Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 28 דקות, falou כתב:

למשל, אם מישהו חושב שבכוח צבאי נגרש מכאן את רב הציבור הערבי/פלסטיני באשר הוא.

או, בצד השני, מי שרוצה מדינת כל אזרחיה על-מלא, בלי ציביון יהודי. גם זה לא עובר אצלי.

או ביטול בחירות

יש דברים שמבחינתי שתיחרב המדינה ושהוא לא ייתרחש.

יש קווים אדומים.

זה ברור אבל אנחנו ממש לא שם ולא קרובים אפילו לזה.

זה שיש מיעוט הזוי שרוצה דברים כאלה זה לא קרע אלא אוסף הזויים שתמיד היו ותמיד יהיו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

ה"שמאל" אחראי לפילוג ולמצב לא פחות מביבי. 

זה לא הייתה סיסמת הבחירות הלא רשמית באחת המערכות האחרונות, מפלגות רק לא ביבי?   אין שום מצע פרט לזה.

שתויות. כן, היו אנשים לא מוכנים מניסיון העבר לשבת ביחד עם מישהו שכבר דפק אותם פעם אחד. אבל עמדותיהם חברתיות/כלכליות/ביטחוניות היו ידועות היטב. סיסמה "רק לא ביבי" המציאו דווקא אנשים של ביבי לצורכי תעמולה.

לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

אפשר גם לטעון שההקצנה ימינה, ובחירה באנשים כמו בן גביר, לא באה משום מקום.

מדובר בתגובת נגד לחוסר המשילות של המדינה, היעדר אכיפה, בתי משפט מנותקים, הפשיעה הגואה במגזר הערבי ובערים המעורבות, דוגמת הפרעות בשומר חומות ועוד.

ימין נמצא בשלטון מ-1977 עם כמה הפסקות קצרות. מתוך זה 15 שנים אחרונות ביבי. אז אם ישנם טענות על  "חוסר המשילות של המדינה, היעדר אכיפה, בתי משפט מנותקים, הפשיעה הגואה במגזר הערבי ובערים המעורבות" ברור למי צריך להפנות אותם.

• אהבתי 2
פורסם

העמדות של לפיד למשל ידועות?

כל יומיים הוא משנה את דעתו או אומר משהו אחר.

זה שעשו לך שטיפת מח שרק ביבי מחרטט זה כבר משהו אחר. ברוך הבא לפוליטיקה, שם כולם מחרטטים ומשנים את דעותיהם בהתאם לפוזיציה.

וגם הדתיים/בן גביר מתלוננים שביבי לא עומד בהבטחות, אבל עדיין הם מוכנים לבלוע את זה כדי להישאר בממשלה. 

גם לטעון שרק לא ביבי זה המציאו אנשי ביבי. אז מה זה אומר, שהשמאל זה אסופה של מטומטמים שקל לעשות עליהם מניפולציות?

גם ההפגנות עכשיו זה חברים של ביבי ארגנו?

וחוסר המשילות זה לא טענות, זה הסבר להקצנה של חלק מהציבור, אבל ספציפית לבתי המשפט ולפרקליטות בהחלט אפשר לבוא בטענות.

פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

אתה מזכיר לי מהנדס שסירב לקבל מוצר מנירוסטה לסביבה קורזיבי כי הוא כתב במפרט פלדה צבועה אפוקסי.

אני רוצה מנהיג שחושב ומחליט בהתאם למצב ולא בהתאם למה שאמר לפני שנתיים.

לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

זה שעשו לך שטיפת מח שרק ביבי מחרטט זה כבר משהו אחר. ברוך הבא לפוליטיקה, שם כולם מחרטטים ומשנים את דעותיהם בהתאם לפוזיציה.

וגם הדתיים/בן גביר מתלוננים שביבי לא עומד בהבטחות, אבל עדיין הם מוכנים לבלוע את זה כדי להישאר בממשלה. 

כולם מחרטטים. אף אחד לא מוכן להאמין לביבי כי הוא דפק את כל מי שהאמין לו.

לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

גם לטעון שרק לא ביבי זה המציאו אנשי ביבי. אז מה זה אומר, שהשמאל זה אסופה של מטומטמים שקל לעשות עליהם מניפולציות?

הפוך. הסיסמא הזו נועדה לדבילים של הימין שיצביעו דווקא ביבי כי אחרים לא רוצים אותו.

לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

וחוסר המשילות זה לא טענות, זה הסבר להקצנה של חלק מהציבור, אבל ספציפית לבתי המשפט ולפרקליטות בהחלט אפשר לבוא בטענות.

כשאתה 15 שנים רציף על ההגה אתה לא יכול להאשים אחרים שהספינה לא הגיע לנמל שאתה רוצה.

15 שנים בחרתם לא לשנות כלום ולהרוס את המשילות אז כמה מטומטם צריך להיות כדי להאמים שהפעם זה ישתנה.

• אהבתי 5

פורסם

הבעיה הגדולה בעיניי (ועוד כאחד שבכלל לא שירת)

היא הכנסת הפוליטיזציה לצבא.

