Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

בינתיים מגבשים פשרה בשיטת השוק הפשפשים. כל צד זורק מספר עד שמסכימים על משהו באמצע. הגיוני מאוד לגבש ככה מערכת חוקים כל כך משמעותית.

אחח, התחושה הנעימה הזו של תהליך חקיקה סטנדרטי בישראל..

לפני 7 דקות, פינדר כתב:

לוין ביבי כבר מסכים לאחת ההצעות.

תיקנתי לך

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הכלכלן הראשי של קהלת מצטרף לסמולנים בוגדים ומבקר את המהפכה המשפטית.

גדיק, אתה פה? תציע לו גם מרמורון וספר לו על ניו זילנד. מה זה?!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

יש סרט, Crazy Stupid Love, קומדיה חביבה, שהעלילה מתרכזת בגבר כבן 40, שאשתו בגדה בו וביקשה להתגרש, ואז יש סצינה שלו הולך לבר ומספר לכל הנוכחים על איך אשתו עשתה לו Cuckold, כלומר נאפה.

את כל הנוכחים זה כמובן לא מעניין, וזה נע בין מבטים נבוכים להתעלמות מוחלטת.

ככה זה בדיוק מרגיש עם אלו שמרגישים צורך לספר לכולם על המהפכה המשפטית, בין אם זה בחדר אוכל בעבודה, בחדר כושר או סתם להתמרמר בפורום.

b65b322d-2606-4a6c-9924-7d935f484549_text.gif

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)

כן ניכר שזה לא מעניין אותך, בגלל זה אתה מגיב כאן, ויורד אישית על כל מי שלא רואה את האור המשפטי, בניגוד אליך (על הפוסט שלי לקח לך 4 דקות להגיב - הישג מרשים מצד מי שאין לו זמן ללכת לשירותים בעבודה ומתבכיין על זה פה). וכמובן זה גם לא מעניין אף אחד אחר. זה לא שאלוהיך רוטמן, ביבי ושאר הימין על מלא לא משקיעים בזה בערך את כל הזמן שלהם חלילה. חוץ מהזמן כמובן שביבי מבזבז על סחיטת כסף לתספורת של שרה וטיסה במטוס שבו המושב נפתח למיטה מלאה, כדי שלא יצטרך לשבת חלילה 3 שעות עד איטליה.

את עצמך אתה משכנע? או שגם זה לא?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

ככה זה בדיוק מרגיש עם אלו שמרגישים צורך לספר לכולם על המהפכה המשפטית, בין אם זה בחדר אוכל בעבודה, בחדר כושר או סתם להתמרמר בפורום.

צודק.

תפסיקו לכתוב על הפוליטיקה שלכם בשרשור הפוליטי.

כמו כן שמח לראות שגם אתה קורא לזה מהפיכה משפטית ולא רפורמה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

כן ניכר שזה לא מעניין אותך, בגלל זה אתה מגיב כאן, ויורד אישית על כל מי שלא רואה את האור המשפטי, בניגוד אליך (על הפוסט שלי לקח לך 4 דקות להגיב - הישג מרשים מצד מי שאין לו זמן ללכת לשירותים בעבודה ומתבכיין על זה פה). וכמובן זה גם לא מעניין אף אחד אחר. זה לא שאלוהיך רוטמן, ביבי ושאר הימין על מלא לא משקיעים בזה בערך את כל הזמן שלהם חלילה. חוץ מהזמן כמובן שביבי מבזבז על סחיטת כסף לתספורת של שרה ולטיסה במטוס שבו המושב נפתח למיטה מלאה, כדי שלא יצטרך לשבת חלילה 3 שעות עד איטליה.

את עצמך אתה משכנע? או שגם זה לא?

אני מבין שלא לקחת מרמורון. ולמען האמת בדיוק "עבדתי" על התמונה שפרסמתי כשאתה הגבת, אבל זה לא קשה, כי נראה שבממוצע אתה מגיב פה כל שעה-שעתיים (אל תתפוס אותי במילה).

ואתה דווקא צריך להיות שמח, לטוס בביזנס של ה-777 של אל על זה חתיכת עונש (וה-737 בכלל). 

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

כמו כן שמח לראות שגם אתה קורא לזה מהפיכה משפטית ולא רפורמה.

צודק, טעיתי, התכוונתי תיקון מערכת המשפט.

פורסם

לא הבנתי למה כל הכותרות היום אומרות שהבחור מפורום קוהלת טוען שעלול להגרם נזק כלכלי.

