניית פרסה של רוטמן, הנציג של ביבס שמדבר על פשרה בפה מלא וכו'.

---

נראה שהצד השני באמת לא ציפה לתגובה כזו. גם המצב הדמוגרפי עוד לא מאפשר להעביר את החוקים כמו שהם היו רוצים. לא נורא, ינסו שוב בהמשך.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 23 דקות, RK כתב:

קטעים איתך, תישאר. כשמצהירים מה שהוא הצהיר, ומתנסחים איך שהוא התנסח, 3 חודשים זה לא מה שמתכוונים. אבל שים לב, אתה אשכרה לא רואה שום פסול בשר מורשע 3 פעמים, על מזבח לדפוק את מי שנתפס בעיניך כצד שכנגד. וזאת תמצית ההתנגדות. למחנה שלך הערך היחיד (ו-CX מדגים את זה היטב) זה לדפוק את הצד השני. לא מעניין אם יהיה טוב במדינה, אם נחיה טוב, אם העולם לא יפנה לנו עורף - כל זה בולשיט. העיקר שסוף סוף נדפוק את האשכנזים/מפא"י/ישראל הראשונה. ולא נשב עם ערבים.

לפעמים אתה רושם דברים נכונים, לפעמים מבלבל את השכל.

מבחינתי דרעי צריך לשבת בכלא, ולפחות לא להיות בפוליטיקה, ואמרתי את זה כבר כמה פעמים. אחת הסיבות שגורמות לי להתאכזב מבן גביר זה שהוא מתעסק בטרילוגיית חוקים הפרסונליים האלה במקום לתת לביבי אולטימטום לדברים שקשורים לתפקיד שלו.

מי שאמורים להגן עלי מחברי כנסת מושחתים זה היועמש ובתי המשפט, אבל הם גררו משפט במשך כמה שנים טובות, וחתמו על הסכם שלא היה סגור ב100 אחוז במקום לסגור את כל העניין בחצי שנה עם קלון ולשלוח אותו הביתה. במקום שיהיה רשום שחור על גבי לבן אנחנו מתעסקים בסביר/לא סביר.

שאר ההודעה שלך זה סתם להראות כעס/התנשאות/זלזול בשאר מצביעי הימין כמו תמיד.

פורסם

מדובר במי שעד לא מזמן היה מפקד בסיס של חיל האוויר.

כמובן, לא אדם שאפשר להשוות את התרומה שלו למדינה מול מאי גולן, טלי גוטליב, גלית דיסטל, שלמה קרעי וכמובן שמחה רוטמן ובצלאל סמוטריץ'.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

שאר ההודעה שלך זה סתם להראות כעס/התנשאות/זלזול בשאר מצביעי הימין כמו תמיד.

לא מצביעי הימין, מצביעי הליכוד. פליטי ביבי שהוא (ואתה) מתעקש לקרוא לשם "שמאל" יותר ימנים ממנו, תמיד היו ותמיד יהיו. ולשם הקול שלי נתון, לפחות במערכות הבחירות האחרונות. נראה מה יהיה בבחירות הבאות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, RK כתב:

חוסר אמון הציבור בבית המשפט העליון הוא תוצאה ישירה של פרופגנדה. 

וההפגנות ממומנות על ידי ה-CIA וביל גייטס.

בוא, זה מאוד קל לצאת מנקודת הנחה שכל מי שלא חושב כמוך מטומטם שניזון מישראל היום במקרה הטוב והעמוד של הצל במקרה הרע.

בית המשפט "הרוויח" את היעדר האמון בו ביושר רב. האם חלק מזה נגרם מפופגנדה?   בהחלט סביר להניח, אבל לדעתי מדובר בחלק קטן.

אני גם מרשה לעצמי להניח שמשבר האמון לא נוגע רק למצביעי ביבי.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...