מתארגנות קבוצות שמודיעות רשמית שאם הממשלה מעבירה חוקים שלא באים להם טוב בעין. הם פשוט ישביתו את מערך האויר ויחידות מיוחדות.

אין לי מושג באיזה היקף באמת זה בשטח. אבל אם לא העיפו אותם על טיל כנראה שההיקף רחב. ויש באיומים שלהם פוטנציאל נזק משמעותי.

אבל עצם הרעיון הוא בומרנג לכולנו.

נניח מחר מבשילים תנאים להסכם שלום עם הפלסטינים. וקמה ממשלה בישראל שיכולה להוביל מהלך כזה.

נראה לכם הימין ישתוק ולא ילמד איך עובדים?

בא נכליל רגע בצורה גסה ונניח שביחידות המיוחדות/מערך הלחימה בחיה"א רוב המשרתים הם מהשמאל.

רוב אנשי המערך הטכני והלוחמים הפשוטים מורכבים מאנשי ימין. (בבה"ד 1 מחצית מהצוערים הם בוגרי הציונות הדתית למשל)

מה הממשלה תעשה אם חצי מהכח הלוחם יודיע שהוא פורש?

פורסם

קודם כל אני נגד סרבנות בכל מה שקשור למערכות הביטחון.

מה שהם אומרים במידה רבה של צדק זה שיוצרים מצב בו הממשלה יכולה לפעול בניגוד לחוק, לפעות נגד פסיקות ולשלוח אותם לבצע פעולות לא חוקיות שיסבכו אותם אישית בעולם.

אם נקביל את זה לעולם שלך, היית מוכן להישמע לרב כלשהו שלא בחרת ואתה לא נמנה עם חסידיו שפוסק בניגוד למועצת הרבנים העליונה או בניגוד לחוקי התורה המפורשים?

הבסיס לסירוב שלהם הוא לא ימין או שמאל (רובם המכריע התגייס, הוכשר ועשה את כל שירותו תחת שלטון ימין) אלא ביטול עליונות החוק שהיא הבסיס לכל משטר לא דיקטטורי.

• אהבתי 3

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

מתארגנות קבוצות שמודיעות רשמית שאם הממשלה מעבירה חוקים שלא באים להם טוב בעין. הם פשוט ישביתו את מערך האויר ויחידות מיוחדות

מה לעשות שמי שלמי שמשתתף במשחק יש יותר משקל מאשר למי שרק צועק מהיציע? מה תעשה, תביא צבא של שכירים מאסיה?

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, yd b-4 כתב:

זה בדיוק מה שכתבתי לפני שבוע.

המחסום הזה נפרץ ונגרם נזק כמעט בלתי הפיך, ברגע שהשירות הצבאי הפך לקלף מיקוח.

אבל האשמה היא לגמרי על מי שרץ להפיכה משפטית בלי להבין שאי אפשר לדחוף פה כזה דבר רק כי ״יש לנו רוב״.

לפני 14 דקות, yd b-4 כתב:

עכשיו תבין איך חילונים מרגישים כשהציבור החרדי מקשיב לרבנים ומצפצף על הנחיות הממשלה בזמן מגיפה.

ציבור שחוסם כבישים ומפגין באלימות כל פעם שגוף ממשלתי לא מתיישר עם ההוראות של הרבי.

יש לכם חלק גדול מאוד בפירור האחדות של העם פה.

• אהבתי 4
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 48 דקות, yd b-4 כתב:

זה בגללך. קו ישר מאוד מחבר בין זה שאתה והמחנה שלך לא תורמים למדינה, חציית הגבולות במהפכה המשפטית עכשיו, והעדר רצון הולך וגובר אצל רבים וטובים להמשיך לתרום.

יש גבול כמה אנשים מוכנים להיות פראיירים, אתה יודע.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 30 דקות, gadik6 כתב:

בטוח. איש מרכז/ימין ליברלי שמתנגד לכפייה דתית, אבל מוכן לפשרות. אמת הייתי מעדיף את האבא שלו.

אני שומע את זה מביביז? 🤣🤣🤣

זה שעשו לך שטיפת מח שרק ביבי מחרטט זה כבר משהו אחר.

שטיפת מוח עושים לביביז כמוך (או שאתה אולי במשכורת, לא יודע). אני מצביע לאנשים שנראים לי הכי קרובים לדעות שלי ולמצב הקיים. ב-77 הצבעתי לבגין, מה שלא הפריע לי להצביע לרבין אחר כך ולטומי/יאיר לפיד.

אין לי תשובה יותר טובה מזאת של Night Driver : "הפוך. הסיסמא הזו נועדה לדבילים של הימין שיצביעו דווקא ביבי כי אחרים לא רוצים אותו"

לפני 15 דקות, yd b-4 כתב:

כבר מזמן קיימות בצבא פלוגות שלא נשלחות למשימות מסוימות מחשש לסירוב פקודה. לתת לך רמז איזה? מתי שקיימת התלבטות להקשיב לרב או למפקד. לא ראיתי שממהרים לפרק אותם.  