זה החלק הכי לא חשוב והכי לא מעניין במאמר שלו. החלק הכי מעניין הוא כי הוא עצמו טוען שהרפורמה במתכונתה הנוכחית נותנת כח עצום לקואליציה (כל קואליציה) והיא רעה מאוד לדמוקרטיה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

image.thumb.jpeg.38676d2c91b2a7db844db53ca61ad623.jpeg

הכל פוזיציה. אומנם פה זה עוד צייצן, אבל דיי מוכר, ומתנהל כמו כל שאר המדינה וחברי הכנסת.

עכשיו מבינים למה אי אפשר כבר להתרגש מכלום?

פורסם
לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

אני מבין שלא לקחת מרמורון.

אני מבין שלא הלכת לרופא לבדוק אם יש לך טחורים מזה שאתה לא יכול ללכת לשירותים בעבודה. חבל.

לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

ולמען האמת בדיוק "עבדתי" על התמונה שפרסמתי כשאתה הגבת,

וזה מה שהופך אותך ואת דומיך לאנשים המיוחדים שאתם. מצד אחד המהפכה המשפטית לא מעניינת אף אחד. מצד שני אתה אשכרה משקיע זמן בלהכין תמונה ובדיחה מפגרת על זה. חשבת פעם להסגר על המסר? אולי תבקש ממישהו מהתעמולנים שלכם שיעזרו לך. כי ניכר שאתה מתקשה לבד. אני יכול לעזור קצת: "ביבי טוב. שמאל רע. בוגדים. פריבילגים. ת"א. קקי. פיפי". 

לפני 22 דקות, gadik6 כתב:

י נראה שבממוצע אתה מגיב פה כל שעה-שעתיים

קנאה זה לא בריא. והיי.. אני לפחות לא משקר שלא איכפת לי, בעודי מכין בדיחה מאולצת כדי להוכיח כמה.

פורסם
לפני 42 דקות, gadik6 כתב:

נראה שבממוצע אתה מגיב פה כל שעה-שעתיים

ואתה עסוק בלנטר את זמני התגובות של אנשים פה.

מתי אתה מספיק לעשות את זה, בן אדם עסוק שכמוך?

קראתי את הביקורת של מיכאל שראל.

מה שמדהים זה שלמרות שהוא כותב בעברית מאוד ברורה, עדיין בתגובות תומכי ההפיכה טוענים שהוא לא באמת נגד.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

מה שמדהים זה שלמרות שהוא כותב בעברית מאוד ברורה, עדיין בתגובות תומכי ההפיכה טוענים שהוא לא באמת נגד.

כבר שאלו אותו איפה הוא היה בהתנתקות? בטח כן

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, יבגניפ כתב:

אני מבין שלא הלכת לרופא לבדוק אם יש לך טחורים מזה שאתה לא יכול ללכת לשירותים בעבודה. חבל.

לכולנו יש "טחורים". מציע לבדוק לפני שמגיבים.

והגורם שציינת הוא לא בהכרח הגורם העיקרי למצב הרפואי אליו אתה מתייחס, אבל במחקרים דווקא נמצא שהסובלים מטחורים הינם לרוב בעלי טונוס מנוחה מוגבר של התעלה האנאלית, או במילים אחרות - "מכווצי תחת", אז מציע לך לרוץ להיבדק, כי נראה שאתה בקבוצת סיכון.

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

כי נראה שאתה בקבוצת סיכון.

טוב אחי. נראה לי מיציתי את החיקוי הזול של יותם זימרי שאתה. מצטער שנתתי לך קרדיט שאתה לא בוט \ טרול. שמח בשבילך שמצאת הסבר רפואי למה זה לגיטימי שאתה לא מורשה לגשת לשרותים במהלך יום העבודה שלך. בייוש. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

לכולנו יש "טחורים"

I Feel Ya GIFs | Tenor

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, asix כתב:

מאז שהממשלה קמה לא דנו בחוק אחד  לטובת האזרחים. כל החוקים פרסונליים כאילו אנו חיים בשוויץ. חוק המתנות,  חוק דרעי, חוק הנבצרות, רפורמה המשפטית. הכל פרסונלי. שום דבר מכל זה לא עוזר לאזרח הקטן. 

לי מרגיש כאילו הם מנסים לבנות אליבי.
"בואו נחוקק כמה שיותר חוקים שהיועמשי"ת בטוח לא תאשר ושבג"צ בטוח יבטל ואז נצעק שיש להם אג'נדה שמאלנית כדי להצדיק את הרפורמה"

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...