• אהבתי 1
פורסם
לפני 57 דקות, yd b-4 כתב:

מתארגנות קבוצות שמודיעות רשמית שאם הממשלה מעבירה חוקים שלא באים להם טוב בעין. הם פשוט ישביתו את מערך האויר ויחידות מיוחדות.

אין לי מושג באיזה היקף באמת זה בשטח. אבל אם לא העיפו אותם על טיל כנראה שההיקף רחב. ויש באיומים שלהם פוטנציאל נזק משמעותי.

נניח מחר מבשילים תנאים להסכם שלום עם הפלסטינים. וקמה ממשלה בישראל שיכולה להוביל מהלך כזה.

בא נכליל רגע בצורה גסה ונניח שביחידות המיוחדות/מערך הלחימה בחיה"א רוב המשרתים הם מהשמאל.

רוב אנשי המערך הטכני והלוחמים הפשוטים מורכבים מאנשי ימין. (בבה"ד 1 מחצית מהצוערים הם בוגרי הציונות הדתית למשל)

מה הממשלה תעשה אם חצי מהכח הלוחם יודיע שהוא פורש?

אתה לא שירתת בצבא מסיבות רפואיות? אה לא, נכון, מסיבות פוליטיות.

כבר עשרות שנים שאנחנו משרתים בצבא תחת שלטון ימין, זה לא הפריע. הבעיה מתחילה לשרת תחת דיקטטורה. (לא שאני סרבן מילואים, אבל במקרה של דיקטטורה, אני אהיה)

• אהבתי 5
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, mikyl כתב:

בטוח. איש מרכז/ימין ליברלי שמתנגד לכפייה דתית, אבל מוכן לפשרות. אמת הייתי מעדיף את האבא שלו.

אני שומע את זה מביביז? 🤣🤣🤣

שטיפת מוח עושים לביביז כמוך (או שאתה אולי במשכורת, לא יודע). אני מצביע לאנשים שנראים לי הכי קרובים לדעות שלי ולמצב הקיים. ב-77 הצבעתי לבגין, מה שלא הפריע לי להצביע לרבין אחר כך ולטומי/יאיר לפיד.

מתנגד לכפייה דתית?   בגלל זה הוא היה מוכן לשבת עם החרדים, נכון?

ושמע, אם בגילך אתה קורא למי שחושב אחרת "ביבז" אז המצב לא טוב. אתה לא פחות שטוף מח ממי שמצביע "רק ביבי" או עושה דווקא לצד השני.

אני לא הצבעתי ביבז או החרדים (וגם לא לבן גביר), והייתי מעדיף קואליציה של הליכוד ויש עתיד או אפילו מה שהיה קודם (רק בלי מיכאלי ומרצ), רק שבניגוד לאחרים כאן (שלא משתייכים למחנה ביבי) אני לא חושב שסוף העולם יגיע אם הרפורמה תעבור (או שישראל תהפוך לדיקטטורה חשוכה), אני כן חושב שהמהפכה המשפטית נדרשת, עם שינויים מסויימים מהתכנית הנוכחית, ואני כן חושב שלשמאל/מרכז יש אשמה תורמת לכל מה שמתרחש כאן, וזה לא הכל רוטמן, סמוטריץ ובן גביר.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטענה היא לא שישראל תהפוך לדיקטטורה חשוכה אלא שזה צעד בדרך לשם, ולצעד כזה יש השלכות שליליות בכל מיני תחומים.

אישית אני לא מבין איזה תועלת תביא לציבור רפורמה כזאת, בינתיים היא עוד לא עברה וכבר יש נזקים. מה יהיה אחרי שתעבור? 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

מתנגד לכפייה דתית?   בגלל זה הוא היה מוכן לשבת עם החרדים, נכון?

לשבת ביחד זה לא לקבל את כל הדרישות שלהם. ביבי היה מוכן לשבת עם  מנסור עבאס אבל לא הלך לו. 

לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

ושמע, אם בגילך אתה קורא למי שחושב אחרת "ביבז" אז המצב לא טוב. אתה לא פחות שטוף מח ממי שמצביע "רק ביבי" או עושה דווקא לצד השני.

ואיך עוד לקרא לתנועת עובדי אלילים הזאת? הוא זכאי? רק תראה מי עזב את הליכוד ומי נשאר שם. 

לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

אני כן חושב שהמהפכה המשפטית נדרשת

ברוסיה היית חוטף כמה שנים על דיסקרדיטציה 😂 

לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

אישית אני לא מבין איזה תועלת תביא לציבור רפורמה כזאת

היא אמורה להביא תועלת לשלטון, כמו בכל דיקטטורה.

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

אישית אני לא מבין איזה תועלת תביא לציבור רפורמה כזאת

נכון, כי המטרה היא לא תועלת הציבור.

הנקודות שכן צריכות רפורמה, למשל משפטים שאורכים שנים על גבי שנים, לא ממש מטופלות במסגרתה.

• תוכן חדש...